Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Utakmica srbija - jugoslavija plus nesvrstani
Koje guženje Vuciceve Srbije i to u Rusiji i to Kalinigradu
Prestrašno
PS Mitroviću je ok igrač
Ali ovo je bllo pred kamerama cijelog svijeta uključujući i Putina i to još u Kaliningradu a znamo da su ga Rusi uzeli Švabama
Hrvati su tu bili bolji a ovo je
SRAMOTA
Prestrašno
PS Mitroviću je ok igrač
Ali ovo je bllo pred kamerama cijelog svijeta uključujući i Putina i to još u Kaliningradu a znamo da su ga Rusi uzeli Švabama
Hrvati su tu bili bolji a ovo je
SRAMOTA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da će vam Putin teško preći preko ovoga šta ste u Kaliningradu ovako izgubili
To je pljen Rusije nakon miljona pogubljenih Rusa od strane nacist
Ko da ste im pljunili u oko
To je pljen Rusije nakon miljona pogubljenih Rusa od strane nacist
Ko da ste im pljunili u oko
2014-04-11
Znaš kad ćete idući put dobit šansu da igrate u Kaliningradu i kao Slaveni uveličate Rusku ti sovjetsku a samim tim i jugoslavensku dakle panslavensku pobjedu nad okupatorom?
Pa kad mislite da će bit iduće SP u Rusiji?
Putin je jako ljut
Pa kad mislite da će bit iduće SP u Rusiji?
Putin je jako ljut
2014-04-11
bez obzira sad za sudjenje vasi kurac od kondicije imaju...dobar dio drugog poluvremena su vrludali...tesko disali..stajali naslonjeni na noge...dzango wrote:Rakitić je vodio 2:0 i nije ga jebao sudija.Hektorović wrote:Rakitić se nije dao isprovocirat, nego je zabio go...
vaši su pucali ko zvečke na svaku p*zdariju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bez obzira sad za sudjenje vasi kurac od kondicije imaju...dobar dio drugog poluvremena su vrludali...tesko disali..stajali naslonjeni na noge...
To i ja kažem, u fizičkoj spremnosti i kondiciji su bili jadni. Tipični Ex-Yu nogomet...
Dok su naši bili fenomenalni, brzi, udarnog tempa, u biti su vrhuac dostigli debelo u drugom poluvremenu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez obzira sad za sudjenje vasi kurac od kondicije imaju...dobar dio drugog poluvremena su vrludali...tesko disali..stajali naslonjeni na noge...
To i ja kažem, u fizičkoj spremnosti i kondiciji su bili jadni. Tipični Ex-Yu nogomet...
Dok su naši bili fenomenalni, brzi, udarnog tempa, u biti su vrhuac dostigli debelo u drugom poluvremenu.
Rekao sam već na onoj drugoj temi, srpski igrači su jednostavno previše masivne fizičke građe da im se ne bi dogodilo da ostanu bez snage u posljednoj fazi utakmice. Badava im individualna igračka izvrsnost.
Problem je u tome što je cijeli tim takav, posebno vezni red.
Da čak i prođu grupu pobjedom nad Brazilom, ispadaju u prvoj slijedećoj utakmici, jer ovakav turnirski način takmičenja takvim masivnim ekipama nikako ne odgovara.
Poučak Enza Bearzota nakon sp-a u Španjolskoj iz 1982. godine. Rekao je da su njemački igrači bili previše snažni i da ne mogu dovoljno trčati u finalu turnira zbog čega je bio siguran u pobjedu svoje Italije, a pokazalo se da je bio u pravu.
Guest- Guest
BOLE pre 20 sati
Hrvati ne znaju vise nicemu da se raduju. zavidni su jer je srbija jaka i jer srpski fudbaleri imaju podrsku drzave a to se ne moze reci i za njih. Mnogo su jadni
Odgovori | Preporučujem
Hrvati ne znaju vise nicemu da se raduju. zavidni su jer je srbija jaka i jer srpski fudbaleri imaju podrsku drzave a to se ne moze reci i za njih. Mnogo su jadni
Odgovori | Preporučujem
Guest- Guest
Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
omni-
2014-04-12
Ja bih pre da ga objavimo Šiptarskoj. Plus Albanija, normalno.omni wrote:Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
Moze, samo zavrsite to vise.dzango wrote:Ja bih pre da ga objavimo Šiptarskoj. Plus Albanija, normalno.omni wrote:Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
omni-
2014-04-12
:)omni wrote:Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
Ja sam isto bila za njih i nerviraju me oni provokatori s kopačkama al sad sa žalbama fakat pretjeruju . Tužit ce ih i zato jer su trčali brze a oni na kraju ko kornjača na apaurinu sto je rezultat zavere.
Mozda su zbilja prekrupni kako kaže spere , dosta onako impozantno izgledaju a očito bolje da su manji za nogomet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za obrambene igrače poželjno je da su malo jači jer zaustavljaju napad
Vezni igrači srednja građa i puno trčanja
Napadač je više um nego tjelesna građa
Vezni igrači srednja građa i puno trčanja
Napadač je više um nego tjelesna građa
2014-04-11
Bolje da je veće. Jebeš fudbal.kaja wrote::)omni wrote:Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
Ja sam isto bila za njih i nerviraju me oni provokatori s kopačkama al sad sa žalbama fakat pretjeruju . Tužit ce ih i zato jer su trčali brze a oni na kraju ko kornjača na apaurinu sto je rezultat zavere.
Mozda su zbilja prekrupni kako kaže spere , dosta onako impozantno izgledaju a očito bolje da su manji za nogomet.
