Čardak planira Nacionalizirati Štednju Građana
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Čardak planira Nacionalizirati Štednju Građana
pa je.abraham wrote:Mirovina je pusiona kako god da obrnes. Ukoliko na zaradis za zivota, gledaj od kuda je vedro.
samo što ti država ne da mogućnost izbora.
obavezno uvest američki sistem i jebi se ako nisi uplaćivao.
ja imam u jednom, niskorizičnom fondu, više nego u drugom stupu. o prvom da ne tipkam.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
mentalitet iz prosijaka i sinova.. doslovno ekipa iz prosijaka i sinova se dočepala države, i tako se ponaša..kaja wrote:Nema logike ako bi planirao gospodarstvo i uopće državu.AssadNaPodmornici wrote:ja bih još shvatio da rade neke reforme..kaja wrote:do god jos imaju sto za ukrasti za financiranje uhljeba i povlastice i penzije za biračko tijelo neće.AssadNaPodmornici wrote:kada će više da krepa ovaj čardak..
Jasno sa svakom novim autobusom za Njemačku manevar se smanjuje .
Ali tu idu ukrasti II stup, dignuti gorivo, bilo sto samo da im aparat funkcionira.
Idu logikom krave muzare bježe ali od onih koje su ostale uzeti cu duplo vise mljeka. Jasno i te ce pokleknuti ali ne razmišljaju oni na dugi rok, na mjesec , dva, uzmi sad sto možes..
međutim u prvih par mjeseci natrpali na državnu sisu 1000 novih uhljeba, i 8000 "branitelja" se prijavilo za invaldiske penzije.. nije im palo napamet manje trpati uhljeba na državnu sisu, rasturiti županije i 550 gradova i općine.. ne nego trpačina se nastavlja
Al oni razmišljaju mjesec za mjesec, utrpaj sad jos familije u upravu , ako ne bude za place pokrasti ćemo II stup , dici porez za nešto , naplatiti porez 50 000 firmi odmah ovrhom , nema veze sto ce 5000 zatvoriti i otići u stečaj , pošalji policiju na cestu da kazne naplaćuju, bitno je za sljedeci mjesec namaknuti.. to ti je njihov plan u program.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
koji "drugi" kad drzava uzme novac ?
ne seri. imaš dobrovoljne otvorene mirovinske fondova za štednju. treba uplaćivati III stup .... e, a kurac bi uplaćivali, a traži se. odkud ... iz mrtve pičke jovankine???
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
osim velog mista nikaj drugo nisam gledao.AssadNaPodmornici wrote:mentalitet iz prosijaka i sinova.. doslovno ekipa iz prosijaka i sinova se dočepala države, i tako se ponaša..
daj kratki presjek.
2014-12-30
veber wrote:osim velog mista nikaj drugo nisam gledao.AssadNaPodmornici wrote:mentalitet iz prosijaka i sinova.. doslovno ekipa iz prosijaka i sinova se dočepala države, i tako se ponaša..
daj kratki presjek.
znači mejaši i gruntovčani ništa?? ccc ... c!
2017-10-12
ma nisam niti ja to puno gledao.. onako opisuje dalmatinske vlaje , mislim čak iz imotskog, kako idu okolo prose i varaju ljude da bi sebi digli standard i od toga napravili neki kult..veber wrote:osim velog mista nikaj drugo nisam gledao.AssadNaPodmornici wrote:mentalitet iz prosijaka i sinova.. doslovno ekipa iz prosijaka i sinova se dočepala države, i tako se ponaša..
daj kratki presjek.
samo većina te ekipe najviše prevari prvo svoje susjede i rodbinu, pa onda hercegovce pa onda ove fetive uz more, i tako recimo ta ekipa(ne svi) preživljavaju valjda u svom teškom kraju.
nisu lojalni nikome, nego materijalnoj imovini.. država, religija , sve im je paravan..
kada to malo analiziraš, dobiješ hrvatsku vlast, hdz, hrvatsku birokraciju, hrvatsku državu ukratko.. isti obrazac ponašanja
ekranizirani Vrdoljak i Ramljak sa malo humoraveber wrote:osim velog mista nikaj drugo nisam gledao.AssadNaPodmornici wrote:mentalitet iz prosijaka i sinova.. doslovno ekipa iz prosijaka i sinova se dočepala države, i tako se ponaša..
daj kratki presjek.
Kermit-
2014-04-17
ja djeci uplačujem u fondove. i dio love mogu s 35 dići, a svu sa 50. kada se zaposle neka sami nastave uplaćivat ili neka lova stoji. fondovi imaju pristojan prinos malo preko 15% na godišnjoj razini kaj pokrije inflaciju i ima stalni prirast.Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
ne seri. imaš dobrovoljne otvorene mirovinske fondova za štednju. treba uplaćivati III stup .... e, a kurac bi uplaćivali, a traži se. odkud ... iz mrtve pičke jovankine???
