Tri iljade Dalmatinaca nije se vratilo sa Sutjeske
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Tri iljade Dalmatinaca nije se vratilo sa Sutjeske
neperspektivni zadarski šatro-židov i zagrebačka balijka u zanosu .... ''antifa i tito'' .... konj vam mater glupu da je o vama ovisilo hitler bi još dan danas ''živio''.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
tri iljade tifusara i orjunasa manje...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
..hm ja bi rekao da je dio zabludjelih bio...bilo je onoh koji nisu bili clanovi partije vec hss-ovci...ali prodali im pricu...zao mi je takvih...no nastradao ej dio i fanatiziranih..kojima je bilo milije mrijeti po vrletima crne gore,istocne hercegovine,sanđaka pa i srbije nego u dalmaciji,hrvatskoj...kako nisu masovno isli tamo ginuti slavonci,primorci,licani,zagorci...vec ovi nase naivcine...dobro oni banijci su mahom srbi bili u sedmoj banijskoj...pa oni bili kod svojih..max123 wrote:tri iljade tifusara i orjunasa manje...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:..hm ja bi rekao da je dio zabludjelih bio...bilo je onoh koji nisu bili clanovi partije vec hss-ovci...ali prodali im pricu...zao mi je takvih...no nastradao ej dio i fanatiziranih..kojima je bilo milije mrijeti po vrletima crne gore,istocne hercegovine,sanđaka pa i srbije nego u dalmaciji,hrvatskoj...kako nisu masovno isli tamo ginuti slavonci,primorci,licani,zagorci...vec ovi nase naivcine...dobro oni banijci su mahom srbi bili u sedmoj banijskoj...pa oni bili kod svojih..max123 wrote:tri iljade tifusara i orjunasa manje...
da ... zabludjeli ... bome i oni pod pavelićem isto bili zabludjeli - kao borimo se za hrvatsku .... borili se za pičku materinu i na kraju ostavljeni na milost i nemilost, a govno pavelić utekao. jad jadni sami sebi smo bili u WWII.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
tocno...ima jedna istinita anegdota koja mi ej pokojna baba ispricala koja je jos bila maloljetna cura za vrijeme biteke na neretvi i sutjesci...iz njenog sela otislo nekoliko u partizane..i muskih i zenskih..nakon bitke na sutjesci vratilo s enjih dvoje zivih od 6,7 koliko ej otislo..neka njena rodica dosla u selo sva mrsava nije imala 20 kg sa krevetom.isrpljena..izranjavana..posto s eselo nalazilo tada na slobodnom partizanskom podrucju u dalmaciji..ova je dosla us elo na oporavak..pricala ona mojoj babi tada..a nama moja baba pricala...da je psovala sve zivo i nezivo tko ih ej poslao u tu kako je rekla tamo gdje je i bog rekao laku noc..da je silna mladost izginula...a da svabama gotovo nista nisu mogli...plus dodala je ovbo..kako su se dalmatinci i dijelom crnogorci jedini pravo borili dok su drugi gledali kako d ase spasu sa sto manje gubitaka i izvuku sto prije iz obruca..ta zenska umrla je godinu dana poslije do posljedica bolesti i ranjavanja na sutjesci u 19 godiniKavran wrote:vuksadinare wrote:..hm ja bi rekao da je dio zabludjelih bio...bilo je onoh koji nisu bili clanovi partije vec hss-ovci...ali prodali im pricu...zao mi je takvih...no nastradao ej dio i fanatiziranih..kojima je bilo milije mrijeti po vrletima crne gore,istocne hercegovine,sanđaka pa i srbije nego u dalmaciji,hrvatskoj...kako nisu masovno isli tamo ginuti slavonci,primorci,licani,zagorci...vec ovi nase naivcine...dobro oni banijci su mahom srbi bili u sedmoj banijskoj...pa oni bili kod svojih..max123 wrote:tri iljade tifusara i orjunasa manje...
da ... zabludjeli ... bome i oni pod pavelićem isto bili zabludjeli - kao borimo se za hrvatsku .... borili se za pičku materinu i na kraju ostavljeni na milost i nemilost, a govno pavelić utekao. jad jadni sami sebi smo bili u WWII.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..hm ja bi rekao da je dio zabludjelih bio...bilo je onoh koji nisu bili clanovi partije vec hss-ovci...ali prodali im pricu...zao mi je takvih...no nastradao ej dio i fanatiziranih..kojima je bilo milije mrijeti po vrletima crne gore,istocne hercegovine,sanđaka pa i srbije nego u dalmaciji,hrvatskoj...kako nisu masovno isli tamo ginuti slavonci,primorci,licani,zagorci...vec ovi nase naivcine...dobro oni banijci su mahom srbi bili u sedmoj banijskoj...pa oni bili kod svojih..max123 wrote:tri iljade tifusara i orjunasa manje...
