ovrha je provedena...
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: ovrha je provedena...
Nakon toga Nina Kuluz pobjegla je sa sinom u BiH preko ilegalnih prijelaza. Sljedeće četiri godine živjeli su u Vitezu
Kermit-
2014-04-17
a zašto mali ne želi k tati?Kermit wrote:prisilna predaja djeteta uz pomoć suda, centra i MUP-a, ne znam bolja opcija je ostaviti dijete sa bosanskom otmičarkom, a koja ima vjerojatno ima dijagnozuNoor wrote:ovrha djeteta...ovrha nad djetetom, Bože dragi, kako to samo nestvarno i odvratno zvuči, skoro kao i sam čin loptanja s tim malim nedužnim živim bićem....kao da je dijete neki predmet
a u stvari se radi o provođenju pravomoćne sudske odluke iliti prisilnom ostvarivanju tražbine!!! ovo tražbina još je gadljivije...
‘Tata, nemoj mi to raditi! Tata, nemoj me voditi’
Last edited by Noor on 19/6/2018, 14:52; edited 1 time in total
A fućkaj ga
Jedno dijete pa toliko drame
Sta bi onda tamo u Sad gdje odvajaju stotine djece od roditelja
Lijepi zivot u kapitalizmu ,ha
Jedno dijete pa toliko drame
Sta bi onda tamo u Sad gdje odvajaju stotine djece od roditelja
Lijepi zivot u kapitalizmu ,ha
U biti postupila je kao i svaki prosječni pakistanac nakon što mu dojadi zapad, otme dijete i vrati se u karaći pa se vi jebite
Kermit-
2014-04-17
Mama ga je potajice otela kada je imao 2 godine, naravno o ocu mu je napričala sve najbolje hehehe manipulaciju sa djecom gledam skoro svaki put kad imam ovakve stvari, vi nemate pojma što roditelji rade, a da stvar bude gore to znaju raditi kao normalni roditelji, naravno na kraju djeca budu trajno osakaćeni invalidiNoor wrote:a zašto mali ne želi k tati?Kermit wrote:prisilna predaja djeteta uz pomoć suda, centra i MUP-a, ne znam bolja opcija je ostaviti dijete sa bosanskom otmičarkom, a koja ima vjerojatno ima dijagnozuNoor wrote:ovrha djeteta...ovrha nad djetetom, Bože dragi, kako to samo nestvarno i odvratno zvuči, skoro kao i sam čin loptanja s tim malim nedužnim živim bićem....kao da je dijete neki predmet
a u stvari se radi o provođenju pravomoćne sudske odluke iliti prisilnom ostvarivanju tražbine!!! ovo tražbina još je gadljivije...
‘Tata, nemoj mi to raditi! Tata, nemoj me voditi’
Kermit-
2014-04-17
ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
a zašto mali ne želi k tati?
dijete je slučajno identificirano u bolnici u Hrvatskoj kad je imalo 6 godina, gdje je bilo hospitalizorano zbog bolesti, majka ga je dovela sa lažnom zdravstvenom iskaznicom nekog vršnjaka iz susjedstva
no krvna grupa nije odgovarala, pa je identitet razotkriven
Guest- Guest
mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
dijete je slučajno identificirano u bolnici u Hrvatskoj kad je imalo 6 godina, gdje je bilo hospitalizorano zbog bolesti, majka ga je dovela sa lažnom zdravstvenom iskaznicom nekog vršnjaka iz susjedstva
Kermit-
2014-04-17
većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.
2014-12-30
Kermit wrote:mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
dijete nije imalo zdravstveno osiguranje, nije bilo cijepljeno, nije išlo na preglede... samo majka tako može voljeti svoje dijete
Guest- Guest
aj ne seri i tiKermit wrote:mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
niko ne pita zasto je majka pobjegla s djetetom koje je ona nosila u trbuhu 9 mjeseci i koje je rodila
zasto je pobjegla
zato sto su bili jako fini prema njoj
Sud je utvrdio da nije bilo tako, dapače da je majka lagala i navodila neistine, a da bude stvar gora majka nije pružila dobro okruženje nego ga je ilegalnim putevima švercala iz Bosne do Hrvatske i nazad, te vrlo vjerojatno usađivala mržnju prema ocu jer nije bosanacveber wrote:većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.
Kermit-
2014-04-17
oces reci da moje zene ne vole svoju djecu, samo jedno je dijete cjepljeno i to se ispostavilo kao greska i zabluda majke koja je inzistiralaGuest wrote:Kermit wrote:mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
dijete nije imalo zdravstveno osiguranje, nije bilo cijepljeno, nije išlo na preglede... samo majka tako može voljeti svoje dijete
oces reci da moje snahe i moje kceri ne vole svoju djecu
oces reci da unukova zena ne voli svoje djete
cjepljenje i lijecnicki pregledi su ljubav majke prema djetetu
?
