ovrha je provedena...
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: ovrha je provedena...
glupost.Leviathan2 wrote:nema veze partner s tim nego tastina pomjesana s inatom, nije bitno ko ce najebat nego da ja pobjedimveber wrote:ne kužim koliko moraš mrzit partnera pa da se prepucavaš preko djece.claire wrote:Uzas.veber wrote:prepucavat se preko djeteta...claire wrote:
Najgore je nasilno izdvojit dijete iz poznatog okruzja.
pa dobrobit djeteta mi je prva. čak da ih ne srećem, ako je to u njihovom interesu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Vrlo niskima kod nekih.Speare Shaker wrote:claire wrote:Odnosno, ne voljeti dovoljno svog potomka.veber wrote:ne kužim koliko moraš mrzit partnera pa da se prepucavaš preko djece.claire wrote:Uzas.veber wrote:
prepucavat se preko djeteta...
Sto je bolnija spoznaja.
Ego ispred dobrobit djeteta.
I onda za roditeljstvo ne treba dozvola.
Točno. Najčešće i nije riječ o nekoj velikoj mržnji nego jednostavno o borbi za prevlast u tom odnosu koji je često ispunjen snažnim emocijama pa i niskim strastima.
Odlican primjer je ova BBC serija 'Doktorica Foster'.
2014-04-12
Leviathan2 wrote:
a njegovo nasledje je ogromno
Jest. Čak oko 100 000 poubijanih Hrvata na Kržnim putevima iz 1945. godine. Genocidne radnje nad ostalima neću niti spominjati, a itekako ih je bilo.
Mnogi ga hvale da je Ustavom iz 1974. godine omogućio raspad Jugoslavije, ali zapravo je skidanjem prvo hrvatskih proljećara, a onda i srbijanskih liberala spriječio dogovor te dvije frakcije u SKJ i time mirni raspad Jugoslavije. Od tada su ratovi iz devedesetih postali neminovni jer su relativno liberalne i slobodnomisleće političare zamijenili njegovi kruti partijski prvoborci koji se nisu znali nositi sa svom dubinom jugoslavenske krize i složenih međunacionalnih odnosa.
Last edited by Speare Shaker on 19/6/2018, 18:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tito je primarno diktator, pa onda sve drugo.
2014-04-12
Sad se javi kajici na PP :)Leviathan2 wrote:ovo bi ja spasavao :)Hektorović wrote:
U ovo
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
veber wrote:glupost.Leviathan2 wrote:nema veze partner s tim nego tastina pomjesana s inatom, nije bitno ko ce najebat nego da ja pobjedimveber wrote:ne kužim koliko moraš mrzit partnera pa da se prepucavaš preko djece.claire wrote:Uzas.veber wrote:
pa dobrobit djeteta mi je prva. čak da ih ne srećem, ako je to u njihovom interesu.
Je, onako kako je ti vidiš. Kako reče Dante, put u pakao je popločan dobrim namjerama.
Guest- Guest
e moj veberu, ti mislis da svi osjecaju i misle kao tiveber wrote:glupost.Leviathan2 wrote:nema veze partner s tim nego tastina pomjesana s inatom, nije bitno ko ce najebat nego da ja pobjedimveber wrote:ne kužim koliko moraš mrzit partnera pa da se prepucavaš preko djece.claire wrote:Uzas.veber wrote:
ja kad sam se razvodio sam sa cehinjom proveo sate i sate raspravljajuc kak da se organiziramo radi djece, naravno djeca su ostala s njom kao najbolja opcija
isto sa svicarkom , onda su se njih dvije predomislilen edugo posle drugog razvoda, nekih 6 mjeseci, udruzile se i pocele me hebat da se vrnem doma il ce one doci meni, eo sad su i dosle, u 3pm, svaku vecer moram na veceru kod njih inace eto njih na baustelu k meni
djeca odrasla pa sad im dosadno i mene su si nasle
a broza mogu sad krstit kako hoce, on je radio kak je htjeo dok je bio ziv, neki ga smatraju vrhom neki dnaom, al jebga, danas je mrtav i puno je hrabrih koji pljuju po njemu al da je ziv, bili bi dobri partijci
u mom slučaju, kakav sud, kakvi bakraći. djeca normalno kod mene dođu, ostanu, prespavaju.Leviathan2 wrote:e moj veberu, ti mislis da svi osjecaju i misle kao tiveber wrote:glupost.Leviathan2 wrote:nema veze partner s tim nego tastina pomjesana s inatom, nije bitno ko ce najebat nego da ja pobjedimveber wrote:ne kužim koliko moraš mrzit partnera pa da se prepucavaš preko djece.claire wrote:
Uzas.
ja kad sam se razvodio sam sa cehinjom proveo sate i sate raspravljajuc kak da se organiziramo radi djece, naravno djeca su ostala s njom kao najbolja opcija
isto sa svicarkom , onda su se njih dvije predomislilen edugo posle drugog razvoda, nekih 6 mjeseci, udruzile se i pocele me hebat da se vrnem doma il ce one doci meni, eo sad su i dosle, u 3pm, svaku vecer moram na veceru kod njih inace eto njih na baustelu k meni
mi se rastali, ali djeca nam i dalje ostala.
