Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
isto kao i ti dobru utakmicu npr.mandže,modrića,perišića itd. samo messi,messi i sad raketa zato jer je došao u barcu pa da imaš kontra igrača reala tj.modrića nešto pisatiEnd wrote:naravno da nisi, to je istina jer si zaokupljen pisanjem nebuloza o svojem lopovu i nikoga drugoga ne vidiš osim njega. pravo pitanje je da li si ti ikad komentirao neku dobru utakmicu rakete u dresu barce ili hrvatske?? mi jesmo za modrića, niche, ja i svi koji ga ne podnose.. pogotovo sad ovo SP...muckodjubre wrote:za razliku od tebe koji mrziš najvećega hrvatskoga igrača svih vremena-LM10 jer je igrač reala ja nemam ništa protiv rakete i nisam napisao nikada ništa loše o njemu...uostalom,ti si i njega omalovažavao sve dok nije obukao dres barce...End wrote:nek odigra opet će raketa odigrati bolje šta je trn u tvojem oku..muckodjubre wrote:Sutra ce Modric jebati majku Dancima i znam da ce nice i end skakati do plafonala od srece ali ce ovdje kenjati drugacije .sieg heil
tvoja mržnja prema realu je došla do toga da navijaš protiv svoje zemlje samo kako bi messi pobjedio i bio ispred ronalda...
a ti meni pričaš o mržnji, ja barem mrzim modrića jer je pokrao 100 milijuna kuna iz mojega voljenoga kluba, koje je tvoje opravdanje za rakitića???
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
End wrote:cijeli forum nije napisao jedan pozitivan komentar na rakitića ovo SP koji je daleko naš najbolji igrač.. na svaku pohvalu nichea i mene za reketu ovaj piše modrić najbolji igrač u povijesti.. ali glavno da on ne mrzi..
da ne pričamo da non stop piše protiv messija zbog toga jer mi seremo po modriću, koja jadnoća... ali ti ne mrziš
znači kada ti i niče napišete da je messi najbolji igrač svih vremena to je zato što mrzite?
i ti se pitaš zašto ti nabijamo modrića na nos tj.zašto ističemo da je proglašen za najboljega igrača grupne faze SP? pa jel ima uopće potrebe da vadi tvoje teme i gadarije koje si pisao oko njega?
nema smisla s tobom haha..
a ovo za modrića pa vadi šta oćeš misliš da me zaboli, rekao sam ti jučer piši još 10 godina da je modrić najveći i da messi vodi argentinu samo zbog nichea i mene, uvjeri sam sebe da to nisu kompleksi i mržnja..
koje su to garadije molim te lijepo, pa za njega je raspeće mala kazna, a kamoli ova kamilica koju mu ja želim..
a ovo za modrića pa vadi šta oćeš misliš da me zaboli, rekao sam ti jučer piši još 10 godina da je modrić najveći i da messi vodi argentinu samo zbog nichea i mene, uvjeri sam sebe da to nisu kompleksi i mržnja..
koje su to garadije molim te lijepo, pa za njega je raspeće mala kazna, a kamoli ova kamilica koju mu ja želim..
End- Posts : 21177
2015-08-25
DANSKI MEDIJI RASPISALI SE O ODNOSU MODRIĆA I MAMIĆA: ‘Podržavao je nogometnog gangstera’
i danci mrze hrvatsku, kako se usuđuju samo tako pisati protiv zatonske lopine :(
i danci mrze hrvatsku, kako se usuđuju samo tako pisati protiv zatonske lopine :(
2015-08-25
Demo zar je stvarno istima da je End pljuva po Rakiticu....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
htio bi on to, pa bracala nije takvi lažov kao demica.. branit će on svojega lopova do smrti ako treba, a šta mu je lagati na forumu i čak pisati meni da mrzim hrvatsku, a on je voli jer podržava modrića, logika ajnc a..
2015-08-25
Potpis na sve Endovo...
Jer mi smo znali pohvaliti i lopine i panjeve kad bi to zaslužili...
Al to ne minja činjenicu da su lopine i panjine...
