Naravno, Poljak
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Naravno, Poljak
https://www.vecernji.hr/vijesti/treci-slucaj-spasavanja-turista-u-japankama-na-biokovu-1254742
ti poljaci ko da nemaju mozga
sjecam se jednom ceka nas u banci sto molijuna na red,
a ude poljak i ni pet ni sest direkt za salter
ostale koji cekaju u redu ko da bog nije ni dao
sjecam se jednom ceka nas u banci sto molijuna na red,
a ude poljak i ni pet ni sest direkt za salter
ostale koji cekaju u redu ko da bog nije ni dao
2014-04-19
Re: Naravno, Poljak
marc je opet rasist.
česi su zakon. jedne godine smo spašavali čeha koji je krenuo plivat s hvara do makarske, 2Nm od hvara ga izvukli iz vod.
"pa to blizu"
isto tako išli šogi i ja na zavižan i stali na jednom parkingu i uredno oblačimo čarape i gležnjače, a dvoje čeha nas u japankama gleda u ćudu.
onda smo im objasnili da, ako nikaj, da bar zbog zmija nije zgodno hodat u japankama po planini. šogi i ja svladali gablec i litri i vodu kada su se ovi pojavili. u tenisicama i čarapama.
jednostavno nemaju osjećaj za dubinu, a s morem se ne zajebava.
česi su zakon. jedne godine smo spašavali čeha koji je krenuo plivat s hvara do makarske, 2Nm od hvara ga izvukli iz vod.
"pa to blizu"
isto tako išli šogi i ja na zavižan i stali na jednom parkingu i uredno oblačimo čarape i gležnjače, a dvoje čeha nas u japankama gleda u ćudu.
onda smo im objasnili da, ako nikaj, da bar zbog zmija nije zgodno hodat u japankama po planini. šogi i ja svladali gablec i litri i vodu kada su se ovi pojavili. u tenisicama i čarapama.
jednostavno nemaju osjećaj za dubinu, a s morem se ne zajebava.
2014-12-30
T.- Posts : 17557
2014-04-14
cijena turizma, vidiš da su erini sančosi mila majka s pečenjem janjca na plaži.T. wrote:Poljaci su pijani degenerici...
2014-12-30
Ma nemam veze ja s njima, starci imaju...
Tupim im svake godine da ne primaju to smeće ali uzalud...
Pa prijave susjeda, opijanje i deranje do 3-4 ujutro# razbijanje, smeće do grla, bog da te sačuva...
Prošli tjedan iza grupe poljaka našli čitavu solnicu punu čikova, bolestan narod jednostavno...
Tupim im svake godine da ne primaju to smeće ali uzalud...
Pa prijave susjeda, opijanje i deranje do 3-4 ujutro# razbijanje, smeće do grla, bog da te sačuva...
Prošli tjedan iza grupe poljaka našli čitavu solnicu punu čikova, bolestan narod jednostavno...
jebao bi se a, da ti ne uđe.T. wrote:Ovo je slika i prilika makarskog turizma...
i onda mi vele da se preseravam kada odem s kaićem u vale.
2014-12-30
Sirovine....ono kad se tranzicijske seljačine razmašu....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a, ti nisi vidio svoje i erine zemljake?epikur37 wrote:Sirovine....ono kad se tranzicijske seljačine razmašu....
ja sam vidio, baš u makarskoj. s mercedesom, frajerski zaplovili.
svi vi serete, jalni i ljubomorni.
da vidite ny nikad vam nebi bilo kraja malograđanstvini. vi bi, ali se bojite, pa onda odete u crkvu se zgražat.
a, pojebali bi bocu piva, da vam da.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Česi su kulturan narod, neusporedivi s poljacima...jastreb wrote:Mislim da su u ovome šampioni Česi.
Poljaci se ne trijezne, muško, žensko, staro, mlado, a bezobrazni, neugodni, agresivni, sve to u tuđoj državi, katastrofa...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pričamo o tim nezgodama u Hrvatskoj. Poljak se napije pa padne,a Česi idu trijezni i dožive crnu pogibiju.T. wrote:Česi su kulturan narod, neusporedivi s poljacima...jastreb wrote:Mislim da su u ovome šampioni Česi.
Poljaci se ne trijezne, muško, žensko, staro, mlado, a bezobrazni, neugodni, agresivni, sve to u tuđoj državi, katastrofa...
Pa pogledaj ti svakog ljeta ono,u japankama se penju po Dinari i onda stradaju. Ili sandolinom se otisnu na pučinu pred olujnu buru. Ili zalutaju na Svilaju dehidrirani i dezorijentirani.
Džaba ti kultura kad si bedast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok, mislio sam da se piše o pijančevanji i rađenju nereda...
Česi su avanturisti, to ih košta često...
Česi su avanturisti, to ih košta često...
T. wrote:Poljaci su pijani degenerici...
Da. A ima ih i bahatih
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Rus, Poljak ili Zagorac?
» Poljak Tusk soli pamet Nijemcima : Britanci moraju imat funkcije u EU i nakon Brexita
» Naravno, kozojeb
» evo ja...naravno da mogu
» Rus, Poljak ili Zagorac?
» Poljak Tusk soli pamet Nijemcima : Britanci moraju imat funkcije u EU i nakon Brexita
» Naravno, kozojeb
» evo ja...naravno da mogu
Page 1 of 2