Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
End wrote:Ajmo kmice bar nesto dobro od vas
Ahahahh, vidi ovog jadnika al se ponadao...
Guest- Guest
Uključi Anti-Gluperda program...End wrote:antivirus mi javlja da se neki retardirani bot bruka na ovoj temi, piše da ima 6 banki i dolazi iz metropole... prijetnja je na svu sreću odmah pronađena i blokirana
Uklanja sve viruse...
Guest- Guest
crnci vratili argentince u igru...
island kada treba pobjediti,a ne samo se braniti i čekati odmah problemi,bunkeraši klasični...
nigeriji treba x kontra argentine
island kada treba pobjediti,a ne samo se braniti i čekati odmah problemi,bunkeraši klasični...
nigeriji treba x kontra argentine
kakva će to priča biti kad messi na kraju uzme SP, a golman islanda će nasnimat dokumentarac o najvećem svih vremena
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:kakva će to priča biti kad messi na kraju uzme SP, a golman islanda će nasnimat dokumentarac o najvećem svih vremena
Sutra nosin Messijevu majicu cili dan...End wrote:kakva će to priča biti kad messi na kraju uzme SP, a golman islanda će nasnimat dokumentarac o najvećem svih vremena
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sutra nosin Messijevu majicu cili dan...End wrote:kakva će to priča biti kad messi na kraju uzme SP, a golman islanda će nasnimat dokumentarac o najvećem svih vremena
<3
čekaj dok se osušio od suza
ako se izvuku iz ovog ponora, doguraju do četvrtfinala idem i ja po svoj dres argentine..fridrih_niche wrote:Sutra nosin Messijevu majicu cili dan...
<3
2015-08-25
argentina, maradona, hrvatska, mamic, kolaci, sony slusalice
oh wait
what
oh wait
what
Guest- Guest
treba palit svijeću da francuzi osvoje skupinu i dobijemo dance. pun mi je više kurac dominacije u skupini i odma šamar. ovaj put barem da prođemo rundu kao ljudi pa da vidimo
na stranu messi i te fore kako je tužno gledat ova dva klošara koja pored svoje zemlje navijaju za neke usrane latinoštakore. dobro da nema rata jer to su kvislinzi u čekanju
ako mrziš hrvatsku ugasi televizor i točka ili barem imaj malo dostojanstva da ne sereš tu
ako mrziš hrvatsku ugasi televizor i točka ili barem imaj malo dostojanstva da ne sereš tu
najjača je ona gamad koja sere po toj hrvatskoj sve dane u godini samo ne one kad se igra euro ili sp... onda su najveći rodoljubi i još prozivaju druge, gle čuda baš takvi klošari kakvi si ti s potpisom neke ofucane drolje koja se fura na srpski turbofolk
2015-08-25
najveća ironija je da bi lionel dao život da je španjolac a ovaj klošar gore da je argentinac kakav je to košmar u glavama
kritizirat svoju zemlju = navijat da se osramoti i raspadne. bravo gluperdo da ti objasni barba bafalo nešto o životu. kad te stranac pita pokažeš mu najbolje a doma jebeš mater svijima šta su klošari. ne naopako. danas cijeli svijet priča o veličanstvenoj pobjedi hrvatskeEnd wrote:najjača je ona gamad koja sere po toj hrvatskoj sve dane u godini samo ne one kad se igra euro ili sp... onda su najveći rodoljubi i još prozivaju druge, gle čuda baš takvi klošari kakvi si ti s potpisom neke ofucane drolje koja se fura na srpski turbofolk
Naletit će na Francuze u osmini, najvjerojatnije...End wrote:ako se izvuku iz ovog ponora, doguraju do četvrtfinala idem i ja po svoj dres argentine..fridrih_niche wrote:Sutra nosin Messijevu majicu cili dan...
<3
Al prvo tribaju dobit Nigeriju...
:D
Guest- Guest
Mufalo da ti objasnim nesto o zivotu, nikoga od tih idiota nije briga za tebe niti ti imas ista od toga svega.. popij pivu i samo laganini
2015-08-25
Ti veze o životu nemas, wankeru maleni...bafalo wrote:na stranu messi i te fore kako je tužno gledat ova dva klošara koja pored svoje zemlje navijaju za neke usrane latinoštakore. dobro da nema rata jer to su kvislinzi u čekanju
Upali YouTube i baci drkicu na onu stracu i ne zamaraj se s nečim o čemu veze nemaš...
;)
Guest- Guest
nije briga ni mene za njih već da se mogu kurčit uspjesima hrvatske debosu. ako nemaš ništa od svega koji onda kurac drkaš na argentinu i messija ili sport uopće usmjesto da se baviš nećim pametnim u životu. jel vidiš kako se samošamarašEnd wrote:Mufalo da ti objasnim nesto o zivotu, nikoga od tih idiota nije briga za tebe niti ti imas ista od toga svega.. popij pivu i samo laganini
klasična moša kvaziintelektualca bez odgovorafridrih_niche wrote:Ti veze o životu nemas, wankeru maleni...bafalo wrote:na stranu messi i te fore kako je tužno gledat ova dva klošara koja pored svoje zemlje navijaju za neke usrane latinoštakore. dobro da nema rata jer to su kvislinzi u čekanju
Upali YouTube i baci drkicu na onu stracu i ne zamaraj se s nečim o čemu veze nemaš...
;)
okej momci počela me malo bolit ruka a i rame šteka od svih zamaha pa se čujemo kasnije
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50