Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska
Inace da komentiram ovaj plenkijev biser..mislim da je ovo vise bilo upuceno pitanje ljudima u hrvatskoj 'sto vi hocete stalno nesto od mene dosadni ste'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
procitaj moj posljedni post...a ti smiri zivceke...ponavljas se ko pokvareni gramofon ili crveniKermit wrote:Pa sa kim nas usporedio tvoj premijer čvaljo čaljavi? sačeškom, polsjkom ili afrikom jebo ti i tvoj sendvič u usta?vuksadinare wrote:kurac si ti moj predvidio...da si predvidio prvi bi zbrisao..lupas pa ako pogodis-faca.. ako ne jbg zivot ide daljeKermit wrote:Sve sam nažalist predvidio, stoga se nadam i tvom gušenju u sendviču koji primaš prvo u čmarinu a onda u čvalje a sve da pišeš sranjavuksadinare wrote:Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ilijan:
Planović je dobro sve rekao samo treba provesti sve te mjere, kako bi se vratili u svoju domovinu i sretno živjeli i radili.
sokodnaranče:
Plenkovic je upravu! Pesimizam nikamo nevodi. Oni koji zele i vole Hrvatsku, oni ce se i izborit da ovdje bude kad tad bolje. Ali je kluc podignut place.
Planović je dobro sve rekao samo treba provesti sve te mjere, kako bi se vratili u svoju domovinu i sretno živjeli i radili.
sokodnaranče:
Plenkovic je upravu! Pesimizam nikamo nevodi. Oni koji zele i vole Hrvatsku, oni ce se i izborit da ovdje bude kad tad bolje. Ali je kluc podignut place.
Kermit-
2014-04-17
Neo001:
Nema zemlje u Europi gdje se tako dobro živi, a tako malo radi .
1 14:53 25. 6. 2018.
Nema zemlje u Europi gdje se tako dobro živi, a tako malo radi .
1 14:53 25. 6. 2018.
Kermit-
2014-04-17
jasambrend wrote:aben wrote:catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
ali jo jes doma
Istrijan se povremeno pogubi jer ga malo jebe kriza indetiteta...
Lol nisam ja Aben koji u svakom režimu promijeni dres :)
catabbath-
2015-08-22
AssadNaPodmornici wrote:? i šta je falio?vuksadinare wrote:Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
jel ti imaš pojma što se događa sa Agrokorom?
Rusi i Ameri su preuzeli 75% firme, koju su oteli od Hrvatskih mirovinskih fondova i Hrvatskih građana dioničara, a cijelo vrijeme dok se to događa, "savjetnici" iz Borg grupe , u godinu dana su maznuli pola milijarde kuna, za koju lovu ti sa svojom plaćom, trebaš raditi 40 000godina
i da , na kraju će sve to propasti i otići ukurac... Afrika sa strujom
Zaboravio si napisati da je 2000+ radnika dobilo otkaz. Ali bitno da se Plenki i Bozanić posipaju domoljubljem.
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Pa...one kojima to nije IN ni ne trebamo.jastreb wrote:Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
Takvi slobodno nek odjebu gdje hoće, samo nek svoje frustracije ne lijeće na nama koji ostajemo.
Odjebi zalupi vrata i to je to.
catabbath wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Je, cat je danas nadrkan više nego inače...danni1 wrote:Pa...one kojima to nije IN ni ne trebamo.jastreb wrote:Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
Takvi slobodno nek odjebu gdje hoće, samo nek svoje frustracije ne lijeće na nama koji ostajemo.
Kome se slavi nek slavi, kome se ne slavi ne treba...
Ali ne treba ovim prvima kvariti slavlje...
2014-04-14
T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...
Neradni dan a vani vrijeme od qrca pa sam danas više online od planiranog i samo odgovaram licemjernim uhljebima . Ali idem ja sad vanka...
catabbath-
2015-08-22
Pa premijer je pokvario slavlje, ako ćemo...T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...danni1 wrote:Pa...one kojima to nije IN ni ne trebamo.jastreb wrote:Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
Kermit-
2014-04-17
Aj fala ku*cu, od jutros kvariš slavlje...catabbath wrote:T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...
Neradni dan a vani vrijeme od qrca pa sam danas više online od planiranog i samo odgovaram licemjernim uhljebima . Ali idem ja sad vanka...
2014-04-14
Ma da. Baš bi on mogao pokvarit slavlje.Kermit wrote:Pa premijer je pokvario slavlje, ako ćemo...T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...danni1 wrote:Pa...one kojima to nije IN ni ne trebamo.jastreb wrote:Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
Svi su vama krivi za sve samo ne vi sami.
Kermit wrote:Pa premijer je pokvario slavlje, ako ćemo...T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...danni1 wrote:Pa...one kojima to nije IN ni ne trebamo.jastreb wrote:Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
Netko nešto slavi? Inače, taj je pokvario i materi svojoj prvi dan kad ga je ugledala onako sluzavog i nakon kupanja...
darth_vader-
2014-04-17
To je dobro.catabbath wrote:T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...
Ne visiš samo ti više ne netu nego inače.
Trinity-
2014-04-17
Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
darth_vader-
2014-04-17
Ne ja sam kriv, a sad popuši kurčinu trolinodanni1 wrote:Ma da. Baš bi on mogao pokvarit slavlje.Kermit wrote:Pa premijer je pokvario slavlje, ako ćemo...T. wrote:Je, cat je danas nadrkan više nego inače...danni1 wrote:Pa...one kojima to nije IN ni ne trebamo.jastreb wrote:
Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.
Svi su vama krivi za sve samo ne vi sami.
Kermit-
2014-04-17
Jebi im im i ovdje mater npr onom sociopati dekiju i onom maloumnom vukujasambrend wrote:Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
Kermit-
2014-04-17
Sendvicari?jasambrend wrote:Naživcirala me dva HDZ-trola na Indexu toliko da sam im morao jebat mater...ovdje se ipak pravim pristojan povremeno, ali Plenki je toliko odvratan da je to skoro nemoguće...
Imas ih tu koliko hoćeš , vec su neukusni.
Posebno kad imaju praznik
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Plenkovic u Münchenu: ‘Hrvatska nastavlja s vojnom pomoći Ukrajini‘
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Plenkovic u Münchenu: ‘Hrvatska nastavlja s vojnom pomoći Ukrajini‘
Page 3 of 4