Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Da posebno smo vidili to 1995 kad je netko zazivao pomoc svetog saveSerbia Strong wrote:operw wrote:srbi ce ispast, to oni znaju. kao sto mi znamo da cemo proci dalje.
takav je svemir, postoje pobjednici i gubitnici. kako je lijepo bit pobjednik boze
Od vas većih luzera na kugli zemaljskoj nema....
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jasambrend wrote:Maks Luburic wrote:I igrac najveceg svjetskog kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Modrića je Fifa proglasila igračem utakmice,
Zeko-
2015-08-26
- Prije tri dana slomljena mi je lijeva noga u gležnju. Doktor mi ju je pokrpao, stavio neke vijke, pa pita: "Boli li?“ Kažem: "Ne, nimalo, možete lupati po njoj.“ A zapravo me "rastura“. No kako da mu priznam, idem na Svjetsko prvenstvo, ne bi me pustio iz bolnice, eto me ovdje u kolicima - priča nam Ivan Jelić, Splićanin, s kojim je prijatelj Stipe Nosić.
- Stipe me čekao autom pred bolnicom i nije bilo kolebanja. A doktor kaže: "Kad te ne boli, idi."
Stipe dodaje:
- Ljubav prema Hrvatskoj nema cijene. Mi smo branitelj, mi drugačije doživljavamo domovinu nego pojedini mladi.
Ivan priznaje:
- Neki u Splitu nisu blagonaklono gledali što sam se odlučio za takav potez, ali ja znam da i oni vole Hrvatsku, samo su opterećeni nekim stvarima vezanima za HNS, pa ispada da to iskazuju preko leđa reprezentacije.
Bolesnici.
- Stipe me čekao autom pred bolnicom i nije bilo kolebanja. A doktor kaže: "Kad te ne boli, idi."
Stipe dodaje:
- Ljubav prema Hrvatskoj nema cijene. Mi smo branitelj, mi drugačije doživljavamo domovinu nego pojedini mladi.
Ivan priznaje:
- Neki u Splitu nisu blagonaklono gledali što sam se odlučio za takav potez, ali ja znam da i oni vole Hrvatsku, samo su opterećeni nekim stvarima vezanima za HNS, pa ispada da to iskazuju preko leđa reprezentacije.
Bolesnici.
Zeko-
2015-08-26
Mrzi vas 15 varaždinaca. Jebote, skoro pa cijeli Varaždin.
Zeko-
2015-08-26
Par njih iz Splita se slikalo na Spinutu pa napisalo Varaždin.
Sad ozbiljno. Još jedan dokaz duboke podjele u Hrvatskoj. Dok su neki progledali i postaju svjesni da ova reprezentacija koju nazivaju Hrvatskom je ustvari samo reprezentacija privatnih interesa nekih pojedinaca, drugi još uvijek gledaju reprezentaciju kao da je državu za koju su spremni proliti krv.
Dok god se ne promini situacija, dok ne dođu pošteni ljudi, politički neovisni, kriminalno neopterećeni koji uistinu vole Hrvatsku i (a ne svoje privatne interese) i kojima je uspjeh reprezentacije na prvom mjestu stvari neće biti bolje niti će biti jedinstva svih kao što je nekad bilo. Kao što je bilo prije 10 godine (2008) ili prije 20 godina (1998).
Sad ozbiljno. Još jedan dokaz duboke podjele u Hrvatskoj. Dok su neki progledali i postaju svjesni da ova reprezentacija koju nazivaju Hrvatskom je ustvari samo reprezentacija privatnih interesa nekih pojedinaca, drugi još uvijek gledaju reprezentaciju kao da je državu za koju su spremni proliti krv.
Dok god se ne promini situacija, dok ne dođu pošteni ljudi, politički neovisni, kriminalno neopterećeni koji uistinu vole Hrvatsku i (a ne svoje privatne interese) i kojima je uspjeh reprezentacije na prvom mjestu stvari neće biti bolje niti će biti jedinstva svih kao što je nekad bilo. Kao što je bilo prije 10 godine (2008) ili prije 20 godina (1998).
