MUP treba pomoć građana...
Page 1 of 1
Re: MUP treba pomoć građana...
zašto bi plaćali?Gnječ wrote:koliko plaćaju za informacije?
domoljubna je dužnost pomoći organima reda i mira ...
ja sam npr. načuo da je negdje u susjednoj i prijateljskoj državi te ću o tim saznanjima obavijestiti mup...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:zašto bi plaćali?Gnječ wrote:koliko plaćaju za informacije?
domoljubna je dužnost pomoći organima reda i mira ...
ja sam npr. načuo da je negdje u susjednoj i prijateljskoj državi te ću o tim saznanjima obavijestiti mup...
kurvu im rvacku usranu mater jebem kad ja pogriješim oni me brutalno kazne što novčano što robijom a kad oni pogriješe ja bi im trebao mukte pomoći? ma odjebite! smrt rvatima!
Guest- Guest
kako vidim, na tjeralici piše da lik ima trojno državljanstvo: republike hrvatske te bosne i hercegovine.
Guest- Guest
Mamić se smješka i na tjeralici...
Similar topics
» Hercegovino na noge: SKB Mostar treba pomoć svih nas
» Premijerka Moldavije: Pogođeni smo humanitarnom krizom, hitno nam treba financijska pomoć
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Zestok odgovor Makedonaca Delijama i Srbima:'Vasa pomoc nam ne treba,Makedonija je i albanska vi nas ionako ne priznajete'
» SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
» Premijerka Moldavije: Pogođeni smo humanitarnom krizom, hitno nam treba financijska pomoć
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Zestok odgovor Makedonaca Delijama i Srbima:'Vasa pomoc nam ne treba,Makedonija je i albanska vi nas ionako ne priznajete'
» SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
Page 1 of 1