2014-12-30
kod normalnih ljudi daveber wrote:u mom slučaju, kakav sud, kakvi bakraći. djeca normalno kod mene dođu, ostanu, prespavaju.Leviathan2 wrote:e moj veberu, ti mislis da svi osjecaju i misle kao tiveber wrote:glupost.Leviathan2 wrote:nema veze partner s tim nego tastina pomjesana s inatom, nije bitno ko ce najebat nego da ja pobjedimveber wrote:
ne kužim koliko moraš mrzit partnera pa da se prepucavaš preko djece.
al postoje i oni drugi :)
a broza mogu sad krstit kako hoce, on je radio kak je htjeo dok je bio ziv, neki ga smatraju vrhom neki dnaom, al jebga, danas je mrtav i puno je hrabrih koji pljuju po njemu al da je ziv, bili bi dobri partijci
Na stranu politicka drzava i ideolosko jednoumlje, masovne egzekucije i neslobode, najveca je steta ucinjena u stanju svijesti.
Posljedice trpimo danas, a i jos cemo.
P.s. Poljaci tesko razocaranje.
Senegal dominira.
2014-04-12
pa dijete ti je prvo, valjda.Leviathan2 wrote:kod normalnih ljudi daveber wrote:u mom slučaju, kakav sud, kakvi bakraći. djeca normalno kod mene dođu, ostanu, prespavaju.Leviathan2 wrote:e moj veberu, ti mislis da svi osjecaju i misle kao tiveber wrote:glupost.Leviathan2 wrote:
nema veze partner s tim nego tastina pomjesana s inatom, nije bitno ko ce najebat nego da ja pobjedim
al postoje i oni drugi :)
ne moramo se ljubit ali djeca su nam zajednička.
2014-12-30
Leviathan2 wrote:a ko nije diktator,claire wrote:Tito je primarno diktator, pa onda sve drugo.
u nama svima cuci mali tito il staljin il donald tramp
To je ona razlika između wannabe i aktualnih diktatora.
Guest- Guest
Hektorović wrote:kaja wrote:Daj ne seri, nisam ja nikad bila ekstremni pravaš.
To sto je Bleiburg meni zločin .. i sad mi je.
Tvoja transformacija je otprilike iz ovoga
U ovo
Malo karikirano, ali kako Kaja i sama voli malo zaciniti stvari...decit...
darth_vader-
2014-04-17
Malom će biti bolje u Torinu nego u Splitu među ilegalnim bosanskim imigrantima.
E sad bi trebalo samo još štracu strpati u pržun i nakon istek kazne protjerati u Bosnu.
E sad bi trebalo samo još štracu strpati u pržun i nakon istek kazne protjerati u Bosnu.
catabbath-
2015-08-22
nemoj tako o erinim i epijevim.catabbath wrote:Malom će biti bolje u Torinu nego u Splitu među ilegalnim bosanskim imigrantima.
2014-12-30
Tolstoj je tako lijepo napisao i sve sveo u jednu rečenicu:
"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način."
"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način."
Guest- Guest
Slazem se..catabbath wrote:Malom će biti bolje u Torinu nego u Splitu među ilegalnim bosanskim imigrantima.
Guest- Guest
Također procesuirati sve one koji su pokušali nezakonito spriječiti sprovođenje ovrhe te su ometali rad sudskog ovršitelja...pismejker wrote:Slazem se..catabbath wrote:Malom će biti bolje u Torinu nego u Splitu među ilegalnim bosanskim imigrantima.
A takvih je bilo podosta, no vjerujem da je policja uređajima za videosnimanje zabilježila fizionomije izgrednika te da će uskoro biti identificrani i kažnjeni po zakonu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Leviathan2 wrote:da, sad svi misle kak ce malom bit lijepo u italijiclaire wrote:Najgore je nasilno izdvojit dijete iz poznatog okruzja.debotoijusto wrote:roditelji na stranu dobrobit djeteta bitna
bolje mu s 10g. otic u italiju nego s 26 sto ga svakako sljeduje
a djete ne zna ni jezik, nepoznata okolina, na kraju ce sve naucit al ce ostat jeben oziljak na psihi
cekaj malo , klinac je rodjen/zivio u italiji a nasilno odveden u bosnu ili sam sjedio na usima
ne ulazim u odnose bosanke i nadrkanog talijana ni zelje klinca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Na Slunju provedena vjezba 'Vulkan 19/1'
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
» ovrha nad milanovićem
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» EVO GDJE JE NOVAC KOJI JE ‘OTEO’ GRAĐANIMA: ‘Kralj ovrha’ Marijan Hanžeković kupio više od tisuću vrijednih slika, stotinjak grafika i četrdesetak skulptura!
Page 6 of 18