ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 34 Empty Re: Denkverbot

Post by aben 8/7/2018, 14:00

ah... jo sun misli da je učini nešto stvarno odvratno, napr, za dom spremni:)

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2018, 14:05

nije odvratno, nego glupo-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2018, 16:10

morao sam probati ovo s jabukom odmah
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 17:13

aben wrote:
kategorija duša od čovika
U konkurenciji kojih kategorija?:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 17:18

aben wrote:
pa jo nosin špange, roze majce, ženske šuljke, sve je to gay
Baviš li se i plesom?:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 17:23

aben wrote:
kic wrote:
http://www.openculture.com/2014/06/jorge-luis-borges-soccer-is-popular-because-stupidity-is-popular.html

zanimljiva mi je ova primjedba o radnicima, slično je netko rekao da su oni najrevniji u odlascima lječnicima i ne vjeruju vlastitim metodama..

nis baš razumi tekst, 

ali ov komentar je ko da sun ga jo napiso;

You are taking the phrase too literal, OK yes, Borges didn’t like soccer, but I think that the critic goes beyond the sport itself. It’s a critic to the sport like a modern version of Roman Colosseum, where poor, uneducated masses are are distracted by a show, while politicians lie and steal everything they can, but it doesn’t matter because my favorite team won last Sunday. It’s the modern “bread and circuses”. Did you know that the Argentine soccer league is managed by the government? It’s called “futbol para todos” (soccer for everyone). Basically, the government takes everyone’s taxes to subsidize soccer, the most popular sport in the country. I don’t like soccer, but those who actually like it can watch it for “free” thanks to my taxes. See, this is why Borges was right.

to je moj nojveći prigovor, uz još jedun ki je manje zastupljen, onaj estetski- nogomet je ružna, seljačka igra, i činnabica da ste no nje potrišili dvi stranice denkverbota van nika ne će biti oproštena.
Kruha i igara!
Samo čekam naslovnice s crnim temama ekonomije, a sve se odvijalo ispod radara, tj. Za vrijeme trajanja svjetskog nogometnog prvenstva.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 17:27

aben wrote:i di je mativka da mi postavi 25 istih pitanja, 
sa ka imun vrimena za odgovaranje...?
A pa riječi u rečenici nisu bile iste, osim, ajde, gay :) Uostalom to samo govori koliko ti dugo treba za odgovor :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 17:28

kic wrote:
nakon pobjede Rusije snimio s Vukojevicem klip zahvale: slava Ukrajini
Nogometaše inače prati glas kao izuzetno inteligentne persone.
Budala!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 17:35

Ima dobrih savjeta u klipu. Ono s kruhom me podsjetilo na moju opsesiju. Naime, ne mogu podnijeti vidjeti kruh okrenut naopačke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 18:10

Evo jos malo "trolanja" Denkverbota. Zgodno mi je bilo skicnuti komentare.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 18:14

Nego, sto rece jedan:

" Opet mreža tuguje zato što se narod veseli nogometu umjesto da zbog pada mirovinskog stupa izađe na ulice. Jedna stvar tu nije jasna. Navijači su svojim stavom pokazali da im je prioritet nogomet. Pitanje je zašto na ulice ne izađu oni kojima je prioritet borba za pravdu? Od kud se javljaju ti koji prozivaju nogometne navijače? Na kojem su trgu? Gdje je zborno mjesto?"

Kakoh gdje su? Po forumima, birtijama, drustvenim mrezama. Kad zoves na prosvjede izadju samo kad malo hodaju "za zivot" i tako to.. A evo ih i na Denkiju. :-D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 19:34

aben wrote:ah... jo sun misli da je učini nešto stvarno odvratno, napr, za dom spremni:)

Teško bi se i to moglo okvalificirati kao odvratno s obzirom da taj pozdrav sam, po sebi nije izvan domene dopuštenog po zakonu. Možda bi samo malo izašao izvan domene politički korektnog.
Ali osjetio sam sarkazam. :)
Inače nije skupa s Ognjenom učinio ništa loše s obzirom da je to bila očito njihova zahvala navijačima i upravi Dinama iz Kijeva u kojem su obojica godinama igrali. Možda tek nešto nedovoljno politički obazrivo, ali ipak ništa loše. Na kraju krajeva, nije riječ o društveno političkim radnicima ili pripadnicima napredne inteligencije nego nogometašima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2018, 19:37

mativka wrote:Ima dobrih savjeta u klipu. Ono s kruhom me podsjetilo na moju opsesiju. Naime, ne mogu podnijeti vidjeti kruh okrenut naopačke.

dobre fore za pec meso, bas sam probao
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 19:39

mativka wrote:Naime, ne mogu podnijeti vidjeti kruh okrenut naopačke.

