Denkverbot
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
pa reorganizacijon starih vijestimativka wrote:A kako u tom slučaju biti zanimljiv sugovornik?aben wrote:unda izbriši histori, bukmarkse, i posjećuj samo denkverbot,mativka wrote:Uglavnom sam na mobitelu, a kada bih razbila mobitel, ostala bih bez tebe.aben wrote:unda užgi novine, razbij radio, ostavi muža...mativka wrote:
Pa nije samo televizija medij saznanja:)
To zaista ne bih mogla podnijeti :D
ali čitoj samo mene;
jedino tako moreš biti sigurna da neš čuti ništa novo
P.S. Sreća pa nismo igrali s Belgijom
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:ne zun kako se još zove...sutra ću je slikati u vrtlu.
u mom vrtu su tri takve - preslica, troskot i slak.. koliko god okopavam one me pobijede svakog ljeta
Guest- Guest
to su domaće kuture prema koku,
evo da dovršin kafu pa ću slikati
2014-04-16
more učiniti debeli stup, ali nojčešće jednostavno osvoji sve. ov obreali vrto je u 2 misecu bi čist do zemlje
2014-04-16
Pa to je drvo Ruj!aben wrote:
more učiniti debeli stup, ali nojčešće jednostavno osvoji sve. ov obreali vrto je u 2 misecu bi čist do zemlje
Imam jedno u dvorištu i predivno izgleda kada naraste. Baš je ukrasno drvo. Brzo pušta mladice, no to se redovitom košnjom ukloni.
Guest- Guest
Od 2. Mjeseca sve kreće rasti što zahtijeva redovitu brigu :) To je kao da ne kosiš mjesec dana pa se čudiš što je trava narasla :)aben wrote:
ov obreali vrto je u 2 misecu bi čist do zemlje
Guest- Guest
aben wrote:to su domaće kuture prema koku,
evo, kaže ti mativka da je to ukrasni grm a ti se žališ :D
tako sam ja pokušala iskorijeniti tekomu:
jedno ljeto sam kopala na pola metra dubine da iskorijenim svaki milimetar korijena... dogodine narasla ali nije cvjetala.. sad sam odustala i pola zida i krova mi je obraslo u nju.. prelijepa je kad cvjeta a možda čini i kuću malo hladnijom...
Guest- Guest
ma kakvi,
to je isto nešto ovozemaljsko,
alien, im telling you
to je isto nešto ovozemaljsko,
alien, im telling you
2014-04-16
inače, ako tko ima problema sa debljinom treba kuhati čaj od troskota, kažu travari da je zakon za mršavljenje :)
Guest- Guest
I meni tekoma stvara probleme. Nikako je se riješiti. Puna je uholaža. Lijepa je kada cvijeta, ali ju treba saditi što dalje od kuće.metilda wrote:aben wrote:to su domaće kuture prema koku,
evo, kaže ti mativka da je to ukrasni grm a ti se žališ :D
tako sam ja pokušala iskorijeniti tekomu:
jedno ljeto sam kopala na pola metra dubine da iskorijenim svaki milimetar korijena... dogodine narasla ali nije cvjetala.. sad sam odustala i pola zida i krova mi je obraslo u nju.. prelijepa je kad cvjeta a možda čini i kuću malo hladnijom...
Guest- Guest
na onoj sliki zid je metar, a kok je izreso još dvo metra ozgor;mativka wrote:Od 2. Mjeseca sve kreće rasti što zahtijeva redovitu brigu :) To je kao da ne kosiš mjesec dana pa se čudiš što je trava narasla :)aben wrote:
od drugoga miseca, razumiš. ni stvor da je nareslo, nego je nareslo neprohodno vidine do tri metra.
to je ko da rečeš da je onaj astronaut rodio malog aliena iz uredne trudnoće
2014-04-16
To je brzorastuće drvo. Za oko 3 godine dosegne svoju visinu i staje. Idealan za drvorede.aben wrote:na onoj sliki zid je metar, a kok je izreso još dvo metra ozgor;mativka wrote:Od 2. Mjeseca sve kreće rasti što zahtijeva redovitu brigu :) To je kao da ne kosiš mjesec dana pa se čudiš što je trava narasla :)aben wrote:
od drugoga miseca, razumiš. ni stvor da je nareslo, nego je nareslo neprohodno vidine do tri metra.
to je ko da rečeš da je onaj astronaut rodio malog aliena iz uredne trudnoće
Guest- Guest
mativka wrote:I nisam rekla grm, već drvo. Joj Metka :)
pa ono u abena djeluje kao prašuma grmova uz mocilu... i tekoma se može oblikovati kao drvo...
Guest- Guest
Istina, al to si ti rekla :)metilda wrote:mativka wrote:I nisam rekla grm, već drvo. Joj Metka :)
pa ono u abena djeluje kao prašuma grmova uz mocilu... i tekoma se može oblikovati kao drvo...
Guest- Guest
mativka wrote:Istina, al to si ti rekla :)metilda wrote:mativka wrote:I nisam rekla grm, već drvo. Joj Metka :)
eh...
i bazga je ukrasni grm pa kod mene jedna u obliku grma a druga kao drvo od 6 metara visine.. mislim da je stvar u oblikovanju...
Guest- Guest
Dobar mi je ovaj vas dosadasnji razgovor o stablima i korovima, ali previse sam uzbudjena da bih se ukljucila. Nestrpljivo iscekujem pocetak tekme. Nisam odjevena prigodno i ne koristim navijacke rekvizite, ali pijuckam Ozujsko nakon finog rucka (iz case, iz case, ne iz boce ili limenke) i zamisljam scene Gandalfove borbe s Nazgulima i Balrogom.
:-)
:-)
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50