ovrha je provedena...
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: ovrha je provedena...
Tu je očito jača mržnja prema zenama nego sama situacija pa su takvi komentari.
Naprosto ovi bi bili sretni i da ga je odvukao mužjak gorile u prašumu samo da napakoste toj majci. Tako da to nije za komentirati uopće
A ministar se sjetio vidim da ispita , malo je zakasnio doduše..
Naprosto ovi bi bili sretni i da ga je odvukao mužjak gorile u prašumu samo da napakoste toj majci. Tako da to nije za komentirati uopće
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:e vidis onda nisi pomno pratio to...uostalom lik nine moze biti normalan kad je uzeo ovu...
Pratio sam jako dobro, stvar je u tome da kad su bosančerosi u pitanju ti ćeš ih uvijek braniti onako plemenski. Žena je kriminalka, jedino zatvor i deportacija u Bosnu je za nju ispravno.
kaja wrote:Tu je očito jača mržnja prema zenama nego sama situacija pa su takvi komentari.
Naprosto ovi bi bili sretni i da ga je odvukao mužjak gorile u prašumu samo da napakoste toj majci.
U RH su očevi diskriminirani. Najveće govno od majke će uvik dobiti skrbništvo pred naljboljim ocem.
catabbath-
2015-08-22
Evo recimo jedan takav komentar. On ima fiksaciju na Bosnu dodušecatabbath wrote:vuksadinare wrote:e vidis onda nisi pomno pratio to...uostalom lik nine moze biti normalan kad je uzeo ovu...
Pratio sam jako dobro, stvar je u tome da kad su bosančerosi u pitanju ti ćeš ih uvijek braniti onako plemenski. Žena je kriminalka, jedino zatvor i deportacija u Bosnu je za nju ispravno.
2015-08-15
kaja wrote:Evo recimo jedan takav komentar. On ima fiksaciju na Bosnu doduše
Pa da nema veze šta je kriminalka, ona je majka (doduše prilično sjebana), to je automatski postavlja iznad zakona. Logika ženskog mozga.
catabbath-
2015-08-22
Eto, on ne promatra slučaj kao zaseban nego je ljut opcenito i ugrožen od zena.catabbath wrote:kaja wrote:Tu je očito jača mržnja prema zenama nego sama situacija pa su takvi komentari.
Naprosto ovi bi bili sretni i da ga je odvukao mužjak gorile u prašumu samo da napakoste toj majci.
U RH su očevi diskriminirani. Najveće govno od majke će uvik dobiti skrbništvo pred naljboljim ocem.
Zato kažem , nema smisla ni upuštati se u rasprave..
2015-08-15
zašto bi žene a priori uvijek bile u pravu? i zašto sud rijetko dodijeli djecu ocu, bez obzira što je majka nekometentna u odgoju?kaja wrote:Tu je očito jača mržnja prema zenama nego sama situacija pa su takvi komentari.
možda zbog toga jer su u većini slučajeva sutkinje?
2014-12-30
Majka ti je za djecu uvijek iznad oca , pitaj slobodno, možes i sam sebe.catabbath wrote:kaja wrote:Evo recimo jedan takav komentar. On ima fiksaciju na Bosnu doduše
Pa da nema veze šta je kriminalka, ona je majka (doduše prilično sjebana), to je automatski postavlja iznad zakona. Logika ženskog mozga.
Tako da logično da joj i sud daje prednost..
2015-08-15
kaja wrote:Zato kažem , nema smisla ni upuštati se u rasprave..
Istina nema, ti ne prihvaćaš argumente, ti jednostavno osjećaš, nije ti potrebno razmišljati a i teško je...
kaja wrote:Tako da logično da joj i sud daje prednost..
U Čardaku je tako. U civiliziranim zemljama di štrace iz krvarta ne kroje zakone nije.
catabbath-
2015-08-22
Evo zašto, normalno da voliš oba roditelja ali tko ti onako posebno na srcu?veber wrote:zašto bi žene a priori uvijek bile u pravu? i zašto sud rijetko dodijeli djecu ocu, bez obzira što je majka nekometentna u odgoju?kaja wrote:Tu je očito jača mržnja prema zenama nego sama situacija pa su takvi komentari.