:D
Svjestan san da sve gledamo kroz drugu dioptriju i to je ok...
Meni je Modrić odvratan ne samo zbog podržavanja našmrkanog mafijaša...
On se meni gadi zbog svih pamfleta koji se pišu o njemu...
A ne zaslužuje ni pola toga...
Bez ikakvog sarkazma, cinizma, ironije, čega li već, meni je Raketa bolji za klasu od njega...
Jer ka šta je End napisa, Raketina sezona u jebenoj Sevilli je vrh za nekog našeg igrača...
Oces statistički ili po dojmu, to je creme de la creme sezona našeg igrača...
I to je to...
;)
Bez ikakvog sarkazma, cinizma, ironije, čega li već, meni je Raketa bolji za klasu od njega...
Jer ka šta je End napisa, Raketina sezona u jebenoj Sevilli je vrh za nekog našeg igrača...
I to je to...
;)
Guest- Guest
Ali zašto nikad neko stručan i objektivan ne izjavi da je Rakitić bolji od Modrića?
Nego samo niče i end to govore A svi znamo i zašto je to tako. Modrić je igrač njima mrskog Reala, a niče ima i razlog više - Modrić je Dinamov igrač.
Uspoređivat Rakitića i Modrića je kao da uspoređuješ mig 21 i mig 41. Apsolutni nonsens.
Demo mi stvarno nije jasan. Zašto ulazit u te infantilne rasprave sa njima? Dobro znaš da trolaju
Nego samo niče i end to govore A svi znamo i zašto je to tako. Modrić je igrač njima mrskog Reala, a niče ima i razlog više - Modrić je Dinamov igrač.
Uspoređivat Rakitića i Modrića je kao da uspoređuješ mig 21 i mig 41. Apsolutni nonsens.
Demo mi stvarno nije jasan. Zašto ulazit u te infantilne rasprave sa njima? Dobro znaš da trolaju
ma ta sezona je bila čudo, i tko je uvijek nakon svakoga kola prvi pisao hvalospjeve za raketu.. zna se, isto kao šta se zna koga nije bilo i nikad nije uputio niti jedan pozitivan komentar i tko je na svaki kompliment za raketu postavljao nekakve izmišljene članke s marce o dodavanjima i ne znam čemu..
i taj meni piše da sam bio protiv rakete, zbog čega.. jer sam rekao da je iniesta bolji.. pa iniesta je ipak najveći svih vremena, a raketa "samo" u HR i balkanu..
i taj meni piše da sam bio protiv rakete, zbog čega.. jer sam rekao da je iniesta bolji.. pa iniesta je ipak najveći svih vremena, a raketa "samo" u HR i balkanu..
2015-08-25
Znaci bracala je turcin a demo srbinEnd wrote:htio bi on to, pa bracala nije takvi lažov kao demica.. branit će on svojega lopova do smrti ako treba, a šta mu je lagati na forumu i čak pisati meni da mrzim hrvatsku, a on je voli jer podržava modrića, logika ajnc a..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Potpis na sve Endovo...
I to je to...
;)
sezona kakvu modrić nema da mu zbrojiš svih 10 skupa..
2015-08-25
jel ovo pitanje ili činjenica...PABLO ESCOBAR wrote:Znaci bracala je turcin a demo srbin
2015-08-25
Raketa je u Sevilli, na poziciji veznjaka, ima double double u golovima i asistima!
Znaci, perverzija...
To Lukica nema u 5 sezona kombinirano...
;)
Znaci, perverzija...
To Lukica nema u 5 sezona kombinirano...
;)
Guest- Guest
Ali je zato lukica najbolji veznjak na svijetu, a rakitić nije
CinjenicaEnd wrote:jel ovo pitanje ili činjenica...PABLO ESCOBAR wrote:Znaci bracala je turcin a demo srbin
2015-09-13
španjolci još najbolje izgledaju, otvoren put do finala..
2015-08-25
ma ovo je repriza fra arg, riješit će to u 2. pol..
2015-08-25
Palo je pušenje pomirenja ispod stola izmedju malog spermenka i debila iz CR-a
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50