"Tvrdi kako nije ni željela ostati u Italiji nakon prekida veze s Alessandrom te je odvela sina u Hrvatsku..."Leviathan2 wrote:aj ne seri i tiKermit wrote:mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
niko ne pita zasto je majka pobjegla s djetetom koje je ona nosila u trbuhu 9 mjeseci i koje je rodila
zasto je pobjegla
Ne zato što je tako odlučila vrlo jednostavno, osim toga sasvim se podrazumijeva da majka nosi dijete, međutim to nije presupcija da ga se odmah i dodijeli istoj...
Kermit-
2014-04-17
zasto je mali bio u losem okruzenju, i da li je uistinu bio u losem okruzenju?veber wrote:većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.
2014-04-17
de ne seri jos jedared, jebali te zakoni koje citiras i advokatske smicalice, znas dobro ko ima vise love i uticaj odnosi presudu na vasim sudovimaKermit wrote:"Tvrdi kako nije ni željela ostati u Italiji nakon prekida veze s Alessandrom te je odvela sina u Hrvatsku..."Leviathan2 wrote:aj ne seri i tiKermit wrote:mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godineNoor wrote:
zasto je pobjegla
Ne zato što je tako odlučila vrlo jednostavno, osim toga sasvim se podrazumijeva da majka nosi dijete, međutim to nije presupcija da ga se odmah i dodijeli istoj...
isto je u italiji
a jel znas uopce razlog zasto je bjezala u hrvatsku tj bosnu
Nije bio u lošem okruženju a to je utvrdio i splitski sud u ponovljenom postupku, odnosno majka nije dala dobro okruženje i navodila je neistine, jednostavno prekinula je sa ocem dijete je dobilo zajedničku skrb a majak je odlučila da će uzeti dijete, vrlo jednostavno, samo što otac nije odustao od sina a što se nadala bosankaLeviathan2 wrote:zasto je mali bio u losem okruzenju, i da li je uistinu bio u losem okruzenju?veber wrote:većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.
Kermit-
2014-04-17
otac? taj otac je znao gdje je dijete jako dobro i mogao je uvijek otici do njegaKermit wrote:Sa druge strane nitko ne pita kako se osjeća otac kojem je onemogućeno i to trajno da vidi svoje dijete i to sa 2 godine starosti
ne pitas se onda da je otac dobio dijete koliko bi majka imala sanse da ga vidi
ne jedi govna, burek je jeftin
znam jako dobro kako funkcionira sudstvo u italiji
mater se samo zajebala sto ga je upisala u knjigu drzavljana italije, inace bi joj mogli popusit
Zato što joj nije odgovarala zajednička skrb i odlučila je oteti dijete, vrlo jednostavno...Leviathan2 wrote:de ne seri jos jedared, jebali te zakoni koje citiras i advokatske smicalice, znas dobro ko ima vise love i uticaj odnosi presudu na vasim sudovimaKermit wrote:"Tvrdi kako nije ni željela ostati u Italiji nakon prekida veze s Alessandrom te je odvela sina u Hrvatsku..."Leviathan2 wrote:aj ne seri i tiKermit wrote:mislim da ga poznaje, ali je predstavljen kao zlikovac, a vrlo vjerpjatno je majka shizofreničarka aka bipolarac$$$ wrote:
ne poznaje ga, otet je kad su mu bile 2 godine
zasto je pobjegla
isto je u italiji
a jel znas uopce razlog zasto je bjezala u hrvatsku tj bosnu
Kermit-
2014-04-17
ne postoji u italiji zajednicka skrb djetetaKermit wrote:Nije bio u lošem okruženju a to je utvrdio i splitski sud u ponovljenom postupku, odnosno majka nije dala dobro okruženje i navodila je neistine, jednostavno prekinula je sa ocem dijete je dobilo zajedničku skrb a majak je odlučila da će uzeti dijete, vrlo jednostavno, samo što otac nije odustao od sina a što se nadala bosankaLeviathan2 wrote:zasto je mali bio u losem okruzenju, i da li je uistinu bio u losem okruzenju?veber wrote:većina vas bulazni. ja bi svoje dijete "oteo" da nije u dobrom okruženju.
djete ide roditelju i roditelj odlucuje kad i ako ga moze vidjet drugi roditelj, u rjetkim slucajevima drugi roditelj ima pravo vidjat djete vise od 2x mjesecno po 4 sata, osim u slucajevima gdje se roditelji dogovore
a u ovom slucaju djete bi islo ocu a majka mi morala biti s djetetom u prisustvu oca i to maksimalno 2 sata
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
Page 2 of 18