2015-08-15
glup si...djete treba i majku i oca......pa mene moje diejte najvise na svijetu voli naravno i mamu..ali kad bi dopslo recimo do rastave osobno bi ga prepustio majci...jer majku je tesko zamjeniti koliko gdo se trudio..naravno nisu sve majke poput one pulske luđakinje koja ej ubila denisa..catabbath wrote:vuksadinare wrote:e vidis onda nisi pomno pratio to...uostalom lik nine moze biti normalan kad je uzeo ovu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ae, u Torinu bi se lipo družija s tvojon rajon Arapin. Diš bolje....catabbath wrote:A uostalom malome će biti puno bolje u civiliziranom Torinu negu u Splitu u kvartu ilegalnih imigranata Izbosne.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa da.vuksadinare wrote:glup si...djete treba i majku i oca......pa mene moje diejte najvise na svijetu voli naravno i mamu..ali kad bi dopslo recimo do rastave osobno bi ga prepustio majci...jer majku je tesko zamjeniti koliko gdo se trudio..naravno nisu sve majke poput one pulske luđakinje koja ej ubila denisa..catabbath wrote:vuksadinare wrote:e vidis onda nisi pomno pratio to...uostalom lik nine moze biti normalan kad je uzeo ovu...
2015-08-15
da je ova majka toliko losa dijete joj ne bi bas toliko bilo privrzeno..ona ima svojih gresaka ali ocito ej prema svopm djetetu jako dobra...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:glup si...djete treba i majku i oca......pa mene moje diejte najvise na svijetu voli naravno i mamu..ali kad bi dopslo recimo do rastave osobno bi ga prepustio majci...jer majku je tesko zamjeniti koliko gdo se trudio..naravno nisu sve majke poput one pulske luđakinje koja ej ubila denisa..
A da ti bivša ukrade dite i sa lažnim papirim ga prošverca u Srbiju i još mu godinama pere mozak protiv tebe, tebi bi valjda bilo ok. Rekao bi da si ti glup.
otac mi je uvijek bio ispred majke.kaja wrote:Evo zašto, normalno da voliš oba roditelja ali tko ti onako posebno na srcu?veber wrote:zašto bi žene a priori uvijek bile u pravu? i zašto sud rijetko dodijeli djecu ocu, bez obzira što je majka nekometentna u odgoju?kaja wrote:Tu je očito jača mržnja prema zenama nego sama situacija pa su takvi komentari.
i s njim sam daleko dublje vezan nego što sam bio s majkom.
isto tako smo kći i ja daleko dublje vezani nego što je ona s majkom.
2014-12-30
Eroo wrote:ae, u Torinu bi se lipo družija s tvojon rajon Arapin. Diš bolje....
Arapi su civiliziraniji od tvoji turskih bosančerosa.
U čemu je problem? Komu od supružnika nije do dice (iz bilo kojih razloga) lipo se izvuče krozvuksadinare wrote:glup si...djete treba i majku i oca......pa mene moje diejte najvise na svijetu voli naravno i mamu..ali kad bi dopslo recimo do rastave osobno bi ga prepustio majci...jer majku je tesko zamjeniti koliko gdo se trudio..naravno nisu sve majke poput one pulske luđakinje koja ej ubila denisa..catabbath wrote:vuksadinare wrote:e vidis onda nisi pomno pratio to...uostalom lik nine moze biti normalan kad je uzeo ovu...
ulazno-izlazna vrata, tako da nitko ne čuje i ne vidi...S osobnom prtljagon, naravno.
U suprotnom može i kroz prozor, ako zna letit....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaj očekivat od sančosa.Eroo wrote:ae, u Torinu bi se lipo družija s tvojon rajon Arapin. Diš bolje....catabbath wrote:A uostalom malome će biti puno bolje u civiliziranom Torinu negu u Splitu u kvartu ilegalnih imigranata Izbosne.
najbolje na avliju.
2014-12-30
Kao i svaka. Psihopatkinje tu ne računam .vuksadinare wrote:da je ova majka toliko losa dijete joj ne bi bas toliko bilo privrzeno..ona ima svojih gresaka ali ocito ej prema svopm djetetu jako dobra...
To je tako i u prirodi.
2015-08-15
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» Na Slunju provedena vjezba 'Vulkan 19/1'
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
Page 10 of 18