Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkovic : U Africi bi vapili da imaju standard kao Hrvatska
catabbath wrote:Haha pa šta se ne vratiš onda evo juge više nema, domoljubi vladaju, mladi i pametni se ubrzano iseljavaju, nekretnine i resurse će maznuti stranci, uskoro će RH biti pravi raj po mjeri vas starih krkana koji ste davno utekli na bauštelu.
Vas i crnaca iz Afrike.
ne razumin, di da se vrotin?
ne zun o čemu govoriš
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
ali jo jes doma
2014-04-16
A u Hrvatskoj vape da imaju sankcije kao Afrika.
Pa da se vi križate nogom jer su vam odsjekli ruke zbog krade.
Pa da se vi križate nogom jer su vam odsjekli ruke zbog krade.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Već 3-4 godine pišem da koncept "Nek ti kušin bude stina!",ili slični (Dalmacija u mom oku, Ne dirajte mi ravnicu,Vraćam se Zagrebe tebi,ili Ajme meni bez tebe Krajino) više nisu IN.catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
aben wrote:catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
ali jo jes doma
Istrijan se povremeno pogubi jer ga malo jebe kriza indetiteta...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:aben wrote:catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
ali jo jes doma
Istrijan se povremeno pogubi jer ga malo jebe kriza indetiteta...
a jugosloveni, ča reći..ni in lako
2014-04-16
Kermit-
2014-04-17
jebote fakat si dosadan sa ovim deset i vise godina...nece ti hns ili ovi amstrdamci nikad na vlast..mislim na glasKermit wrote:Potpuna propast
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ali avaj napokon se čardak prestao uspoređivati sa Europom kako zapadnom a tako i istočnom te su prihvatili je afrika naš cilj malavi, maroko k9ngo zambija to su naši vršnjaci a ne češka ili rumunji čergari
Kermit-
2014-04-17
Sendvičaru da bog da se se ugušio parizeromvuksadinare wrote:jebote fakat si dosadan sa ovim deset i vise godina...nece ti hns ili ovi amstrdamci nikad na vlast..mislim na glasKermit wrote:Potpuna propast
Kermit-
2014-04-17
daj zabaru deset i vise godina se ponavljas..jebote normalno da ce i corava koka pogodit pokoje zrno...Kermit wrote:Sendvičaru da bog da se se ugušio parizeromvuksadinare wrote:jebote fakat si dosadan sa ovim deset i vise godina...nece ti hns ili ovi amstrdamci nikad na vlast..mislim na glasKermit wrote:Potpuna propast
2015-09-08
Vuk nije sendvičar,već renomirani novinar portala Dnevno.Kermit wrote:Sendvičaru da bog da se se ugušio parizeromvuksadinare wrote:jebote fakat si dosadan sa ovim deset i vise godina...nece ti hns ili ovi amstrdamci nikad na vlast..mislim na glasKermit wrote:Potpuna propast
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
2015-09-08
? i šta je falio?vuksadinare wrote:Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
jel ti imaš pojma što se događa sa Agrokorom?
Rusi i Ameri su preuzeli 75% firme, koju su oteli od Hrvatskih mirovinskih fondova i Hrvatskih građana dioničara, a cijelo vrijeme dok se to događa, "savjetnici" iz Borg grupe , u godinu dana su maznuli pola milijarde kuna, za koju lovu ti sa svojom plaćom, trebaš raditi 40 000godina
i da , na kraju će sve to propasti i otići ukurac... Afrika sa strujom
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sve sam nažalist predvidio, stoga se nadam i tvom gušenju u sendviču koji primaš prvo u čmarinu a onda u čvalje a sve da pišeš sranjavuksadinare wrote:Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
Kermit-
2014-04-17
catabbath wrote:Pa doma di su korijeni, tvoj je kamen maslina i drača, nek ti kušin bude stina itd itd...
............."..............nek ti kušin bude stina......."
A onaj mu veli : - Neka tebi kušin bude stina, ja odok u Irsku
PS - Najveći hrvatski otok...........Irska
kurac si ti moj predvidio...da si predvidio prvi bi zbrisao..lupas pa ako pogodis-faca.. ako ne jbg zivot ide daljeKermit wrote:Sve sam nažalist predvidio, stoga se nadam i tvom gušenju u sendviču koji primaš prvo u čmarinu a onda u čvalje a sve da pišeš sranjavuksadinare wrote:Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
2015-09-08
Pa sa kim nas usporedio tvoj premijer čvaljo čaljavi? sačeškom, polsjkom ili afrikom jebo ti i tvoj sendvič u usta?vuksadinare wrote:kurac si ti moj predvidio...da si predvidio prvi bi zbrisao..lupas pa ako pogodis-faca.. ako ne jbg zivot ide daljeKermit wrote:Sve sam nažalist predvidio, stoga se nadam i tvom gušenju u sendviču koji primaš prvo u čmarinu a onda u čvalje a sve da pišeš sranjavuksadinare wrote:Kad se sjetim asilinih postova uz evin asist na pocetku krize agrokora...svaki post..'prc agrokor za koji dan odose globalno u kurac'...asila nemoj vise jebote nista prognozirat..komentiraj sport ili vrijeme ili se ubij
Kermit-
2014-04-17
Inace da komentiram ovaj plenkijev biser..mislim da je ovo vise bilo upuceno pitanje ljudima u hrvatskoj 'sto vi hocete stalno nesto od mene dosadni ste'
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Plenkovic u Münchenu: ‘Hrvatska nastavlja s vojnom pomoći Ukrajini‘
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Plenkovic u Münchenu: ‘Hrvatska nastavlja s vojnom pomoći Ukrajini‘
Page 2 of 4