Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
okej momci počela me malo bolit ruka a i rame šteka od svih zamaha pa se čujemo kasnije
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Za gluposti koje prosipate vas 2 forumske ne pomaže nikakav anti-program. Vas ste dvojica sami po sebi Gluperda program.fridrih_niche wrote:Uključi Anti-Gluperda program...End wrote:antivirus mi javlja da se neki retardirani bot bruka na ovoj temi, piše da ima 6 banki i dolazi iz metropole... prijetnja je na svu sreću odmah pronađena i blokirana
Uklanja sve viruse...
Zeko-
2015-08-26
Nikakva mosa...bafalo wrote:klasična moša kvaziintelektualca bez odgovorafridrih_niche wrote:Ti veze o životu nemas, wankeru maleni...bafalo wrote:na stranu messi i te fore kako je tužno gledat ova dva klošara koja pored svoje zemlje navijaju za neke usrane latinoštakore. dobro da nema rata jer to su kvislinzi u čekanju
ako mrziš hrvatsku ugasi televizor i točka ili barem imaj malo dostojanstva da ne sereš tu
Upali YouTube i baci drkicu na onu stracu i ne zamaraj se s nečim o čemu veze nemaš...
;)
Jednostavno ne znaš sta pričaš, etiketiraš bez ikakvog smisla i slično, sta i nije čudno...
To je pošast današnje Hrvatske...
Samo se nemoj busat svojim kvazidomoljubljem, molim te...
To apsolutno nikog ne zanima...
;)
Guest- Guest
Znam dovoljno. Crnčuga klošar nikad nije igrao u europi i to mi je dosta! Jel može u listu najboljih košarkaša na svijetu neko ko nije igrao u NBA-u?Zeko wrote:Nemreš ti to znati, jer si premali da bi to znao. Uopće je meni glupo da netko komentira igrača kojega nikada nije vidio kako igra. Messi nije Peleu ni do koljena po nogometnom znanju, jer Pele je apsolutno sve radio bolje nego što to radi Messi i nikada mu se u karijeri nije dogodila utakmica za Brazil a da njega nema na terenu kao što je to bio slučaj sa Messijem jučer i još k tome u ključnoj utakmici za njegovu reprezentaciju. Vi možete komentirati Messija i Ronalda, ali nogomet se igrao i prije njih dvojice i to jako dobar nogomet.
Nisam nikad gledao Pelea, ali znam dovoljno. Čovjek koji se šlepao u Brazilu i koji Brazilu nije značio ni 1% koliko je recimo Maradona značio Argentini. Njih dvojica su neuporedivi.
Messi koliki god je klošar i mentalna sirotinja, opet je igračina da Pele ne bi napravio 1% od toga svega za 10 života.
Možemo pričat o Maradoni, Zidanu, Messiju, CR7, Gerdu Mülleru..., ali mi nemoj spominjat berača pamuka iz Brazila u kontekstu najvećih ikad
Pele je jedno svjetsko uzeo s 16, a na jednom zbog ozljede skoro pa nije igrao.. najveci mit u povijesti covjecanstva je taj sarlatan
End- Posts : 21177
2015-08-25
S 17 ili čak 18 godina...End wrote:Pele je jedno svjetsko uzeo s 16, a na jednom zbog ozljede skoro pa nije igrao.. najveci mit u povijesti covjecanstva je taj sarlatan
A 66.-e mu je lik slomija nogu, fak it...
;)
Guest- Guest
Kaže komentator na BHT-u da je Shaqiri ugravirao zastavu kosova na kopačkama. Jebo majku glupu šiptarsku po sred smrdljive pičke. Jel taj debil uopće zna za koga igra?
scorpion wrote:Kaže komentator na BHT-u da je Shaqiri ugravirao zastavu kosova na kopačkama. Jebo majku glupu šiptarsku po sred smrdljive pičke. Jel taj debil uopće zna za koga igra?
možeš se roditi u kini,ali nećeš biti kinez....poštuj zemlju gdje si rođen,odrastao,ali ne zaboravljaš odakle potječeš
Ta šiptarčina je i rođena na kosovu, a u Švicarskoj je završio kad su ga bracalini potjerali. Ali on da ima 1 gram mozga znao bi da je zbog Švicarske nogometaš i da igra za Švicarsku. Normalno da švicarci nisu zadovoljni sa tim. Trebao je onda ići igrat za kosovo klošarmuckodjubre wrote:možeš se roditi u kini,ali nećeš biti kinez....poštuj zemlju gdje si rođen,odrastao,ali ne zaboravljaš odakle potječešscorpion wrote:Kaže komentator na BHT-u da je Shaqiri ugravirao zastavu kosova na kopačkama. Jebo majku glupu šiptarsku po sred smrdljive pičke. Jel taj debil uopće zna za koga igra?
onda bi te trebalo još i manje čuditi...scorpion wrote:Ta šiptarčina je i rođena na kosovu, a u Švicarskoj je završio kad su ga bracalini potjerali. Ali on da ima 1 gram mozga znao bi da je zbog Švicarske nogometaš i da igra za Švicarsku. Normalno da švicarci nisu zadovoljni sa tim. Trebao je onda ići igrat za kosovo klošarmuckodjubre wrote:možeš se roditi u kini,ali nećeš biti kinez....poštuj zemlju gdje si rođen,odrastao,ali ne zaboravljaš odakle potječešscorpion wrote:Kaže komentator na BHT-u da je Shaqiri ugravirao zastavu kosova na kopačkama. Jebo majku glupu šiptarsku po sred smrdljive pičke. Jel taj debil uopće zna za koga igra?
ja npr.ne bi eduardu zamjerio da je nosio neko obilježje brazila
Ja bi! Odluči se i igraj za one koje smatraš svojim. Npr. meni je Rakitić isto klošar jer je odjebao državu koja mu je sve dala. Ali makar ne igra za Švicarsku za hrvatskom zastavom na kopačkamamuckodjubre wrote:onda bi te trebalo još i manje čuditi...scorpion wrote:Ta šiptarčina je i rođena na kosovu, a u Švicarskoj je završio kad su ga bracalini potjerali. Ali on da ima 1 gram mozga znao bi da je zbog Švicarske nogometaš i da igra za Švicarsku. Normalno da švicarci nisu zadovoljni sa tim. Trebao je onda ići igrat za kosovo klošarmuckodjubre wrote:možeš se roditi u kini,ali nećeš biti kinez....poštuj zemlju gdje si rođen,odrastao,ali ne zaboravljaš odakle potječešscorpion wrote:Kaže komentator na BHT-u da je Shaqiri ugravirao zastavu kosova na kopačkama. Jebo majku glupu šiptarsku po sred smrdljive pičke. Jel taj debil uopće zna za koga igra?
ja npr.ne bi eduardu zamjerio da je nosio neko obilježje brazila
uzalud bod protiv brazila ako izgubie od srbije...isto kao i island danas
Brazil je za kurac. Srbija će i njih napucatmuckodjubre wrote:uzalud bod protiv brazila ako izgubie od srbije...isto kao i island danas
Da li ti je sad uopce imalo jasno kako si glup niska gluperdo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Srbi dobili što su zaslužili. Igraju u drugom ko klošari
tošić postavlja zaleđe a ovaj u svojoj polovici
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50