Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
Ja sam samo jednom doživjela panični napad. Al imala sam nadljudsku snagu, iako nije bila razumna.
Guest- Guest
Da!PhoebeBuffay wrote:Nadljudsku snagu tokom trajanja napadaja?
Osjećala sam se ugroženom i nenormalna snaga je iz mene izvirala. Al, nisam bila u stanju racionalno razmišljati.
Guest- Guest
Decko ide na neki put pa me uhvatila neka panika... uznemirenost, misli.
Pa vas ovim putem pozdravljam...
Idem na terasu malo radit u cvijecu i cituckat skriptu.
Pa vas ovim putem pozdravljam...
Idem na terasu malo radit u cvijecu i cituckat skriptu.
Guest- Guest
Što bi zapravo u svojoj biti predstavljao, napad panike? I koje su karakteristike?
Guest- Guest
mativka wrote:Što bi zapravo u svojoj biti predstavljao, napad panike? I koje su karakteristike?
vjerojatno neka kaskadna reakcijA, rezonancija endokrinog sustava bez vanjskog opravdanja
2014-04-16
Prema toj tvojoj postavci, ispada da su napadi panike vezani bez vanjskog opravdanja. Kako bi se zvalo stanje dubokog straha uzrokovanog vanjskim utjecajem?aben wrote:mativka wrote:Što bi zapravo u svojoj biti predstavljao, napad panike? I koje su karakteristike?
vjerojatno neka kaskadna reakcijA, rezonancija endokrinog sustava bez vanjskog opravdanja
Guest- Guest
normalan dun u srbskon logoru?mativka wrote:Prema toj tvojoj postavci, ispada da su napadi panike vezani bez vanjskog opravdanja. Kako bi se zvalo stanje dubokog straha uzrokovanog vanjskim utjecajem?aben wrote:mativka wrote:Što bi zapravo u svojoj biti predstavljao, napad panike? I koje su karakteristike?
2014-04-16
Poznavala sam dosta ljudi koji su ih prošli...Nakon toga, nitko ne može ostati normalan. A, gotovo su već zaboravljeni ili ih se omalovažava. Za mene su to ljudi, ne ljudi, već nadljudi.Uhhh, baš mi teško o tome pisati.aben wrote:normalan dun u srbskon logoru?mativka wrote:Prema toj tvojoj postavci, ispada da su napadi panike vezani bez vanjskog opravdanja. Kako bi se zvalo stanje dubokog straha uzrokovanog vanjskim utjecajem?aben wrote:mativka wrote:Što bi zapravo u svojoj biti predstavljao, napad panike? I koje su karakteristike?
Nego, kako bi se to stanje "stručno" zvalo?
Guest- Guest
kad bi svit panti tragedije, ne bi nišće drugo mogo činitimativka wrote:Poznavala sam dosta ljudi koji su ih prošli...Nakon toga, nitko ne može ostati normalan. A, gotovo su već zaboravljeni ili ih se omalovažava. Za mene su to ljudi, ne ljudi, već nadljudi.Uhhh, baš mi teško o tome pisati.aben wrote:normalan dun u srbskon logoru?mativka wrote:Prema toj tvojoj postavci, ispada da su napadi panike vezani bez vanjskog opravdanja. Kako bi se zvalo stanje dubokog straha uzrokovanog vanjskim utjecajem?aben wrote:mativka wrote:Što bi zapravo u svojoj biti predstavljao, napad panike? I koje su karakteristike?
pa šok, jebote
2014-04-16
Jebo tebe!!!aben wrote:kad bi svit panti tragedije, ne bi nišće drugo mogo činitimativka wrote:Poznavala sam dosta ljudi koji su ih prošli...Nakon toga, nitko ne može ostati normalan. A, gotovo su već zaboravljeni ili ih se omalovažava. Za mene su to ljudi, ne ljudi, već nadljudi.Uhhh, baš mi teško o tome pisati.aben wrote:normalan dun u srbskon logoru?mativka wrote:Prema toj tvojoj postavci, ispada da su napadi panike vezani bez vanjskog opravdanja. Kako bi se zvalo stanje dubokog straha uzrokovanog vanjskim utjecajem?aben wrote:
pa šok, jebote
Koja je razlika između šoka i napade panike?
