ovrha je provedena...
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: ovrha je provedena...
norka, hrpa toga o njoj sto pisu su medijska pakiranjaNoor wrote:ljudi moji, teško je tu suditi, prvo jer nismo upoznati s nikakvim detaljima koji bi mogli prevagnuti na vagi u bilo čiju stranu, a osim toga....ne da mislim, nego tvrdim da je ta žena bila loša majka ona bi dijete ostavila riješivši se balasta, a ne bi ga protuzakonito odvela sa sobom
epi, gdje si sada kad se ne radi o matematici, nego o duši
jako dobro znam kako funkcionira sudstvo u italiji prema strancima, osobno znam o ovom slucaju puno od jednog karabinjera
a znam i jednu sarajku koja je prosla istu pricu al je uspjela izborit za curicu, medjutim nametnuli su joj takve restrikcije da ne moze otici nai na more bez da ide otac od djeteta s njom, naravno na njen trosak i ako ima vremena
a sve je islo jako dobro medju njima dok se njegova majka nije umjesala, onda je puklo, samo zahvaljujuci njegovom ocu koji je imao ipak mrvicu pravednosti i savjesti je ona dobila djete
roditelji na stranu dobrobit djeteta bitna
bolje mu s 10g. otic u italiju nego s 26 sto ga svakako sljeduje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
talijanku na svekrvu, pa kad se još gura gdje joj nije mjesto, ajme majkoLeviathan2 wrote:norka, hrpa toga o njoj sto pisu su medijska pakiranjaNoor wrote:ljudi moji, teško je tu suditi, prvo jer nismo upoznati s nikakvim detaljima koji bi mogli prevagnuti na vagi u bilo čiju stranu, a osim toga....ne da mislim, nego tvrdim da je ta žena bila loša majka ona bi dijete ostavila riješivši se balasta, a ne bi ga protuzakonito odvela sa sobom
jako dobro znam kako funkcionira sudstvo u italiji prema strancima, osobno znam o ovom slucaju puno od jednog karabinjera
a znam i jednu sarajku koja je prosla istu pricu al je uspjela izborit za curicu, medjutim nametnuli su joj takve restrikcije da ne moze otici nai na more bez da ide otac od djeteta s njom, naravno na njen trosak i ako ima vremena
a sve je islo jako dobro medju njima dok se njegova majka nije umjesala, onda je puklo, samo zahvaljujuci njegovom ocu koji je imao ipak mrvicu pravednosti i savjesti je ona dobila djete
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Levi, Asila ne zna krečit........ i pitanje za Tebe: Kaš u Vladivostok? :)
Guest- Guest
o talijanke svekrve su vecinom uzrok pucanja brakova sa strankinjama, a najcesce je da one zele kontrolirat sina i unukeNoor wrote:talijanku na svekrvu, pa kad se još gura gdje joj nije mjesto, ajme majkoLeviathan2 wrote:norka, hrpa toga o njoj sto pisu su medijska pakiranjaNoor wrote:ljudi moji, teško je tu suditi, prvo jer nismo upoznati s nikakvim detaljima koji bi mogli prevagnuti na vagi u bilo čiju stranu, a osim toga....ne da mislim, nego tvrdim da je ta žena bila loša majka ona bi dijete ostavila riješivši se balasta, a ne bi ga protuzakonito odvela sa sobom
uuuf, u vladivostoku sam 10g il 9og, nisam siguran , il oba dana., sledeci tjedan idem za st petersburg pa onda vlakom do vladivostoka, pa avionom nazad, mozda idem na finale sp, a mozda zapalim za peking direkt iz vladivostoka, imam poziv pa cu morat ici, il kad se vratim iz rusije il direkt iz vladivostoka
zasto
oces i ti ici
svojom posesivnom dominacijom razvijaju kod sinova snažan osjećaj bezuvjetne ovisnosti i privrženosti, često na uštrb i žene i djece....Edipov kompleksLeviathan2 wrote:o talijanke svekrve su vecinom uzrok pucanja brakova sa strankinjama, a najcesce je da one zele kontrolirat sina i unukeNoor wrote:talijanku na svekrvu, pa kad se još gura gdje joj nije mjesto, ajme majkoLeviathan2 wrote:norka, hrpa toga o njoj sto pisu su medijska pakiranjaNoor wrote:ljudi moji, teško je tu suditi, prvo jer nismo upoznati s nikakvim detaljima koji bi mogli prevagnuti na vagi u bilo čiju stranu, a osim toga....ne da mislim, nego tvrdim da je ta žena bila loša majka ona bi dijete ostavila riješivši se balasta, a ne bi ga protuzakonito odvela sa sobom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Leviathan2 wrote:kak nezna, morace naucit pod hitno, nije tesko, valjak i boja i pici, malo gletmase i to je to :)kofein wrote:Levi, Asila ne zna krečit........ i pitanje za Tebe: Kaš u Vladivostok? :)
uuuf, u vladivostoku sam 10g il 9og, nisam siguran , il oba dana., sledeci tjedan idem za st petersburg pa onda vlakom do vladivostoka, pa avionom nazad, mozda idem na finale sp, a mozda zapalim za peking direkt iz vladivostoka, imam poziv pa cu morat ici, il kad se vratim iz rusije il direkt iz vladivostoka
zasto
oces i ti ici
Neću. Obvezujem te da svakih barem tisuću km opičiš po fotku i obogatiš slikovnicu tu gore. ;) Obzirom na daljinu, to je dvajestak komada.
