Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
Pa tada nije ni Mersi! :)aben wrote:nema momka, ni hipotetskimativka wrote:A, znaju da momak voli baš tu bombonjeru? :)aben wrote:pa i jo, ali hipotetski.mativka wrote:Kod tebe, ja ipak drugačije funkcioniram :)aben wrote:
pa kad je sve hipotetski
Postavljam se u zadanu ulogu :)
ča bi bilo da pojdin kupiti bonbonjeru? bi li to bilo gay? izlazin iz bitige i grin doma s mersi kutijon. bože me vidi i smije mu se brk. nis ni došo do bufeta, krsto već zno i pito me da di mi je momak...vidiš hipotetski
Čekaj, o čemu mi pričamo? :)
Guest- Guest
nis ne,mativka wrote:Pobrkao si nešto, ovdje je odbojka u pitanju :)aben wrote:to je tako kad dovedeš nogomet u moju butigu, sa trpikic wrote:kr
imam osjećaj da ste antiuživači, mislim, ja uživam dobacivat odbojkašku sa svojom ithildin i kad me zeza, a vas dvoje međusobno? :D
oni su slavili kruva i igara na temi koja je u osnovi glogov kolac u srce kruvu i igrama
2014-04-16
A, znaš li tko je započeo tu temu? :)aben wrote:nis ne,mativka wrote:Pobrkao si nešto, ovdje je odbojka u pitanju :)aben wrote:to je tako kad dovedeš nogomet u moju butigu, sa trpikic wrote:kr
imam osjećaj da ste antiuživači, mislim, ja uživam dobacivat odbojkašku sa svojom ithildin i kad me zeza, a vas dvoje međusobno? :D
oni su slavili kruva i igara na temi koja je u osnovi glogov kolac u srce kruvu i igrama
Guest- Guest
o tomu da će ti se prijatelji rugati ako te vidu da činiš nešto pičkastomativka wrote:Pa tada nije ni Mersi! :)aben wrote:nema momka, ni hipotetskimativka wrote:A, znaju da momak voli baš tu bombonjeru? :)aben wrote:pa i jo, ali hipotetski.mativka wrote:
Kod tebe, ja ipak drugačije funkcioniram :)
Postavljam se u zadanu ulogu :)
ča bi bilo da pojdin kupiti bonbonjeru? bi li to bilo gay? izlazin iz bitige i grin doma s mersi kutijon. bože me vidi i smije mu se brk. nis ni došo do bufeta, krsto već zno i pito me da di mi je momak...vidiš hipotetski
2014-04-16
Imaš li ti prijatelja?aben wrote:o tomu da će ti se prijatelji rugati ako te vidu da činiš nešto pičkastomativka wrote:Pa tada nije ni Mersi! :)aben wrote:nema momka, ni hipotetskimativka wrote:A, znaju da momak voli baš tu bombonjeru? :)aben wrote:
pa i jo, ali hipotetski.
Guest- Guest
neman pojma,mativka wrote:A, znaš li tko je započeo tu temu? :)aben wrote:nis ne,mativka wrote:Pobrkao si nešto, ovdje je odbojka u pitanju :)aben wrote:to je tako kad dovedeš nogomet u moju butigu, sa trpikic wrote:kr
kakove veze to imo?
2014-04-16
nemanmativka wrote:Imaš li ti prijatelja?aben wrote:o tomu da će ti se prijatelji rugati ako te vidu da činiš nešto pičkastomativka wrote:Pa tada nije ni Mersi! :)aben wrote:nema momka, ni hipotetskimativka wrote:
A, znaju da momak voli baš tu bombonjeru? :)
2014-04-16
Ja sam! :)aben wrote:neman pojma,mativka wrote:A, znaš li tko je započeo tu temu? :)aben wrote:nis ne,mativka wrote:Pobrkao si nešto, ovdje je odbojka u pitanju :)aben wrote:
to je tako kad dovedeš nogomet u moju butigu, sa trpi
kakove veze to imo?
Ali pitanje je bilo postavljeno poput nenašiljenog glogovog kolca :)
Guest- Guest
a dobro, ipak je gore ča si socijalist, ako preko toga morin projti, unda je ovo sitni prekršajmativka wrote:Ja sam! :)aben wrote:neman pojma,mativka wrote:A, znaš li tko je započeo tu temu? :)aben wrote:nis ne,mativka wrote:
Pobrkao si nešto, ovdje je odbojka u pitanju :)
kakove veze to imo?
2014-04-16
Ajde dobro.aben wrote:a dobro, ipak je gore ča si socijalist, ako preko toga morin projti, unda je ovo sitni prekršajmativka wrote:Ja sam! :)aben wrote:neman pojma,mativka wrote:A, znaš li tko je započeo tu temu? :)aben wrote:
nis ne,
kakove veze to imo?
