Krstičević nahvalio partizane
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Krstičević nahvalio partizane
Zašto ne? Jedan moj rođo bio nagrađen kao najbolji vojnik JNA(bio i na TV), na nekom manevru u okolici Sve.T. wrote:Vojna škola bileća...mortal wrote: Re: Krstičević nahvalio partizane
sve vise poremecaja u Hrvatskoj
Velim mu ja jebote, evo sve, ali ti najbolji vojnik u JNA, to mi nekako ne ide zajedno...
-Ero, neprijatelja moraš upoznati iznutra. Kad se dogodi, a dogodit će se, molit ćete vi
mene za 2 dcl vode sa Save. Dobit ćete je, ali će bit skuuupaaa...
Bio je u Tigrovima cijeli rat. Umro je, pokoj mu duši (grob na Mirogoju u Dolini heroja).
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Draža im je spašaval zrakoplovce, logično da su ga odlikovali, a na njega su računali za učvršćenje svojih interesah u poslijeratnoj jugoistočnoj Europi. Zato su kasnije primali Tita i čašćavali ga.n_razbojnik wrote:Unima što odlikovaše Dražu? Sve fin i pošten svijetRegoč wrote:Njeka ih ja nahvalil, to nam je poveznica pre6ma Britancima i Američanima. Neće valjda pred njima hvaliti Juru i Bobana?!
Taj tvoj Tigar je neprijatelja upoznao kad je bio vec mrtva lešinaEroo wrote:Zašto ne? Jedan moj rođo bio nagrađen kao najbolji vojnik JNA(bio i na TV), na nekom manevru u okolici Sve.T. wrote:Vojna škola bileća...mortal wrote: Re: Krstičević nahvalio partizane
sve vise poremecaja u Hrvatskoj
Velim mu ja jebote, evo sve, ali ti najbolji vojnik u JNA, to mi nekako ne ide zajedno...
-Ero, neprijatelja moraš upoznati iznutra. Kad se dogodi, a dogodit će se, molit ćete vi
mene za 2 dcl vode sa Save. Dobit ćete je, ali će bit skuuupaaa...
Bio je u Tigrovima cijeli rat. Umro je, pokoj mu duši (grob na Mirogoju u Dolini heroja).
I nije imao zapovjednika ni drzavu
To je naravno ..kurac od tigra
Tigrovi ne grizu lešine
A nuRegoč wrote:Draža im je spašaval zrakoplovce, logično da su ga odlikovali, a na njega su računali za učvršćenje svojih interesah u poslijeratnoj jugoistočnoj Europi. Zato su kasnije primali Tita i čašćavali ga.n_razbojnik wrote:Unima što odlikovaše Dražu? Sve fin i pošten svijetRegoč wrote:Njeka ih ja nahvalil, to nam je poveznica pre6ma Britancima i Američanima. Neće valjda pred njima hvaliti Juru i Bobana?!
Vidi povjesnicare
Ajde samo napredak ..bez lazi molim
Buh bah
Ajde ti, histeričarko, objasni zašto je dobil odličje?Sora wrote:A nuRegoč wrote:Draža im je spašaval zrakoplovce, logično da su ga odlikovali, a na njega su računali za učvršćenje svojih interesah u poslijeratnoj jugoistočnoj Europi. Zato su kasnije primali Tita i čašćavali ga.n_razbojnik wrote:Unima što odlikovaše Dražu? Sve fin i pošten svijetRegoč wrote:Njeka ih ja nahvalil, to nam je poveznica pre6ma Britancima i Američanima. Neće valjda pred njima hvaliti Juru i Bobana?!
Vidi povjesnicare
Ajde samo napredak ..bez lazi molim
Buh bah
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
» Vojković:Plenkoviću i Kolindo, ugledajte se na partizane
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane
» Trump nahvalio fašista Orbana u Bijeloj kući
» Dodik čestitao Trumpu jer ga je Senat oslobodio optužbi, nahvalio ga je
» Vojković:Plenkoviću i Kolindo, ugledajte se na partizane
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane