Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
to se unaprijed rijesi i dogovori. a ne sad ici zabijat noz u leda svojim kolegama suigracima. obzirom na klubove zakljucno s ac milanom u kojima se gradio kao igrac i osoba, mene ninmalo ne cudi nedostatak morala, discipline i odgovornosti prema zivotu.
Guest- Guest
Kmeeee kmeeeee kmeeeeeee mama maaaaamaaaaSerbia Strong wrote:Maks Luburic wrote:Ocito je i tebi messi unistio zivot nevadis ga iz usta.scorpion wrote:Ona dvojica opet kmeče o Portugalu, Ronaldu, čamrgentini i lessiu Koji kompleksi jebo te, Ronaldo im je uništio živote
A to neprilici s
Covjeku sa tvoje slike koji je samim rodjenjem superioran potomku talijanske sirotinje u argentini
debilcino najgluplja, niko nije spomenuo messija...
prvi je mali spermenko poceo sa nekim paralelama utakmice ronalda sa islandom i messijeve utakmice sa islandom.
tebi je ronaldo unistio tvoj mali, bedni ciganski zivot-isto kako ti ga i ja unistavam svakog dana...
Ustasa ante mi bre vredja coveka kojeg volim kmeeee
A ja tako zelim da mI ga kristina stavi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Khedira kad je dosao.u juventus bio je mega divljakandoperw wrote:to se unaprijed rijesi i dogovori. a ne sad ici zabijat noz u leda svojim kolegama suigracima. obzirom na klubove zakljucno s ac milanom u kojima se gradio kao igrac i osoba, mene ninmalo ne cudi nedostatak morala, discipline i odgovornosti prema zivotu.
Danas kao.da je predsjednik becke skole bon.tona.
Kad dodjes u juventus prvo ides u skolu ponasanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
da..ali ako je bilo prije problema a bilo ej kontinuirano onda je dalic prije odlaska trebao kalinicu reci..'hvala kalinicu ali nasa komunikacija je losa i ne bi bilo fer da se utjece na atmosferu u repki postenije bi bilo da ne ides i ja te necu voditi'...dokaz da i dalic nije bas cista moralna verzija je ajmo rec provokatorsko ubacivanje kalinica zadnjih pet minuta kad konkretno nije ni trebao...a znao je kako ce kalinic reagirati...operw wrote:to se unaprijed rijesi i dogovori. a ne sad ici zabijat noz u leda svojim kolegama suigracima. obzirom na klubove zakljucno s ac milanom u kojima se gradio kao igrac i osoba, mene ninmalo ne cudi nedostatak morala, discipline i odgovornosti prema zivotu.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Vuce osudjen si na strijeljanje
2015-09-13
kako da ga ranije ubaci kad se ne zalaze na treningu i izmislja ozljede, a cijelu karijeru prosjedio na klupi zdrav da zdraviji ne moze bit. ima tijelo 15godisnjakavuksadinare wrote:da..ali ako je bilo prije problema a bilo ej kontinuirano onda je dalic prije odlaska trebao kalinicu reci..'hvala kalinicu ali nasa komunikacija je losa i ne bi bilo fer da se utjece na atmosferu u repki postenije bi bilo da ne ides i ja te necu voditi'...dokaz da i dalic nije bas cista moralna verzija je ajmo rec provokatorsko ubacivanje kalinica zadnjih pet minuta kad konkretno nije ni trebao...a znao je kako ce kalinic reagirati...operw wrote:to seh unaprijed rijesi i dogovori. a ne sad ici zabijat noz u leda svojim kolegama suigracima. obzirom na klubove zakljucno s ac milanom u kojima se gradio kao igrac i osoba, mene ninmalo ne cudi nedostatak morala, discipline i odgovornosti prema zivotu.
Guest- Guest
imam svoje kumce, no ovo bi ipak bila nevidena cast, da s bratom skorpijom i bratom bafalom budem sticenik sinu najveceg forumskog brata. ponosne misliMaks Luburic wrote:Neseri!!!fridrih_niche wrote:Ajme...
Ante našamara maloljetnog pulena...
Mostar će natapat suze očaja i tuge...
:(
Ja se I skorpijo sportski neslazemo.
Navijac je hajduka
A gore nemozebiti.
Ali skorpija je moj brat velikan I extra covik.
Toliko velik da razmisljam da ga upoznam I njega I operwa i bafala
Osobno I da ih ponizno zamolim da mi.budu sinu kumovi na krizmi.
Eto koliko cjenim skorpiju
Guest- Guest
pa sto ga onda ubacuje uopce i poziva u reprezentaciju...i vodi sa sobom..operw wrote:kako da ga ranije ubaci kad se ne zalaze na treningu i izmislja ozljede, a cijelu karijeru prosjedio na klupi zdrav da zdraviji ne moze bit. ima tijelo 15godisnjakavuksadinare wrote:da..ali ako je bilo prije problema a bilo ej kontinuirano onda je dalic prije odlaska trebao kalinicu reci..'hvala kalinicu ali nasa komunikacija je losa i ne bi bilo fer da se utjece na atmosferu u repki postenije bi bilo da ne ides i ja te necu voditi'...dokaz da i dalic nije bas cista moralna verzija je ajmo rec provokatorsko ubacivanje kalinica zadnjih pet minuta kad konkretno nije ni trebao...a znao je kako ce kalinic reagirati...operw wrote:to seh unaprijed rijesi i dogovori. a ne sad ici zabijat noz u leda svojim kolegama suigracima. obzirom na klubove zakljucno s ac milanom u kojima se gradio kao igrac i osoba, mene ninmalo ne cudi nedostatak morala, discipline i odgovornosti prema zivotu.