2014-12-30
veber wrote:ja djeci uplačujem u fondove. i dio love mogu s 35 dići, a svu sa 50. kada se zaposle neka sami nastave uplaćivat ili neka lova stoji. fondovi imaju pristojan prinos malo preko 15% na godišnjoj razini kaj pokrije inflaciju i ima stalni prirast.Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
eto vidiš ... tak se to dela.
nego ... ova curica na avataru ti kćer?
Last edited by Kavran on 30/6/2018, 13:17; edited 1 time in total
2017-10-12
nisam ti ja od tv-a.Kavran wrote:veber wrote:osim velog mista nikaj drugo nisam gledao.AssadNaPodmornici wrote:mentalitet iz prosijaka i sinova.. doslovno ekipa iz prosijaka i sinova se dočepala države, i tako se ponaša..
daj kratki presjek.
znači mejaši i gruntovčani ništa?? ccc ... c!
u dnevnoj mi radi tv 24/24/365 imam 500 programa. pogledao sam tekme i neke dokumentarce o rimu koji idu u 2 ujutro.
2014-12-30
aha, stav joj prati riječi; a, kaj sada hoćeš?Kavran wrote:veber wrote:ja djeci uplačujem u fondove. i dio love mogu s 35 dići, a svu sa 50. kada se zaposle neka sami nastave uplaćivat ili neka lova stoji. fondovi imaju pristojan prinos malo preko 15% na godišnjoj razini kaj pokrije inflaciju i ima stalni prirast.Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
nego ... ovaj curica na avataru ti kćer?
leptira je izigravala. u biti wingsice.
2014-12-30
Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
ja dobrovoljno zakopam u vrtal i to nije tvoj problem
govorim o novcu koji nedobrovoljno drzava ubire iz rada nudeci nekakve pogodnosti , ne baratas materijom ili si samo bezobrazan ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Para više nema ni u mirovinskim fondovima, pojeo Agrokor i domoljubi.
veber wrote:aha, stav joj prati riječi; a, kaj sada hoćeš?Kavran wrote:veber wrote:ja djeci uplačujem u fondove. i dio love mogu s 35 dići, a svu sa 50. kada se zaposle neka sami nastave uplaćivat ili neka lova stoji. fondovi imaju pristojan prinos malo preko 15% na godišnjoj razini kaj pokrije inflaciju i ima stalni prirast.Kavran wrote:debotoijusto wrote:
ma prekrasno dijete .... nek se barem piše na tebe ....
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
debotoijusto wrote:Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
govorim o novcu koji nedobrovoljno drzava ubire iz rada nudeci nekakve pogodnosti , ne baratas materijom ili si samo bezobrazan ?
ma nek ti barataš ... tuđim kurcem u svojoj guzici.
2017-10-12
Kavran wrote:veber wrote:aha, stav joj prati riječi; a, kaj sada hoćeš?Kavran wrote:veber wrote:ja djeci uplačujem u fondove. i dio love mogu s 35 dići, a svu sa 50. kada se zaposle neka sami nastave uplaćivat ili neka lova stoji. fondovi imaju pristojan prinos malo preko 15% na godišnjoj razini kaj pokrije inflaciju i ima stalni prirast.Kavran wrote:
i uživaj dok je tako mala i zaigrana .... to vrijeme očinstva je neprocjenjivo. a tako brzo prođe.
2017-10-12
ma da je i krvno tuđa, opet je moja roditeljski.Kavran wrote:
imam ja malo više djece, no ova je tatina ljubimica.
2014-12-30
Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:pa tko ih jebe što nisu uplaćivali ''drugi stup'' u neki ''drugi mirovinski fond''. sa državom se zna ... danas jesi, sutra nisi. i nije to nešto rezervirano samo za hrvatsku.
da zakljucim , povrsan i bezobrazan , rvat od kolina
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Kavran wrote:debotoijusto wrote:Kavran wrote:debotoijusto wrote:
da zakljucim , povrsan i bezobrazan , rvat od kolina
da ... geni kameni .... i naročito ovo ''površan''. ne mutim duboko u vodi na čijoj površini govna plivaju. ne mutim ikako u takvoj vodi. gdje su govna, mene nema. a ti? što septička jama punija govana, to ti dublje uroniš??
aj ... neka ti. do tebe je.
2017-10-12
veber wrote:ma da je i krvno tuđa, opet je moja roditeljski.Kavran wrote:
imam ja malo više djece, no ova je tatina ljubimica.
2017-10-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čardak perverzije: Vlada će prikupljati donacije građana, ali sama odlučivati kome će dati novac
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
» Njemačka će nacionalizirati prezaduženu tvrtku za uvoz plina, ulažu 8 milijardi eura
» MUP treba pomoć građana...
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
» Njemačka će nacionalizirati prezaduženu tvrtku za uvoz plina, ulažu 8 milijardi eura
» MUP treba pomoć građana...
Page 3 of 3