Guest- Guest
pa jedno imo vanjski poticaj, drugo nemo.mativka wrote:Jebo tebe!!!aben wrote:kad bi svit panti tragedije, ne bi nišće drugo mogo činitimativka wrote:Poznavala sam dosta ljudi koji su ih prošli...Nakon toga, nitko ne može ostati normalan. A, gotovo su već zaboravljeni ili ih se omalovažava. Za mene su to ljudi, ne ljudi, već nadljudi.Uhhh, baš mi teško o tome pisati.aben wrote:normalan dun u srbskon logoru?mativka wrote:
Prema toj tvojoj postavci, ispada da su napadi panike vezani bez vanjskog opravdanja. Kako bi se zvalo stanje dubokog straha uzrokovanog vanjskim utjecajem?
pa šok, jebote
Koja je razlika između šoka i napade panike?
2014-04-16
mene zanimo jesu li ljudi imali napade panike prije kapitalističke renesanse
2014-04-16
A, što bi to bila "kapitalistička renesansa"?aben wrote:mene zanimo jesu li ljudi imali napade panike prije kapitalističke renesanse
Guest- Guest
mativka wrote:A, što bi to bila "kapitalistička renesansa"?aben wrote:mene zanimo jesu li ljudi imali napade panike prije kapitalističke renesanse
2014-04-16
Kada smo toliko "napredovali", zbog čega se pojavljuju bolesti, poput ospica?
I to u gradu, u kojem je nekoć, prije renesanse postojala karantena. Jel mi zapravo nazadujemo s svakim novim danom?
I to u gradu, u kojem je nekoć, prije renesanse postojala karantena. Jel mi zapravo nazadujemo s svakim novim danom?
Guest- Guest
ali ne pojavljuju se ospice sa, one se pojavljuju oka jo pantin sun sebemativka wrote:Kada smo toliko "napredovali", zbog čega se pojavljuju bolesti, poput ospica?
naravski, uvik moreš nojti neki segment ki će se smanjivati u renesansi, recimo, imomo manje vrimena koje provodimo u prirodi i sl
2014-04-16
e, bilo ča takovoga,mativka wrote:Il' trošim više vremena, novca, razmišljajući o gaćama :D
ali moja poanta je da u renesansi imomo puno slobodnoga vrimena, a sloboda je relativno novi koncept za ljudsku vrstu; mi, jednon slobodni, jednostavno ne znomo ča bi činili..ergo panika
2014-04-16
Ja sam ti to odavno napisala. Bez reda, ne funkcioniram. Mislim da, al' ipak ne.aben wrote:e, bilo ča takovoga,mativka wrote:Il' trošim više vremena, novca, razmišljajući o gaćama :D
ali moja poanta je da u renesansi imomo puno slobodnoga vrimena, a sloboda je relativno novi koncept za ljudsku vrstu; mi, jednon slobodni, jednostavno ne znomo ča bi činili..ergo panika
Isto tako, voljela bih da imam toliko novaca da nemam vremena razmišljati o redu :)
Guest- Guest
slobodno vrime nemo veze s redon ili neredon,mativka wrote:Ja sam ti to odavno napisala. Bez reda, ne funkcioniram. Mislim da, al' ipak ne.aben wrote:e, bilo ča takovoga,mativka wrote:Il' trošim više vremena, novca, razmišljajući o gaćama :D
Isto tako, voljela bih da imam toliko novaca da nemam vremena razmišljati o redu :)
problijem je u subjektivnoj procjeni vridnosti potrošenog vrimena, a ka jo rečin slobodno, unda mislin na ono vrime koje ni potrošeno na utaživanje glodi.
2014-04-16
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50