2015-09-08
ako reprezentacija en moze bez kalinica onda jebes reprezentaciju onda smo sa kadrom u totalnom kurcu...ma sve je to jedan veliki kurac u konacnici...
2015-09-08
“Ne krivim ja igrače. Mogu kriviti jedino nedostatak zalaganja, ali ne mogu kriviti igrače. Pogotovo ne Messija koji je dao sve od sebe. I ja sam promašio pet penala pa sam i dalje Maradona. Nisu oni izgubili dva boda zbog tog promašenog penala”, prenosi Goal Maradonine riječi, ali i poruku izborniku Sampaoliju:
“Ne možeš se vratiti u Argentinu ako nastavite ovako igrati!”
“Ne možeš se vratiti u Argentinu ako nastavite ovako igrati!”
End- Posts : 21177
2015-08-25
Da mi sinu kumovi budi nacisticki velikani poput tebe I skopije I bafala kud veceg.ponosaoperw wrote:imam svoje kumce, no ovo bi ipak bila nevidena cast, da s bratom skorpijom i bratom bafalom budem sticenik sinu najveceg forumskog brata. ponosne misliMaks Luburic wrote:Neseri!!!fridrih_niche wrote:Ajme...
Ante našamara maloljetnog pulena...
Mostar će natapat suze očaja i tuge...
:(
Ja se I skorpijo sportski neslazemo.
Navijac je hajduka
A gore nemozebiti.
Ali skorpija je moj brat velikan I extra covik.
Toliko velik da razmisljam da ga upoznam I njega I operwa i bafala
Osobno I da ih ponizno zamolim da mi.budu sinu kumovi na krizmi.
Eto koliko cjenim skorpiju
Sieg heil
2015-09-13
IDIOT. Po kvaliteti nije dostojan Đilkošu i Krami ni kopačke vezat'. Budala tovarska. Nikad ga više ni blizu reprezentacije staviti, jer to ničim nije ni zaslužio. Kao ni Strinić i Pivarić.isključivi krivac wrote:HEROJ
Zeko-
2015-08-26
Iskljucimo sugavu dalmaciju iz hrvatske mater Im jebem
P.s osim.u slucaju rata
Onda cemo zvati Gotovinu Norca Pauke 9.bojnu hosa
Josipa Jovica pokojnoga.
Svetu leticu
Damira Krsticevica
Neka spase hrvatsku
P.s osim.u slucaju rata
Onda cemo zvati Gotovinu Norca Pauke 9.bojnu hosa
Josipa Jovica pokojnoga.
Svetu leticu
Damira Krsticevica
Neka spase hrvatsku
2015-09-13
Ja dinamovac ustasa I dalmos
Jebem mrtvu majku i dite svakom purgeru koji se u dalmacijI okupa
Dabogda ga vadiili.mrtva iz mora
Jebem mrtvu majku i dite svakom purgeru koji se u dalmacijI okupa
Dabogda ga vadiili.mrtva iz mora
2015-09-13
A najvise jebem mrtvu mater kurvu zeki
2015-09-13
Prčija ide doma...pa pa osmina finala...
darth_vader-
2014-04-17
Kale je jedini pravi golgeter s Inzagijevskim nosem i svojim petama i lijepim potezima pravi razliku, steta jebena..
"Oluja je bila u zraku i na kraju je sve eruptiralo. Prema izbornikovom planu Klainić je trebao zamijeniti Mandžukića u završnim minutama utakmice protiv Nigerije. Milanov napadač požalio se na ozljedu leđa, ali nije uvjerio Dalića jer se i u posljednjoj utakmici prije Mundijala protiv Brazila požalio na ozljedu kada je trebao ući s klupe", piše Gazzetta.
U talijanskom dnevniku prisjetili su se odmah Kalinićevog privremenog izbacivanja iz Milanove momčadi u minuloj sezoni.
"Trener Gattuso ga je ostavio doma uoči utakmice protiv Chieva jer nije trenirao dobro. U Serie A je Kalinić imao vremena za dobivanje oprosta, a na SP-u vremena nema. Igra se svake četiri godine i neme odluke jednostavno se ne mogu povući", piše Gazzetta.
Toliko o "heroju" Penaliniću.
U talijanskom dnevniku prisjetili su se odmah Kalinićevog privremenog izbacivanja iz Milanove momčadi u minuloj sezoni.
"Trener Gattuso ga je ostavio doma uoči utakmice protiv Chieva jer nije trenirao dobro. U Serie A je Kalinić imao vremena za dobivanje oprosta, a na SP-u vremena nema. Igra se svake četiri godine i neme odluke jednostavno se ne mogu povući", piše Gazzetta.
Toliko o "heroju" Penaliniću.
Zeko-
2015-08-26
Jebi svoju mater, ona bi ti valjda dala pa makar i iz samilosti. Đubre nacistčko smrdljivo.Maks Luburic wrote:A najvise jebem mrtvu mater kurvu zeki
Zeko-
2015-08-26
Naci cu ja tebe smrdljivi kurvin sine.Zeko wrote:Jebi svoju mater, ona bi ti valjda dala pa makar i iz samilosti. Đubre nacistčko smrdljivo.Maks Luburic wrote:A najvise jebem mrtvu mater kurvu zeki
Jeben ti mater kurvu u grobu u grobu
Ti jeben mater kurvu
Jer mater tI je kurva bila
2015-09-13
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50