Ja te još uvijek ne mogu definirati i svrstati. Al imam osjećaj, da si počesto na žutom kartonu :D
Guest- Guest
Zbog čega se onda brineš što će koje ime reći?aben wrote:nemanmativka wrote:Imaš li ti prijatelja?aben wrote:o tomu da će ti se prijatelji rugati ako te vidu da činiš nešto pičkastomativka wrote:Pa tada nije ni Mersi! :)aben wrote:
nema momka, ni hipotetski
Guest- Guest
kategorija duša od čovikamativka wrote:Ajde dobro.aben wrote:a dobro, ipak je gore ča si socijalist, ako preko toga morin projti, unda je ovo sitni prekršajmativka wrote:Ja sam! :)aben wrote:neman pojma,mativka wrote:
A, znaš li tko je započeo tu temu? :)
kakove veze to imo?
Ja te još uvijek ne mogu definirati i svrstati. Al imam osjećaj, da si počesto na žutom kartonu :D
2014-04-16
a ki ti je reko da se brinen,mativka wrote:Zbog čega se onda brineš što će koje ime reći?aben wrote:nemanmativka wrote:Imaš li ti prijatelja?aben wrote:o tomu da će ti se prijatelji rugati ako te vidu da činiš nešto pičkastomativka wrote:
Pa tada nije ni Mersi! :)
pa jo nosin špange, roze majce, ženske šuljke, sve je to gay
2014-04-16
http://www.openculture.com/2014/06/jorge-luis-borges-soccer-is-popular-because-stupidity-is-popular.html
zanimljiva mi je ova primjedba o radnicima, slično je netko rekao da su oni najrevniji u odlascima lječnicima i ne vjeruju vlastitim metodama..
kic wrote:
http://www.openculture.com/2014/06/jorge-luis-borges-soccer-is-popular-because-stupidity-is-popular.html
zanimljiva mi je ova primjedba o radnicima, slično je netko rekao da su oni najrevniji u odlascima lječnicima i ne vjeruju vlastitim metodama..
nis baš razumi tekst,
ali ov komentar je ko da sun ga jo napiso;
You are taking the phrase too literal, OK yes, Borges didn’t like soccer, but I think that the critic goes beyond the sport itself. It’s a critic to the sport like a modern version of Roman Colosseum, where poor, uneducated masses are are distracted by a show, while politicians lie and steal everything they can, but it doesn’t matter because my favorite team won last Sunday. It’s the modern “bread and circuses”. Did you know that the Argentine soccer league is managed by the government? It’s called “futbol para todos” (soccer for everyone). Basically, the government takes everyone’s taxes to subsidize soccer, the most popular sport in the country. I don’t like soccer, but those who actually like it can watch it for “free” thanks to my taxes. See, this is why Borges was right.
to je moj nojveći prigovor, uz još jedun ki je manje zastupljen, onaj estetski- nogomet je ružna, seljačka igra, i činnabica da ste no nje potrišili dvi stranice denkverbota van nika ne će biti oproštena.
2014-04-16
a tako je lipo bilo krenulo bez mene,
ča je to duhovnost? je li to alat za kurčenje financijski stabilnih, emergentno svojstvo svijesti, skup običaja?
mene ruke bolu pa ne morin tipkati, ali to ne znoči da je tema otvorena za hijack
ča je to duhovnost? je li to alat za kurčenje financijski stabilnih, emergentno svojstvo svijesti, skup običaja?
mene ruke bolu pa ne morin tipkati, ali to ne znoči da je tema otvorena za hijack
2014-04-16
milosti nam ne treba, nit je trazimo! :D
ma razumil sam..
mnoge stvari su iste kao u staro doba, Rim je bio genocidan i nemilosrdan, a s druge strane je dao mnoge trajne stvari, mozda ce se jednog dana na ulogu drzave kojoj je Rim udario temelje gledati kao na povijesnu ulogu Crkve s gadjenjem, ali tesko..
vidio je opasnost masa koje slijede svoje vodje, Vida jucer idol i heroj, danas ispao teska budala.. ne valja slijedit nikog jer ne znas sta namjerava i sta mu je i glavi, kod Vide malo tog izgleda.
ali se na crikvu gljedo s gadjenjen? ma ki to, jugosloveni?kic wrote:
milosti nam ne treba, nit je trazimo! :D
ma razumil sam..
mnoge stvari su iste kao u staro doba, Rim je bio genocidan i nemilosrdan, a s druge strane je dao mnoge trajne stvari, mozda ce se jednog dana na ulogu drzave kojoj je Rim udario temelje gledati kao na povijesnu ulogu Crkve s gadjenjem, ali tesko..
vidio je opasnost masa koje slijede svoje vodje, Vida jucer idol i heroj, danas ispao teska budala.. ne valja slijedit nikog jer ne znas sta namjerava i sta mu je i glavi, kod Vide malo tog izgleda.
un ki gljedo na biloča apsolutno, pogrišit će u procjeni. jo ne krivin rim za krv do kolena, ni za fašizam, s obziron kako je bilo ranije, oni su kamilica. povijesno, nakon ča već dugo zanja mati ne plače, rim dobivo pozitivnu ocjenu, slično ko i prvi izrabljivački ugljeni kapitalizam.
a ča je vida učini?
2014-04-16
i di je mativka da mi postavi 25 istih pitanja,
sa ka imun vrimena za odgovaranje...?
sa ka imun vrimena za odgovaranje...?
2014-04-16
ah... jo sun misli da je učini nešto stvarno odvratno, napr, za dom spremni:)
2014-04-16
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50