Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Messi and Ronaldo have both taken 16 penalties for Argentina and Portugal, but Messi has only missed 4 and Ronaldo has missed 6 (!).
Ronaldo now has crucial penalty misses for Portugal in Euro 16 vs Austria and now Iran. Also chickened out of Euro 2012 semifinal shootout and ConfedCup 2017 semi shootout. Meanwhile Messi has 4/5 goals in shootouts for Argentina. Guess who is called a bad pen taker/bottler?
bože kakvi rutinirano šamaranje pederskih poklonika pederka
Ronaldo now has crucial penalty misses for Portugal in Euro 16 vs Austria and now Iran. Also chickened out of Euro 2012 semifinal shootout and ConfedCup 2017 semi shootout. Meanwhile Messi has 4/5 goals in shootouts for Argentina. Guess who is called a bad pen taker/bottler?
bože kakvi rutinirano šamaranje pederskih poklonika pederka
End- Posts : 21177
2015-08-25
“Bio je pastir u obitelji nomada; s 15 je pobjegao od kuće jer mu je otac branio da se bavi nogometom i kidao mu dresove i rukavice. U Teheranu je bio beskućnik - radio u praonici auta, pizzeriji, kao čistač ulica, gdje god da su mu dopustili da prespava - a sinoć je skinuo penal Cristianu Ronaldu.”
Beskućnik i pastir...
E, taj je lik obranija Pederku penal...
Bracala, jel svaćaš koliko si glup?
:^O
Beskućnik i pastir...
Guest- Guest
ahahahaha još milijun ovakvih šamara i možda shvati kako je glup..fridrih_niche wrote:“Bio je pastir u obitelji nomada; s 15 je pobjegao od kuće jer mu je otac branio da se bavi nogometom i kidao mu dresove i rukavice. U Teheranu je bio beskućnik - radio u praonici auta, pizzeriji, kao čistač ulica, gdje god da su mu dopustili da prespava - a sinoć je skinuo penal Cristianu Ronaldu.”
Beskućnik i pastir...
2015-08-25
Kuži ove dvojice retarda. Svaki post RONALDO RONALDO RONALDO. Jel ga sanjate po noći pacijenti?
Danas Messi ide kući, pa piši opet statistike šiptaru ciganski
A šta je ovo na 1:47 mater ti lažljivu jebem? Jel to na barcabalkan izmišljate statistike? Koji smećari bolesni jebo majku. Ostalo neću ni provjeravat, znači da je sve izmišljenoEnd wrote:Cristiano Ronaldo vs Iran
0 Goals
0 Assist
0 Shots on target
0 Chances created
7 times dispossed
0 Successful take on
59% Pass Accuracy
3 less touches than Rui Patricio
1 Missed penalty
Only if Messi had teammates like Quaresma.
Woeful performance.
još jedna rutinska utakmica pederka..
kako mali pederčić staje u obranu svojega gay idola...
izgleda da se potkrala ta ogromna greška koja mijenja komplet sve, jedan jedini udarac dokaz je da je to bila fantastična utakmica pederka..
izgleda da se potkrala ta ogromna greška koja mijenja komplet sve, jedan jedini udarac dokaz je da je to bila fantastična utakmica pederka..
2015-08-25
Jel sa penala lopta išla u okvir ili van, kevu ti jebem? Uopće nije bitno koliko je imao šuteva, nego je bitno da ste vi toliki bolesnici da izmišljate statistiku Ronaldu. Koliko vam je čovjek uništio živote to nisu istine. Sigurno imate noćne more zbog njegaEnd wrote:kako mali pederčić staje u obranu svojega gay idola...
2 natapanja dresa suzama, kad mali čarobnjak večeras uđe protiv Nigerije i nestane na terenu1 oprošten crveni karton...
<3
isključivi krivac wrote:https://www.facebook.com/official433/videos/1752635031485283/
Demo prati SP
to je brend jer je drukao protiv naših,ali je skakao do plafona kada je lukica metnuo argentincima...
Messijev obožavatelj izvršio samoubojstvo nakon poraza Argentine od Hrvatske
a kada sam ovo pročitao odmah sam otišao na forumu provjeriti jesu li end i niče živi
Demo je na ignor listi od sada...uostalom nisam skužija odmah da je nadrkani mali lažljivi lopov bija u pitanju... :durica:
darth_vader-
2014-04-17
haha vidiš da sam pogodio
demici smo mi na forumu izdajnici koji se zajebavamo, a zatonski lopov koji je pokrao milijune mu je heroj
2015-08-25
ende jel se osušio suzama natopljen argentinski dres? večeras je tekma protiv nigerije pa nemoj da se prehladiš ako nosiš mokri dres
Demo je cigan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
muckodjubre wrote:Messijev obožavatelj izvršio samoubojstvo nakon poraza Argentine od Hrvatske
a kada sam ovo pročitao odmah sam otišao na forumu provjeriti jesu li end i niče živi
Njih dvojice će večeras na aparate kad se messi oprosti od prvenstva
do prije par h su pisali argentina velesila, nisu oni toliko loši kako smo mi odlični, a sad odjednom nigerija prolazi.. i autošamaranje se nastavlja..
2015-08-25
i onda predbacuju nicheu i meni, nije da pišemo još od prošle godine da nisu u stanju 2 dodavanja povezati.. koje gluperde neviđene
2015-08-25
Kako si samo glupEnd wrote:do prije par h su pisali argentina velesila, nisu oni toliko loši kako smo mi odlični, a sad odjednom nigerija prolazi.. i autošamaranje se nastavlja..
Ajde da malo objasnim, jer kužim da si hedikepirana osoba kojoj je potrebno pisat prilagođene postove. Ja nisam nikad ni rekao da je Argentina velesila, nego da ima kvalitetniju momčad od Portugala. Razlika je što Portugal ima Ronalda, a Argentina Messija.
Ovo prvenstvo je samo dokazalo kako je Ronaldo igrač koji pravi prevagu, jer sam vuče Portugal, a Messi je nebitan za Argentinu. Jesi sad skužio majmune iz zagorja?
fridrih_niche wrote:“Bio je pastir u obitelji nomada; s 15 je pobjegao od kuće jer mu je otac branio da se bavi nogometom i kidao mu dresove i rukavice. U Teheranu je bio beskućnik - radio u praonici auta, pizzeriji, kao čistač ulica, gdje god da su mu dopustili da prespava - a sinoć je skinuo penal Cristianu Ronaldu.”
Beskućnik i pastir...
A jel shvataš koliko si ti glup kada uporedjuješ prodesionalnog fudbalera sarežissrom. Daj se izbriši kao i ona glupa klošarčina...
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50