Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
scorpion wrote:Kako neke reprezentacije imaju sreće, to nisu istine. Ovaj Brazil nije mogao dobit Švicarsku, onda su Costa Ricu pobjedili u 91. minuti i sad pobjede Srbiju jer su ovi nesposobni.
I onda umjesto da nalete na Njemačku koja će ih otrest ko slinu, oni nalete na Meksiko. Jebem im majku sretnu
brazil igra dosta dobro protiv švicaraca gol nakon faula u napadu+hrpa promašaja...a kostarika bunker cijelu tekmu pa ti probij
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
jako zanimljivo prvenstvo zbog puno rezultatskih iznenadenja i vara, ali kvaliteta kriminalna, dovoljno govori da smo mi zasad najvise pokazali..
End- Posts : 21177
2015-08-25
I samo još na kraju fali da osvoje. Jer kako se budu više provlačili, tako će se više ložit.muckodjubre wrote:brazil igra dosta dobro protiv švicaraca gol nakon faula u napadu+hrpa promašaja...a kostarika bunker cijelu tekmu pa ti probijscorpion wrote:Kako neke reprezentacije imaju sreće, to nisu istine. Ovaj Brazil nije mogao dobit Švicarsku, onda su Costa Ricu pobjedili u 91. minuti i sad pobjede Srbiju jer su ovi nesposobni.
I onda umjesto da nalete na Njemačku koja će ih otrest ko slinu, oni nalete na Meksiko. Jebem im majku sretnu
Ja stvarno ne vidim kvalitetnu reprezentaciju na ovom prvenstvu. Urugvaj ako prođe Portugala, mogli bi osvojit
Ovo ako osvoji netko osim nas, bit će tragedija za svjetski nogomet. Ovo nam mogu jedino ukrast'.
Zeko-
2015-08-26
ajde gluperdo nabroji jos ostalih 20 reprezentacija sigurno ces pogodit tko uzima naslov
2015-08-25
Pa nema izrazitog favorita, to sam rekao debilu maloumni.End wrote:ajde gluperdo nabroji jos ostalih 20 reprezentacija sigurno ces pogodit tko uzima naslov
Ajde ti reci prognozeru veliki
srbi sami sebe istepli...da su uzeli x prošli bi,a oni svi u napada i na šaćiriju samo 1
Nadam se da je srpski cigo sam sebi skratio muke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pa deutschlandscorpion wrote:Pa nema izrazitog favorita, to sam rekao debilu maloumni.End wrote:ajde gluperdo nabroji jos ostalih 20 reprezentacija sigurno ces pogodit tko uzima naslov
2015-08-25
Jbg bracala, nema Srbija Modrića da prođe skupinu lako
NEMA KRAJA ŠOKOVIMA: POVIJESNI POTRES U EUROPSKOM NOGOMETNOM DIVU I NAJRIGOROZNIJA KAZNA IKAD Nikola Kalinić i društvo izbačeni iz Europe!
Izbacili ga iz reprezentacije, izbacili ga iz Europe. pa gdje bude Kale igrao ? Ne bude valjda stalno rezervni kurton u raspalom Milančetu.
Zeko-
2015-08-26
Najviše mi je ža šta ter Stegen nije branija ovo Svjetsko...
Tuga...
:(
Tuga...
:(
Guest- Guest
Kak bi prošli sa X ? Ne dobiva se za X 2 boda, jer Švicarska ima 2 boda više od njih.muckodjubre wrote:srbi sami sebe istepli...da su uzeli x prošli bi,a oni svi u napada i na šaćiriju samo 1
Zeko-
2015-08-26
Pa ne mogu svako prvenstvoEnd wrote:pa deutschlandscorpion wrote:Pa nema izrazitog favorita, to sam rekao debilu maloumni.End wrote:ajde gluperdo nabroji jos ostalih 20 reprezentacija sigurno ces pogodit tko uzima naslov
Sjećaš se?
Ne bi Srbiji ništa pomogao x protiv Švicarske. Svejedno bi ispali. Morali su dobit ili Švicarsku ili BrazilZeko wrote:Kak bi prošli sa X ? Ne dobiva se za X 2 boda, jer Švicarska ima 2 boda više od njih.muckodjubre wrote:srbi sami sebe istepli...da su uzeli x prošli bi,a oni svi u napada i na šaćiriju samo 1
onda bi švicarci imali 2 boda manje...švica 3boda,a srbi 4...amaterski u 90+ 1 igrač samo odozada i namješta zaleđe u protivničkoj poloviciZeko wrote:Kak bi prošli sa X ? Ne dobiva se za X 2 boda, jer Švicarska ima 2 boda više od njih.muckodjubre wrote:srbi sami sebe istepli...da su uzeli x prošli bi,a oni svi u napada i na šaćiriju samo 1
kako ne bi pomoglo? srbi bi imali 4 boda,a švica 3 jer je švica pobjedila samo srbescorpion wrote:Ne bi Srbiji ništa pomogao x protiv Švicarske. Svejedno bi ispali. Morali su dobit ili Švicarsku ili BrazilZeko wrote:Kak bi prošli sa X ? Ne dobiva se za X 2 boda, jer Švicarska ima 2 boda više od njih.muckodjubre wrote:srbi sami sebe istepli...da su uzeli x prošli bi,a oni svi u napada i na šaćiriju samo 1
kako mi idu na kurac ovi novinari i nonstop kombinacije,po najnovijem otvoren ždrijeb do finala? a nakon danac jedni od favorita španjolci!! i još belgija/engleska...
i sad ako ispadnu od danaca biti će kao katastrofa u rangu njemačkoga neprolaska grupe...
ljudi ohladite,korak po korak jer su tako kenjali i na prošlom ep i prije turske '08
i sad ako ispadnu od danaca biti će kao katastrofa u rangu njemačkoga neprolaska grupe...
ljudi ohladite,korak po korak jer su tako kenjali i na prošlom ep i prije turske '08
Na zalost, Srbma nije pomogao ni Zvone Boban u nadzoru, makar je prisustvom svojim jamcio pravdu i pravicnost.:-D
Nista bez Damatinaca:-P
Nista bez Damatinaca:-P
2014-04-12
Tako gledano da. Ali misliš da Švicarska ne bi pobjedila Costa Ricu u tom slučaju?muckodjubre wrote:kako ne bi pomoglo? srbi bi imali 4 boda,a švica 3scorpion wrote:Ne bi Srbiji ništa pomogao x protiv Švicarske. Svejedno bi ispali. Morali su dobit ili Švicarsku ili BrazilZeko wrote:Kak bi prošli sa X ? Ne dobiva se za X 2 boda, jer Švicarska ima 2 boda više od njih.muckodjubre wrote:srbi sami sebe istepli...da su uzeli x prošli bi,a oni svi u napada i na šaćiriju samo 1
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50