Guest- Guest
Edip nije imao nikakav kompleks, bio je žrtva zle sudbine, kad je saznao što je učinio iskopao si je očiNoor wrote:Edipov kompleks
Freud je sebe vidio kao Hanibala koji ruši Rim, židov koji je prezirao zapadnu civilizaciju, njegova psihoanaliza je pretača kritičke teorije i misli frankfurtske škole, koji za cilj imaju perverziju klasične kulture i vrlina koje su Grčku i Rim činile velikima
jedan od njegovih sljedbenika je i jevrej Fromm, kojeg obožavaju Epi i Šejker, uzdižu se kulturno i šire horizonte konzumirajući fekalije
Guest- Guest
Edipu je proročica prorokovala kako će ubiti svog ova i oženiti se majkom, budući da Edip nije znao da je posvojen bježi iz svog grada od svojih roditelja kako bi izbjegao sudbinu.
Na putu susretne stranca s kojim se posvađa te ga ubije, dođe u grad Tebu gdje sazna da je kralj nedavno ubijen i da grad napada Sfinga..., Edip spasi grad od Sfinge koja je jela stanovnike. Kao nagradu za spas grada izabran je za kralja i oženjen kraljicom.
Kasnije krene u istragu kako bi otkrio tko je ubio prošlog kralja te sazna da je on ubojica, stranac kojeg je ubio bio je njegov otac i kralj Tebe.
kraljica kad je saznala da je njegova majka se objesi
Edip si iskopa oči
Freud uz pomoć psihoanalize zaključi kako je Edip imao seksualnu želju prema svojoj majci te da je stoga mrzio i ubio svog oca
naravno opći zaključak je kako sva djeca imaju sexualnu požudu prema roditelju suprotnog spola
Freud je to sve empirijski otkrio, znanstvenom metodom, nije izmišljao laži, cilj mu nije bila subverzija društvenih vrijednosti
Na putu susretne stranca s kojim se posvađa te ga ubije, dođe u grad Tebu gdje sazna da je kralj nedavno ubijen i da grad napada Sfinga..., Edip spasi grad od Sfinge koja je jela stanovnike. Kao nagradu za spas grada izabran je za kralja i oženjen kraljicom.
Kasnije krene u istragu kako bi otkrio tko je ubio prošlog kralja te sazna da je on ubojica, stranac kojeg je ubio bio je njegov otac i kralj Tebe.
kraljica kad je saznala da je njegova majka se objesi
Edip si iskopa oči
Freud uz pomoć psihoanalize zaključi kako je Edip imao seksualnu želju prema svojoj majci te da je stoga mrzio i ubio svog oca
naravno opći zaključak je kako sva djeca imaju sexualnu požudu prema roditelju suprotnog spola
Freud je to sve empirijski otkrio, znanstvenom metodom, nije izmišljao laži, cilj mu nije bila subverzija društvenih vrijednosti
Guest- Guest
bit ce s obaveznim levi je bio ovdje,kofein wrote:Leviathan2 wrote:kak nezna, morace naucit pod hitno, nije tesko, valjak i boja i pici, malo gletmase i to je to :)kofein wrote:Levi, Asila ne zna krečit........ i pitanje za Tebe: Kaš u Vladivostok? :)
zasto
oces i ti ici
Neću. Obvezujem te da svakih barem tisuću km opičiš po fotku i obogatiš slikovnicu tu gore. ;) Obzirom na daljinu, to je dvajestak komada.
zenke kupile kamere a i ja imam neki stari fotoaparat, digitalni jest, malo sam mu prosirio memoriju pa ce valjda izdrat put :)
Usrani fasist je iskoristio svu premoć talijanskog suda gdje je pokrenuo postupak, logično i nebrigu hrvatskog suda za svoje građane koji potvrđuju presude talijanskog i rezultat je ovo.
