Lovre Kalinić
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Lovre Kalinić
subvencionirati
2014-04-16
Fénix wrote:Jednom riječju - užas.
Doslovno za povijest - onu negativnu.
Definitivno
Ovo nije loše, nego čista katastrofa...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Meni je ovo baš super, spustilo ih na zemlju
Obrana nam je katastrofa, nemislim tu samo na i isključivo Kalinića nego i ovi novi pogubljeni skroz
A jbga prije to Lovren, Ćorluka a sad je rupa
Obrana nam je katastrofa, nemislim tu samo na i isključivo Kalinića nego i ovi novi pogubljeni skroz
A jbga prije to Lovren, Ćorluka a sad je rupa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jo sun misli da je lovre katalenić neki umjetnik...aben wrote:subvencionirati
admine briši športske teme s vipa
2014-04-16
Jedine katastrofe koje se mogu sjetiti u zadnjih 24 godine je ona u kvalifikacijama za 2010. kada nas je Engleska pod vodstvom Capella pregazila prvi put uopće na Maksimiru s 1:4, a onda i u uzvratu u Londonu nas razvalili još više s 5:1.Hektorović wrote:Fénix wrote:Jednom riječju - užas.
Doslovno za povijest - onu negativnu.
Definitivno
Ovo nije loše, nego čista katastrofa...
Veći poraz od ta dva ja ne znam do evo večeras ovo 6:0 u Elcheu. Čovječe, pa da smo bunker igrali ne bi dobili 4-5 komada. Sve do prvog pogotka dosta dobro s obzirom na formu, promjene i izostatke i onda potpuni raspad nakon gola Saúla.
Marco Asensio nas je uništio s 2 super pogotka i 3 asistencije.
Guest- Guest
Fénix wrote:Jedine katastrofe koje se mogu sjetiti u zadnjih 24 godine je ona u kvalifikacijama za 2010. kada nas je Engleska pod vodstvom Capella pregazila prvi put uopće na Maksimiru s 1:4, a onda i u uzvratu u Londonu nas razvalili još više s 5:1.
Veći poraz od ta dva ja ne znam do evo večeras ovo 6:0 u Elcheu. Čovječe, pa da smo bunker igrali ne bi dobili 4-5 komada. Sve do prvog pogotka dosta dobro s obzirom na formu, promjene i izostatke i onda potpuni raspad nakon gola Saúla.
Marco Asensio nas je uništio s 2 super pogotka i 3 asistencije.
Poraz se morao jednom dogoditi, no ovo je u biti druga uzastopna katastrofa, prva je bila na finalu sa Francuskom... ova još puno gora.
Španjolci se i nisu niti toliko trudili, gotovo rutinskih 6:0...
2018-04-10
Dobro... Finale je završilo 4:2, a prvo poluvrijeme i one dvije loše odluke Argentinca su usmjerile utakmicu i pobjednika, prvenstveno prvi gol, tj. faul na Griezmannu bio totalna katastrofa gdje ga uopće nije ni bilo, a gdje još i zaleđe kad je istoimeni iz istog prekida ubacio a pomoćnik nije sudio zaleđe Pogbe.
Ovo je užas. Ovi su zabili gotovo sve, ali opet dobiti onakva 2 gola od Asensija za 2:0 i 3:0 je nedopustivo. Poraz kao poraz je ok, ali ovako visok uz ovakvu predstavu... Neshvatljivo i nedopustivo za viceprvaka svijeta. Toliko loši nisu da dobiju 6 golova.
Ovo je užas. Ovi su zabili gotovo sve, ali opet dobiti onakva 2 gola od Asensija za 2:0 i 3:0 je nedopustivo. Poraz kao poraz je ok, ali ovako visok uz ovakvu predstavu... Neshvatljivo i nedopustivo za viceprvaka svijeta. Toliko loši nisu da dobiju 6 golova.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Fénix wrote:Dobro... Finale je završilo 4:2, a prvo poluvrijeme i one dvije loše odluke Argentinca su usmjerile utakmicu i pobjednika, prvenstveno prvi gol, tj. faul na Griezmannu bio totalna katastrofa gdje ga uopće nije ni bilo, a gdje još i zaleđe kad je istoimeni iz istog prekida ubacio a pomoćnik nije sudio zaleđe Pogbe.
Pa upravo to, razumio bi 2:1... loše bi bilo 3:1 pa čak 3:2... no ovo je totalno nenormalno...
2018-04-10
Meni ovo baš super, baš san gušta gledat kako nam Španjolci pune mrežu golovima
Hladan tuš, buđenje
Hladan tuš, buđenje
2014-04-11
Pocinjemo otpocetka. Pola ekipe je out i treba ozbiljno radit na stvaranju nove.
2014-04-12
Nije bitno pobijediti, bitno je učestovati
Bolje da su nas ovdje nakantali nego na evropskom prvenstvu 2020
Ovo nam je škola
Mi smo u prvoj lizi i u skupini s Engleskom i Španjolskom i bitno je da nebudemo zadnji jer onda iduće godine igramo u drugoj ligi
Bolje da su nas ovdje nakantali nego na evropskom prvenstvu 2020
Ovo nam je škola
Mi smo u prvoj lizi i u skupini s Engleskom i Španjolskom i bitno je da nebudemo zadnji jer onda iduće godine igramo u drugoj ligi
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uranile Suze Svetog Lovre
» suze svetog lovre od večeras..
» Suze sv Lovre - meteorska kiša- lov na meteore
» Kalinić vs Dalić
» Titov pukovnik Lovre Reić kontra Tuđmanovih generala
» suze svetog lovre od večeras..
» Suze sv Lovre - meteorska kiša- lov na meteore
» Kalinić vs Dalić