Ti kao moja pokojna baka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by night sky 8/7/2018, 21:19

violator wrote:Nego, sto rece jedan:

" Opet mreža tuguje zato što se narod veseli nogometu umjesto da zbog pada mirovinskog stupa izađe na ulice. Jedna stvar tu nije jasna. Navijači su svojim stavom pokazali da im je prioritet nogomet. Pitanje je zašto na ulice ne izađu oni kojima je prioritet borba za pravdu? Od kud se javljaju ti koji prozivaju nogometne navijače? Na kojem su trgu? Gdje je zborno mjesto?"

Kakoh gdje su? Po forumima, birtijama, drustvenim mrezama. Kad zoves na prosvjede izadju samo kad malo hodaju "za zivot" i tako to.. A evo ih i na Denkiju. :-D

nij eim dovoljno loše tj. nikada ni neće jer su ovladali tajnama konjušarskog zanata, više od toga nij eni potrebno....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 8/7/2018, 21:27

Speare Shaker wrote:
aben wrote:ah... jo sun misli da je učini nešto stvarno odvratno, napr, za dom spremni:)

Teško bi se i to moglo okvalificirati kao odvratno s obzirom da taj pozdrav sam, po sebi nije izvan domene dopuštenog po zakonu. Možda bi samo malo izašao izvan domene politički korektnog.
Inače nije skupa s Ognjenom učinio ništa loše s obzirom da je to bila očito njihova zahvala navijačima i upravi Dinama iz Kijeva u kojem su obojica godinama igrali. Možda tek nešto nedovoljno politički obazrivo, ali ipak ništa loše. Na kraju krajeva, nije riječ o društveno političkim radnicima ili pripadnicima napredne inteligencije nego nogometašima.

trebalo bi o tome obavijestiti fifu.... možt aposluži kao olakotna okolnost u eventualnom određivau kazne
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2018, 21:45

night sky wrote:
Speare Shaker wrote:

trebalo bi o tome obavijestiti fifu.... možt aposluži kao olakotna okolnost u eventualnom određivau kazne

Završilo je na opomeni i neće biti nikakve kazne, čak niti blage financijske.
Kvaka je u tome da je FIFA jednostavno previše stroga u izbacivanju svega što ne spada u nogomet odnosno sport sa terena odnosno iz gledališta, pa su tako opomenuli i Subašića zbog nečega što mu nitko normalan ne bi zamjerio. Druga je priča što im mnogi događaji iz prošlosti daju za pravo za takvo barem načelno ponašanje pa pušu i na hladno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/7/2018, 21:52

night sky wrote:

nij eim dovoljno loše tj. nikada ni neće jer su ovladali tajnama konjušarskog zanata, više od toga nij eni potrebno....

abendu ne pakovati osjetljivost socijalnih tema molim..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by night sky 8/7/2018, 22:01

Speare Shaker wrote:
night sky wrote:
Speare Shaker wrote:

Završilo je na opomeni i neće biti nikakve kazne, čak niti blage financijske.
Kvaka je u tome da je FIFA jednostavno previše stroga u izbacivanju svega što ne spada u nogomet odnosno sport sa terena odnosno iz gledališta, pa su tako opomenuli i Subašića zbog nečega što mu nitko normalan ne bi zamjerio. Druga je priča što im mnogi događaji iz prošlosti daju za pravo za takvo barem načelno ponašanje pa pušu i na hladno.

zahvaljujem n ainformaciju ali.... doist anij ebilo potrebno jer se radi o.... sarkazmu.

zbunjena sam.... haha....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 8/7/2018, 22:06

kic wrote:
night sky wrote:

abendu ne pakovati osjetljivost socijalnih tema molim..

nemoj mi govirti što da radim-pišem!

.... da li j eigdj eitko spomenuo ulogu znanu kao aben? nije.... prema tome....  :)....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by aben 8/7/2018, 23:32

fali je iks na zidu za dvo milimetra :))

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top