Guest- Guest
Zeko wrote:[size=38]Modrića je Fifa proglasila igračem utakmice, ali realno trebali su Rebica i opet ti prokleti dalmosi potvrdjuju tezu i cinjenicu da sam ja skupstinar glup ko tri mrtva kurca[/size]
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
https://www.facebook.com/PodrskaHerojima/videos/642982756041720/
Voditelj NewsBar-ovog Prime Timea Domagoj Zovak objasnio zašto ne navija za HNS-ovu prćiju (y)
"Podržavati ovu reorezentaciju je podržavati nastavak smrti hrvatske države od čije beskonačne nepravde ljudi bježe glavom bez obzira. Domoljuban čin je priželjkivati da reprezentacija popuši k**** na ovom prvenstvu"
"Podržavati ovu reorezentaciju je podržavati nastavak smrti hrvatske države od čije beskonačne nepravde ljudi bježe glavom bez obzira. Domoljuban čin je priželjkivati da reprezentacija popuši k**** na ovom prvenstvu"
Ubij se srbineisključivi krivac wrote:https://www.facebook.com/PodrskaHerojima/videos/642982756041720/
Voditelj NewsBar-ovog Prime Timea Domagoj Zovak objasnio zašto ne navija za HNS-ovu prćiju (y)
2015-09-13
Šine, oni tebe varaju.
Zeko-
2015-08-26
Svi pred vojarnom ujutro
2015-09-13
Rumors from the Argentina camp: next match Mercado, Lo Celso and Pavón will replace Salvio, Biglia and Di Maria respectively.
End- Posts : 21177
2015-08-25
zalizani pederčić se po običaju nije niti pojavio na utakmici...
2015-08-25
zalizani pederčić je posle svojim golovima svoj jadni tim prvo jedva provukao dalje, pa ih vukao sve do finala gde su postali evropski prvaci...
Guest- Guest
kako kaže ona pesma: ,,u mojim rukama pehar, u tvome oku suze''.
Guest- Guest
ne haluciniraj..
argentina nas dobiva i onda protiv islanda za sve ili ništa, fantastična završnica grupne faze..
njemačka ako završe drugi ide odma na brazil i na drugu stranu ždrijeba od argentine..
argentina nas dobiva i onda protiv islanda za sve ili ništa, fantastična završnica grupne faze..
njemačka ako završe drugi ide odma na brazil i na drugu stranu ždrijeba od argentine..
2015-08-25
jedino mogu da potpisem da argentina dobija nigeriju jer crnci osim trcanja nista drugo ne umeju.
polomice zube na hrvatskoj...
polomice zube na hrvatskoj...
Guest- Guest
Mislin da je Pederko ima jednu dobru utakmicu na cilom Euru hahahahah...
Pogledaj ti kako su oni prošlo grupu, tragedija...
Portugal je najgori osvajač nekog trofeja ikad...
:D
Pogledaj ti kako su oni prošlo grupu, tragedija...
Portugal je najgori osvajač nekog trofeja ikad...
:D
Guest- Guest
Argentina je prelosa, jednostavno im je psiha u kurcu...
Messiju posebno...
Kad vidi s kim mora igrat i ja bi na njegovom mistu popizdija...
Al glavno da svi govore kako je Diego sam osvaja...
A bas čita sinoć članak o Italiji 90. i kako je ta argentinska obrana jedna od najjačih ikad...
E da Lionel ima barem jednu upola dobru ka šta je ta bila...
;)
Messiju posebno...
Kad vidi s kim mora igrat i ja bi na njegovom mistu popizdija...
Al glavno da svi govore kako je Diego sam osvaja...
A bas čita sinoć članak o Italiji 90. i kako je ta argentinska obrana jedna od najjačih ikad...
E da Lionel ima barem jednu upola dobru ka šta je ta bila...
;)
Guest- Guest
jadan, mora igrati sa aguerom, dybalom, higuainom, banegom, mascheranom...
oh wait, pa on je stavio higuaina i dybalu na klupu...
oh wait, pa on je stavio higuaina i dybalu na klupu...
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50