Ma daj?vuksadinare wrote:tocno...ima jedna istinita anegdota koja mi ej pokojna baba ispricala koja je jos bila maloljetna cura za vrijeme biteke na neretvi i sutjesci...iz njenog sela otislo nekoliko u partizane..i muskih i zenskih..nakon bitke na sutjesci vratilo s enjih dvoje zivih od 6,7 koliko ej otislo..neka njena rodica dosla u selo sva mrsava nije imala 20 kg sa krevetom.isrpljena..izranjavana..posto s eselo nalazilo tada na slobodnom partizanskom podrucju u dalmaciji..ova je dosla us elo na oporavak..pricala ona mojoj babi tada..a nama moja baba pricala...da je psovala sve zivo i nezivo tko ih ej poslao u tu kako je rekla tamo gdje je i bog rekao laku noc..da je silna mladost izginula...a da svabama gotovo nista nisu mogli...plus dodala je ovbo..kako su se dalmatinci i dijelom crnogorci jedini pravo borili dok su drugi gledali kako d ase spasu sa sto manje gubitaka i izvuku sto prije iz obruca..ta zenska umrla je godinu dana poslije do posljedica bolesti i ranjavanja na sutjesci u 19 godiniKavran wrote:vuksadinare wrote:..hm ja bi rekao da je dio zabludjelih bio...bilo je onoh koji nisu bili clanovi partije vec hss-ovci...ali prodali im pricu...zao mi je takvih...no nastradao ej dio i fanatiziranih..kojima je bilo milije mrijeti po vrletima crne gore,istocne hercegovine,sanđaka pa i srbije nego u dalmaciji,hrvatskoj...kako nisu masovno isli tamo ginuti slavonci,primorci,licani,zagorci...vec ovi nase naivcine...dobro oni banijci su mahom srbi bili u sedmoj banijskoj...pa oni bili kod svojih..max123 wrote:tri iljade tifusara i orjunasa manje...
Baba ti pricala te price
E pa nije cudo da si ti otisao boriti se za Tuđmana i šuška
:bwi:
I nadam se da su ti osigurali dovoljno droge i pića
Moj je brat znao doci pijan ko letva s kupskog ratišta
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
rekao sam d anecu raspravljati sa onim koji nemaju pojma a hoce imati 'pojma'...da vjerujem babi jer je zivjela na podrucju od kud ej bilo dosta partizana..zato sam te i pitao znas li ivana guvu...koji ej jedan od onih 6,7 sto su otisli u partizane i jedini zivi uz ovu curu sto s evratio sa sutjeske...dakle ne smaraj me ako ne zelis sto pametno i argumentirano reci na ovu temu..iš..išSora wrote:Ma daj?vuksadinare wrote:tocno...ima jedna istinita anegdota koja mi ej pokojna baba ispricala koja je jos bila maloljetna cura za vrijeme biteke na neretvi i sutjesci...iz njenog sela otislo nekoliko u partizane..i muskih i zenskih..nakon bitke na sutjesci vratilo s enjih dvoje zivih od 6,7 koliko ej otislo..neka njena rodica dosla u selo sva mrsava nije imala 20 kg sa krevetom.isrpljena..izranjavana..posto s eselo nalazilo tada na slobodnom partizanskom podrucju u dalmaciji..ova je dosla us elo na oporavak..pricala ona mojoj babi tada..a nama moja baba pricala...da je psovala sve zivo i nezivo tko ih ej poslao u tu kako je rekla tamo gdje je i bog rekao laku noc..da je silna mladost izginula...a da svabama gotovo nista nisu mogli...plus dodala je ovbo..kako su se dalmatinci i dijelom crnogorci jedini pravo borili dok su drugi gledali kako d ase spasu sa sto manje gubitaka i izvuku sto prije iz obruca..ta zenska umrla je godinu dana poslije do posljedica bolesti i ranjavanja na sutjesci u 19 godiniKavran wrote:vuksadinare wrote:..hm ja bi rekao da je dio zabludjelih bio...bilo je onoh koji nisu bili clanovi partije vec hss-ovci...ali prodali im pricu...zao mi je takvih...no nastradao ej dio i fanatiziranih..kojima je bilo milije mrijeti po vrletima crne gore,istocne hercegovine,sanđaka pa i srbije nego u dalmaciji,hrvatskoj...kako nisu masovno isli tamo ginuti slavonci,primorci,licani,zagorci...vec ovi nase naivcine...dobro oni banijci su mahom srbi bili u sedmoj banijskoj...pa oni bili kod svojih..max123 wrote:tri iljade tifusara i orjunasa manje...