Jebes ovu državu opet..
Znas kad bi im Tito dao mu vuku državljane juge u Italiju , nikad pa ni onda, kakav god da je bio ..
Sto je palilo do prve medicinske intervencije u HR kada se razotkrio identitet.
Usrani fasist je iskoristio svu premoć talijanskog suda gdje je pokrenuo postupak, logično i nebrigu hrvatskog suda za svoje građane koji potvrđuju presude talijanskog i rezultat je ovo.
Jebes ovu državu opet..
Znas kad bi im Tito dao mu vuku državljane juge u Italiju , nikad pa ni onda, kakav god da je bio ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Znas kad bi im Tito dao mu vuku državljane juge u Italiju , nikad pa ni onda, kakav god da je bio ..
Cro exit sad i odmah!
Guest- Guest
cuj ovo jebotekaja wrote:Sa ženom su vjerojatno brisali pod u Italiji i ona je kao kakva amaterka izlaz našla u bijegu sa sinom glumeći grm na prelazu..
Jebes ovu državu opet..
kaja misli nes pozitivno o brozu
ocel padat sikire :)
Jebes ovu državu opet..
Tako to ide sa razočaranim ekstremnim pravašima. Na kraju uvijek završe idejno slizani sa diktatorima, komunističkim ili nekim drugim, sasvim svejedno, ali oni komunistički su doduše bili najefikasniji u provođenju diktature.
Guest- Guest
Najgore je nasilno izdvojit dijete iz poznatog okruzja.debotoijusto wrote:roditelji na stranu dobrobit djeteta bitna
2014-04-12
Pa imas poznati slučaj po knjigama kada je dvoje Jugoslavena , Srbin i Hrvatica ili obrnuto, zaboravila sam sad, pali s drogom u Švicarskoj. Droga im je bila podmetnuta i dobili su 30 ak godina zatvora.Leviathan2 wrote:cuj ovo jebotekaja wrote:Sa ženom su vjerojatno brisali pod u Italiji i ona je kao kakva amaterka izlaz našla u bijegu sa sinom glumeći grm na prelazu..
Jebes ovu državu opet..
Tito je tražio da ih isporuče, nisu htjeli, podmetnula je udba dvojici Švicaraca drogu na moru, osudili ih ekspresno na 30 i onda je ponovo tražio razmjenu. Gle čuda odmah su pristali:)
Tako da, bio je zločinac ali ovi mu vode ne mogu donjeti..
2015-08-15
Daj ne seri, nisam ja nikad bila ekstremni pravaš.Speare Shaker wrote:Leviathan2 wrote:cuj ovo jebotekaja wrote:Sa ženom su vjerojatno brisali pod u Italiji i ona je kao kakva amaterka izlaz našla u bijegu sa sinom glumeći grm na prelazu..
Jebes ovu državu opet..
Tako to ide sa razočaranim ekstremnim pravašima. Na kraju uvijek završe idejno slizani sa diktatorima, komunističkim ili nekim drugim, sasvim svejedno, ali oni komunistički su doduše bili najefikasniji u provođenju diktature.
To sto je Bleiburg meni zločin .. i sad mi je.
2015-08-15
broz jest bio faca i imao je mudakaja wrote:Pa imas poznati slučaj po knjigama kada je dvoje Jugoslavena , Srbin i Hrvatica ili obrnuto, zaboravila sam sad, pali s drogom u Švicarskoj. Droga im je bila podmetnuta i dobili su 30 ak godina zatvora.Leviathan2 wrote:cuj ovo jebotekaja wrote:Sa ženom su vjerojatno brisali pod u Italiji i ona je kao kakva amaterka izlaz našla u bijegu sa sinom glumeći grm na prelazu..
Jebes ovu državu opet..
Tito je tražio da ih isporuče, nisu htjeli, podmetnula je udba dvojici Švicaraca drogu na moru, osudili ih ekspresno na 30 i onda je ponovo tražio razmjenu. Gle čuda odmah su pristali:)
Tako da, bio je zločinac ali ovi mu vode ne mogu donjeti..
a balkanskim divljim plemenima se drugacije nije moglo vladat, al niko nije mogao jebat ta plemena dok se njega pitalo
2014-12-30
da, sad svi misle kak ce malom bit lijepo u italijiclaire wrote:Najgore je nasilno izdvojit dijete iz poznatog okruzja.debotoijusto wrote:roditelji na stranu dobrobit djeteta bitna
a djete ne zna ni jezik, nepoznata okolina, na kraju ce sve naucit al ce ostat jeben oziljak na psihi
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
Page 4 of 18