Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska
Sendvicari?jasambrend wrote:Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
Imas ih tu koliko hoćeš , vec su neukusni.
Posebno kad imaju praznik
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Sendvicari?jasambrend wrote:Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
Imas ih tu koliko hoćeš , vec su neukusni.
Posebno kad imaju praznik
Ma ako netko ovdje dolazi sendvicariti medu nas pedeset, taj stvarno nema ni brige ni pameti...
darth_vader-
2014-04-17
Yehudim wrote:
Siromašniji od Hrvata samo Bugari
--------------------------------------------
Evo ovako - neka mi netko objasni zašto bi Bugari
dolazili variti u RH za 5 x manju plaću nego će je dobiti u
Njemačkoj ili recimo Irskoj?
A Bugari su isto u EU i mogu se slobodno kretati sa osobnom
iskaznicom po EU, jednako kao RH držvljani.
Rodjak mi govori da je u Irskoj potraga za variocima, plaća je
oko 20 Eura na sat. Radi se 9 h, pa računajte.
180 Eura dnevno, 5 dana u tjednu je 900 Eura......
...........x 4 tjedna je 3 200 Eura-----Misečno.
Eh . moj Yehudime ;
Kako li samo Eu unija danas VARA sve svoje stanovnike ;
To je kuratz od PRAVE cijene koju bi trebali zarađivati VARIOCI !
20 Eu na sat - to je bilo 91 u Njemačkoj u DM -- i više na običnoj građevini a varioci su bili 2 -3 puta u višem rangu ( markama ) - promatrajući danas odnos EU i DM ( koja se 2002 mijenjala 1,80 DM prema 1 EU ) - a danas slobodno možemo reći da ja 1 EU USTVARI vrijedan jednoj tadašnjoj DM marci - čak i manje na nekim područjima - zašto bi ovo danas trebala biti neka pozitivna vijest VARIOCI specijalnih varova su 91 IMALI i po 6000 DM - Tokari -Glodači 5000 DM - stan si mogao imati ( 20 ak kvadrata - u prosjeku za 300 500 dm - ovisno jesi li u većem gradu ) i ovo sve je ustvari danas čak i u NJemačkoj TEŠKO NAZADOVANJE !
To što ti to pokušavaš usporediti s primanjima u HR - to svakako ne pije vodu - samo na prvi pogled - u nominalnoj vrijednosti kuna i EU - no , uzmi u obzir danas troškove stanovanja po M2 u Njemačkoj - satnici i svim ostalim troškovima kućanstva - današnja situacija u NJemačkoj je svakako pogubnija i za same Njemce nego prije 15 ak godina - a tobože napredujemo i svima nam je bolje !
Ovo su " vijesti "za one koji ne poznaju i ne prate opća ekonomska zbivanja na određenim tržištima rada i stoga nam novinari mogu podvaliti - onima koji nisu upućeni i ne znaju pratiti stvarno stanje stvari - uostalom puno puta su novinari i nedovoljno " POTKOVANI " o temama o kojima izvještavaju i stoga sve treba uzeti s određenom doze sumnje !
Guest- Guest
politicki shit of the year
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Plenkovic u Münchenu: ‘Hrvatska nastavlja s vojnom pomoći Ukrajini‘
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Plenkovic u Münchenu: ‘Hrvatska nastavlja s vojnom pomoći Ukrajini‘
Page 4 of 4