Baba ti pricala te price
E pa nije cudo da si ti otisao boriti se za Tuđmana i šuška
:bwi:
I nadam se da su ti osigurali dovoljno droge i pića
2015-09-08
Ok
Ti samo svojoj babi vjerujes
Pa to je super dobar pristup , baba ti je Zakpn, sve zna o NOBU
Ti samo svojoj babi vjerujes
Pa to je super dobar pristup , baba ti je Zakpn, sve zna o NOBU
ti si i bez ratišta dilajla od jutra.Sora wrote:
2014-12-30
Šta su radili Dalmatinci na Sutjesci? Zar nisu oni tamo imali dovoljno svojih antifašista?
Di su tada bili Dražini?A-ha, držali stražu od Topole pa do Ravne gore...
Eroo- Posts : 78906
2016-07-22
Eto Ero se poceo baviti partizanima
I prebrojavati zrnca
A da sta
Navika je navika, da ga jebes
I prebrojavati zrnca
A da sta
..kazes di su bili srbijanci?...prvi dali petama vjetra..dok su se dalmosi i crnogorci mlatili..ovi potonji morali jer su bili doma...koca i njegovi su cackali zube u sigurnijoj zoni cekajuci ishod...da li da prvi se laganini izvukuEroo wrote:Šta su radili Dalmatinci na Sutjesci? Zar nisu oni tamo imali dovoljno svojih antifašista?
2015-09-08
Da.veber wrote:ti si i bez ratišta dilajla od jutra.Sora wrote:
Os sad zacepiti pizdune blesavi jebo mater svoju u picku
kic kljucaj temu..nemrem vise citat ovu soru...nikakve argumente nista...samo parole i mitove
2015-09-08
Komunizam i Partizani nemaju puno zajedničkog.Sora wrote:Eto Ero se poceo baviti partizanima
I prebrojavati zrnca
A da sta
Istina, presvučeni u Partizane imaju veze s komunizmom.Ustvari sa Staljinizmom.
2016-07-22
Sora wrote:Da.veber wrote:ti si i bez ratišta dilajla od jutra.Sora wrote:
Os sad zacepiti pizdune blesavi jebo mater svoju u picku
Udri'ga, Sore...
2016-07-22
Ajd vas dvojica ne mucite sami sebevuksadinare wrote:..kazes di su bili srbijanci?...prvi dali petama vjetra..dok su se dalmosi i crnogorci mlatili..ovi potonji morali jer su bili doma...koca i njegovi su cackali zube u sigurnijoj zoni cekajuci ishod...da li da prvi se laganini izvukuEroo wrote:Šta su radili Dalmatinci na Sutjesci? Zar nisu oni tamo imali dovoljno svojih antifašista?
Znam da vam nije na srcu lako
Treba reci o herojstvu naroda, o hrabrosti psrtizana, o genijslnom vodi Titu
Nije vam lako decki
Em ne znate em ste sigurno da nitko ne zna
A vi lijepo KROJITE I SIVATE POVIJEST PO VASOJ MJERI
POGOTOVU OVO HERCEGOVACKO SMECE
AJ AJ
A STA ERO IMA UOPCE S HRVATSKOM NE KUZIM
Ajde ?Eroo wrote:Komunizam i Partizani nemaju puno zajedničkog.Sora wrote:Eto Ero se poceo baviti partizanima
I prebrojavati zrnca
A da sta
Istina, presvučeni u Partizane imaju veze s komunizmom.Ustvari sa Staljinizmom.
I churcill je imao veze sa Staljinom
Jel tak
Bili su u antifašističkoj koaliciji
I zatukli nesto tvojih ustasa tam na Bleiburgu
Nek su
Ajd pljačka pljačkavuksadinare wrote:kic kljucaj temu..nemrem vise citat ovu soru...nikakve argumente nista...samo parole i mitove
Domovindki rat
To moze citati fuko
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Naravno da ne možemo biti zadovoljni ishodom, ali dečki su dali sve od sebe 90 minuta. No na kraju nam se nije vratilo. I
» DOME, SLATKI DOME: Na Balkan se vratilo 300 terorista. Sedmero njih nikada nije živio u Hrvatskoj i nitko ne zna kako su dobili hrvatsko državljanstvo
» Trećini Dalmatinaca je super u karanteni
» Užas, Srbija prešutila 700 'iljade žrtava u Jasenovcu
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» DOME, SLATKI DOME: Na Balkan se vratilo 300 terorista. Sedmero njih nikada nije živio u Hrvatskoj i nitko ne zna kako su dobili hrvatsko državljanstvo
» Trećini Dalmatinaca je super u karanteni
» Užas, Srbija prešutila 700 'iljade žrtava u Jasenovcu
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
Page 5 of 9