Čekaj da opravimo devetke. Kako drugačije da bombardujemo Šiptarsku?omni wrote:Moze, samo zavrsite to vise.dzango wrote:Ja bih pre da ga objavimo Šiptarskoj. Plus Albanija, normalno.omni wrote:Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
Pa dobro da istina.dzango wrote:Bolje da je veće. Jebeš fudbal.kaja wrote::)omni wrote:Jbg, navijam za njih da pobjede samo da izbjegnem citati ove tugobaljke i eto ga sad, useru ga pravo, sto na utakmici sto u medijima. Jest da im je uskracen penal i da ce objavit rat Nemackoj vec sutra ujutru u 6:42 ali ne treba velike planove iznositi ovako javno.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i tako .... naguziše kosovari srbendare .... i to bez vazel(j)ina ... kuku-lele .... aj neka su ih.
sad nek se srbendare vade kontra brazilskih cigana koji su onako blago frustrirani zbog do sada prikazanog na mundialu .... buahahaheheheh!
sad nek se srbendare vade kontra brazilskih cigana koji su onako blago frustrirani zbog do sada prikazanog na mundialu .... buahahaheheheh!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa dobro brazil je žešća kurčina po onom što su do sad pokazali, isto ko i argentina nemaju taktiku ni kolektivnu igru i sve se svodi na manje ili više briljantne pojedince ali timske igre tu nema nigdje i tako su ih prošli put švabe razjebali ko beba zvečku a sad pokazuju iste slabosti
dakle ako srbadija pronađe kondicije i duha da odigra cijelu utakmicu bez da padaju s nogu, što znači ne trčat ko muhe bez glave nego se malo i štedit taktički, ako iskoriste svoje komparativne prednosti i dignu igru u zrak jer brazil je jači u nogama a srbija u glavama (ne mislim u pameti nego u igri glavom, visoki su, daleko viši od ovih indijanaca), ako se slože da igraju kao jedan, srbija čak može pobijedit brazil. Mogla je kostariku, može i brazil, nije on bio tako puno jači od kostarike po viđenom. Je jači, ali možda ne za cijelu klasu.
druga stvar je što je vama bitnije imat dobar izgovor zašto ste izgubili nego pobijediti.
dakle ako srbadija pronađe kondicije i duha da odigra cijelu utakmicu bez da padaju s nogu, što znači ne trčat ko muhe bez glave nego se malo i štedit taktički, ako iskoriste svoje komparativne prednosti i dignu igru u zrak jer brazil je jači u nogama a srbija u glavama (ne mislim u pameti nego u igri glavom, visoki su, daleko viši od ovih indijanaca), ako se slože da igraju kao jedan, srbija čak može pobijedit brazil. Mogla je kostariku, može i brazil, nije on bio tako puno jači od kostarike po viđenom. Je jači, ali možda ne za cijelu klasu.
druga stvar je što je vama bitnije imat dobar izgovor zašto ste izgubili nego pobijediti.
Kavran wrote:sad nek se srbendare vade kontra brazilskih cigana koji su onako blago frustrirani zbog do sada prikazanog na mundialu
Realno, Srbija čak i ima šanse protiv Brazila koji je opet pokazao poluhodajući dekadentan nogomet vrlo nalik onom na prošlom prvenstvu sa kombinacijom nonšalancije i arogancije u stilu gledajte nas, mi jedino znamo igrati, a vi ste svi ostali amateri.
Uz to je Neymar bez snage zbog čega onako brzo pada na pod kada ga protivnici zaustave, a zbog čega je došao i na loš glas kod sudaca pa malo tko nasjeda na njegovu glumu.
Problem je za Srbiju zapravo druga utakmica u grupi, jer je teško očekivati da Švicarska neće izvući makar neriješeno protiv Kostarike koja osim odličnog golmana nije ništa do sada pokazala, a sad su ostali i bez svakog motiva.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Kavran wrote:sad nek se srbendare vade kontra brazilskih cigana koji su onako blago frustrirani zbog do sada prikazanog na mundialu
Realno, Srbija čak i ima šanse protiv Brazila koji je opet pokazao poluhodajući dekadentan nogomet vrlo nalik onom na prošlom prvenstvu sa kombinacijom nonšalancije i arogancije u stilu gledajte nas, mi jedino znamo igrati, a vi ste svi ostali amateri.
Uz to je Neymar bez snage zbog čega onako brzo pada na pod kada ga protivnici zaustave, a zbog čega je došao i na loš glas kod sudaca pa malo tko nasjeda na njegovu glumu.
Problem je za Srbiju zapravo druga utakmica u grupi, jer je teško očekivati da Švicarska neće izvući makar neriješeno protiv Kostarike koja osim odličnog golmana nije ništa do sada pokazala, a sad su ostali i bez svakog motiva.
meni su cigani i jedni i drugi. da se barem pošoraju na terenu .... pivo i kokice.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
al meni su brazilke jače od srpkinja...
Zasto je sudija svirao 10 faulova u napadu Mitrovicu?
Onaj Nemac ubi utakmicu.
Lihtenstajner i jos jedan ga drze sa obe ruke i on svira faul.
Svajcarska je goli tuki, ono juce nije smelo da im se desi.
Sada Brazil pada.
Onaj Nemac ubi utakmicu.
Lihtenstajner i jos jedan ga drze sa obe ruke i on svira faul.
Svajcarska je goli tuki, ono juce nije smelo da im se desi.
Sada Brazil pada.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Nesvrstani
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
» Nesvrstani Komsic u Vatikanu
» Oporba i nesvrstani na ex-iskon
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» 13.5.1990 Dinamo-Zvezda nikad odigrana utakmica...
Page 6 of 19