Naravno, Poljak
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Naravno, Poljak
veber wrote:a, ti nisi vidio svoje i erine zemljake?epikur37 wrote:Sirovine....ono kad se tranzicijske seljačine razmašu....
ja sam vidio, baš u makarskoj. s mercedesom, frajerski zaplovili.
svi vi serete, jalni i ljubomorni.
da vidite ny nikad vam nebi bilo kraja malograđanstvini. vi bi, ali se bojite, pa onda odete u crkvu se zgražat.
a, pojebali bi bocu piva, da vam da.
sve potpisujem osim boce piva...to bih salio :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne znam kakvi su privatno, ali raditi s njima je pravi užitak, fleksibilni, susretljivi, organizirani...
Zanimljivo da su svi oni (bar oni s kojima ja radim) povukli neka sredstva iz EU i uložili što u inovacije što u B2B online platforme . Takav način poslovanja kod nas je još stran.
I ovaj jedan s kojim se službeno dotipkavam mailovima stiže po prvi put u HR, u Vodice, i pita šta mu imam za preporučiti u radijusu 50-100km od Vodica?
Ha?
Zanimljivo da su svi oni (bar oni s kojima ja radim) povukli neka sredstva iz EU i uložili što u inovacije što u B2B online platforme . Takav način poslovanja kod nas je još stran.
I ovaj jedan s kojim se službeno dotipkavam mailovima stiže po prvi put u HR, u Vodice, i pita šta mu imam za preporučiti u radijusu 50-100km od Vodica?
Ha?
Trinity-
2014-04-17
Slapove Krke, sto drugo. Pa malo u Primosten, malo u Biograd i tako.Triny wrote:Ne znam kakvi su privatno, ali raditi s njima je pravi užitak, fleksibilni, susretljivi, organizirani...
Ha?
dijagram-
2015-08-09
Daj mu udžbenik povijesti za šesti razred, označi mu dio koji se odnosi na Hrvatsku pa nek obilazi.Triny wrote:Ne znam kakvi su privatno, ali raditi s njima je pravi užitak, fleksibilni, susretljivi, organizirani...
Ha?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Rus, Poljak ili Zagorac?
» Poljak Tusk soli pamet Nijemcima : Britanci moraju imat funkcije u EU i nakon Brexita
» Naravno, kozojeb
» evo ja...naravno da mogu
» Rus, Poljak ili Zagorac?
» Poljak Tusk soli pamet Nijemcima : Britanci moraju imat funkcije u EU i nakon Brexita
» Naravno, kozojeb
» evo ja...naravno da mogu
Page 2 of 2