ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska  - Page 4 Empty Re: Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska

Post by kaya 25/6/2018, 22:35

jasambrend wrote:Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
Sendvicari? 
Imas ih tu koliko hoćeš , vec su neukusni.
Posebno kad imaju praznik

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska  - Page 4 Empty Re: Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska

Post by darth_vader 25/6/2018, 23:25

kaja wrote:
jasambrend wrote:Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
Sendvicari? 
Imas ih tu koliko hoćeš , vec su neukusni.
Posebno kad imaju praznik

Ma ako netko ovdje dolazi sendvicariti medu nas pedeset, taj stvarno nema ni brige ni pameti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/6/2018, 17:23

Yehudim wrote:Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska  - Page 4 7511fb8377d0ed00da86

Siromašniji od Hrvata samo Bugari

--------------------------------------------

Evo ovako - neka mi netko objasni zašto bi Bugari 

dolazili variti u RH za 5 x manju plaću nego će je dobiti u 

Njemačkoj ili recimo Irskoj?

A Bugari su isto u EU i mogu se slobodno kretati sa osobnom

iskaznicom po EU, jednako kao RH držvljani.

Rodjak mi govori da je u Irskoj potraga za variocima, plaća je

oko 20 Eura na sat. Radi se 9 h, pa računajte.

180 Eura dnevno, 5 dana u tjednu je 900 Eura......

...........x 4 tjedna je 3 200 Eura-----Misečno.

Eh . moj Yehudime ;

Kako li samo Eu unija danas VARA sve svoje stanovnike ;

To je kuratz od PRAVE cijene koju bi trebali zarađivati  VARIOCI !

20 Eu na sat - to je bilo 91 u Njemačkoj u DM -- i više na običnoj građevini a varioci su bili 2 -3 puta u višem rangu ( markama ) - promatrajući danas odnos EU i DM ( koja se 2002 mijenjala 1,80 DM prema 1 EU ) - a danas  slobodno možemo reći da ja 1 EU USTVARI vrijedan jednoj tadašnjoj DM marci  - čak i manje na nekim područjima - zašto bi ovo danas trebala biti neka pozitivna vijest VARIOCI specijalnih varova su 91 IMALI i po 6000 DM - Tokari -Glodači 5000 DM - stan si mogao imati ( 20 ak kvadrata  - u prosjeku za 300 500 dm - ovisno jesi li u većem gradu ) i ovo sve je ustvari danas čak i u NJemačkoj TEŠKO NAZADOVANJE !

To što ti to pokušavaš usporediti s primanjima u HR - to  svakako ne pije vodu - samo na prvi pogled  - u nominalnoj vrijednosti kuna i EU - no , uzmi u obzir danas troškove stanovanja po M2 u Njemačkoj  - satnici i svim ostalim troškovima kućanstva - današnja situacija u NJemačkoj je svakako pogubnija i za same Njemce nego prije 15 ak godina - a tobože napredujemo i svima nam je bolje !

Ovo su " vijesti "za one koji ne poznaju i ne prate opća ekonomska zbivanja na određenim tržištima rada i stoga nam novinari mogu podvaliti - onima koji nisu upućeni i ne znaju pratiti stvarno stanje stvari - uostalom puno puta su novinari i nedovoljno " POTKOVANI " o temama  o kojima izvještavaju i stoga  sve treba uzeti s određenom doze sumnje !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 27/6/2018, 17:28

politicki shit of the year

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics