Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
Page 1 of 1
Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
- Tko u Saboru uopće spomene ustaše i partizane, treba ga kazniti. Moj prijedlog je 500 kuna kazne za svaku tu riječ izgovorenu na sjednici. I taj novac ćemo donirati potrebitima, kao donacija pučkoj kuhinji ili nekoj od udruga koje se brinu o djeci... Imamo, nažalost, toliko socijalno ugroženih, a mi gubimo vrijeme na saborska prepucavanja – jednu od ideja kako potaknuti saborske zastupnike na konkretan rad, a ne na uzaludne političke prozivke, predložio je Blaženko Boban, saborski zastupnik i do kraja lipnja gradonačelnik Solina.
Naime, nakon 11 godina i 11 dana mandata kao poteštat najmlađega grada u Hrvatskoj, Boban je odlučio posvetiti se isključivo jednoj funkciji – radu u Saboru, smatrajući kako kvalitetno ne može obavljati obje dužnosti.
A i poprilično ga ljute prazne klupe i neučinkovitost rada „predstavnika“ naroda, koji ni na početku novog mandata nisu opravdali povjerenje birača.
No, zato su izuzetno agilni kada se treba "uprazno obračunavati" pred televizijskim kamerama, u jutarnjim terminima zasjedanja Sabora. Popodne, nažalost, nema ni kamera, a ni zastupnika...
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/313856/tko-spomene-partizane-ili-ustase--500-kuna-kazne
Bobana znam osobno. MIslim evo to je to .....gradonacelnik Solina tj sad više nije jer je reka da ne može radit dva posla i da je to nepošteno tako jer se oce bazirati na jedan. Evo brajo moj lika : 500 kuna pa spomeni u saboru ustaše i partizane.
Naime, nakon 11 godina i 11 dana mandata kao poteštat najmlađega grada u Hrvatskoj, Boban je odlučio posvetiti se isključivo jednoj funkciji – radu u Saboru, smatrajući kako kvalitetno ne može obavljati obje dužnosti.
A i poprilično ga ljute prazne klupe i neučinkovitost rada „predstavnika“ naroda, koji ni na početku novog mandata nisu opravdali povjerenje birača.
No, zato su izuzetno agilni kada se treba "uprazno obračunavati" pred televizijskim kamerama, u jutarnjim terminima zasjedanja Sabora. Popodne, nažalost, nema ni kamera, a ni zastupnika...
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/313856/tko-spomene-partizane-ili-ustase--500-kuna-kazne
Bobana znam osobno. MIslim evo to je to .....gradonacelnik Solina tj sad više nije jer je reka da ne može radit dva posla i da je to nepošteno tako jer se oce bazirati na jedan. Evo brajo moj lika : 500 kuna pa spomeni u saboru ustaše i partizane.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Re: Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
Njima cemo hebat malter.veber wrote:a, četnici?
2014-04-11
Glup zahtjev.
Ustaše i partizani su (uz Srbe)glavna duhovna hrana Hrvatima kojima se hrane pokoljenja.
Ustaše i partizani su (uz Srbe)glavna duhovna hrana Hrvatima kojima se hrane pokoljenja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zahtjev je odlican a to oko ustaša i partizana mogu se prepucavat i za nekim šankom a ne i u saboru.jastreb wrote:Glup zahtjev.
2014-04-11
Hajmo i mi onda sa sličnim prijedlogom na forumu.RayMabus wrote:Zahtjev je odlican a to oko ustaša i partizana mogu se prepucavat i za nekim šankom a ne i u saboru.jastreb wrote:Glup zahtjev.
Da vidimo koliko ćemo izdržati.
2014-04-22
Forum je za prepucavanje.
Boban ima stvarno odlican prijedlog jer hr sabor stvarno nije mijesto za prepucavanje o ustašama i partizanima. Ima neka birtija u blizini pa nek se tamo prepucavaju do mile volje.
Boban ima stvarno odlican prijedlog jer hr sabor stvarno nije mijesto za prepucavanje o ustašama i partizanima. Ima neka birtija u blizini pa nek se tamo prepucavaju do mile volje.
Last edited by RayMabus on 28/5/2016, 16:14; edited 2 times in total
2014-04-11
A Sabor kao nije?RayMabus wrote:Forum je za prepucavanje.
2014-04-22
NIje.jastreb wrote:A Sabor kao nije?RayMabus wrote:Forum je za prepucavanje.
2014-04-11
Misliš ne bi trebao biti.RayMabus wrote:NIje.jastreb wrote:A Sabor kao nije?RayMabus wrote:Forum je za prepucavanje.
Da,ali se ipak ondje prepucavaju gore nego na benkovačkoj pijaci.
2014-04-22
Kad im bude 500 kuna svaki put kad spomenu partizane i ustaše manje ce se prepucavat.
2014-04-11
Pa dobro. HDZ-ovci i pravaši će spominjati "hrvatsku vojsku" ,a SDP-ovci kvislinge i kolaboracioniste.RayMabus wrote:Kad im bude 500 kuna svaki put kad spomenu partizane i ustaše manje ce se prepucavat.
HDZ-ovci "one koji su rušili hrvatsku državu",a SDP-ovci "oslobodilačku vojsku".
I đe ti tu vidiš partizane i ustaše?
2014-04-22
Mogu oni i ustaše i partizane spominjat al onda 500 kuna ide : I taj novac ćemo donirati potrebitima, kao donacija pučkoj kuhinji ili nekoj od udruga koje se brinu o djeci... Imamo, nažalost, toliko socijalno ugroženih, a mi gubimo vrijeme na saborska prepucavanja
2014-04-11
Similar topics
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
» 50.000 kuna kazne za stranke koje nemaju 40% žena na izbornim listama
» Juričan je zbog šatora ispred Holdinga dobio 700 kuna kazne. Zvat će, kaže, Glogoškog i Klemma za svjedoke
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
» 50.000 kuna kazne za stranke koje nemaju 40% žena na izbornim listama
» Juričan je zbog šatora ispred Holdinga dobio 700 kuna kazne. Zvat će, kaže, Glogoškog i Klemma za svjedoke
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
Page 1 of 1