Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
Tako je! Zato treba katkad poslusati i vlastite zakljucke! :-D
Uglavnom, poslusajte i druga Maru.. <3
Uglavnom, poslusajte i druga Maru.. <3
Guest- Guest
kid wrote:
nekad je najbolje ne lijepiti slike
:p
Ili ih slati.
:-P :-P :-P
: )))
Guest- Guest
violator wrote:kid wrote:
nekad je najbolje ne lijepiti slike
:p
Ili ih slati.
:-P :-P :-P
: )))
Guest- Guest
Inace, danas sam odlucila ne roditi se vise. Ni kao zensko, ni kao musko. Nikako. Ako me neka maternica bude htjela posaugati, odlucno cu joj pokazati srednjak. Ili nesto ekvivalentno tome. Hebes ti ovakvu igru, prikupljanje iskustava i sto vec kazu kad ne znaju sto reci..
Guest- Guest
A zasto se izderao???
Ma nije. Oni dani kad tijelo ima neki neovisanu volju od tebe pa odlucuje biti posebno brutalno. Kinji te i tlaci, muci i boli, izaziva napadaje strave. Divlja. A ti, zgurena u jednom zamracenom kutku, slabasna i nemocna kao prvog dana rodjenja, cekas i cekas da oluja prodje.. A misli ti ne idu u prilog. Sapucu najgroznije scenarije.
Ma nije. Oni dani kad tijelo ima neki neovisanu volju od tebe pa odlucuje biti posebno brutalno. Kinji te i tlaci, muci i boli, izaziva napadaje strave. Divlja. A ti, zgurena u jednom zamracenom kutku, slabasna i nemocna kao prvog dana rodjenja, cekas i cekas da oluja prodje.. A misli ti ne idu u prilog. Sapucu najgroznije scenarije.
Guest- Guest
Onda ga molis i pregovaras s njime, obecajes mu da ces uciniti sve sto je potrebno ne bi li ponovno zadobila barem djelomicnu kontrolu..
Guest- Guest
oke zvuci uzasno.. jesi oke? :/
jer je u sustini kreten, ali mi ga je u biti zao pa, znam da zvuci uzasno ali sam nasao utjehu u jednom razgovoru poslije u kojem mi je iskusniji rekao da su ljudi u braku s djecom drugaciji i smireniji jer su vjencanjem progutali 7 vreca soli kako se kaze, i nekako bas je, ova dva sefa koji imaju cure/decka medjusobno razgovaraju ko Izraelac i Palestinac.. tko ima djecu i stabilan brak zna da mora bit kompromisan, a ovi samo tuku..
znam da ne mora bit tako, ali mi je smirilo ruke..
isto pomaze kad se ne identificiras toliko s poslom..
sad ne znam je li isto tak s tijelom, ako se s njim ne identificiramo toliko, postane li lakse?
Ovako izgleda moj panicni napadaj...violator wrote:A zasto se izderao???
Guest- Guest
Pa, panični napadi. Jesu li česti?PhoebeBuffay wrote:Kako mislis?
Violini opisi me podsjećaju na bolove pri mjesečnici...
Guest- Guest
Nekad prode mjesec dana bez ijednog jedinog p n.
Nekada ih imam ucestalo... bar cetiri dana u tjednu...
Guest- Guest
Pa to već je problem. Strašan.PhoebeBuffay wrote:Nekad prode mjesec dana bez ijednog jedinog p n.
Što kažu psihijatri?
Guest- Guest
Ništa. Bas ništa...
Tjelovjezba mi je puno pomogla. Od kada vjezbam imam drukciju postavu u glavi...
Osjecam se bolje u svakom pogledu
Tjelovjezba mi je puno pomogla. Od kada vjezbam imam drukciju postavu u glavi...
Osjecam se bolje u svakom pogledu
Guest- Guest
Ja sam samo jednom doživjela panični napad. Al imala sam nadljudsku snagu, iako nije bila razumna.
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50