ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo 2018.

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 15 Empty Re: Svjetsko prvenstvo 2018.

Post by Guest 21/6/2018, 14:48

Ovaj izgleda ponovo napravio penal. Kakav tenkre...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/6/2018, 14:50

gledam anse navijace u nižnjiju..sve neki u zargonu dedeki...slabo ej tu mladih navijaca ono oko dvadeset do dvadeset i pet..nekad nije bilo tako koliko ne sjecanje ne vara..ali ocito se osjeti nedostatak bbb-ovaca,torcidasa,armadasa,kohortasa...vjerojatno dijelom uzrok lova a vjerojatno i 'tihi' bojkot te opasne putinove prijetnje i nabrijani ruski drotovi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 14:56

vuksadinare wrote:gledam anse navijace u nižnjiju..sve neki u zargonu dedeki...slabo ej tu mladih navijaca ono oko dvadeset do dvadeset i pet..nekad nije bilo tako koliko ne sjecanje ne vara..ali ocito se osjeti nedostatak bbb-ovaca,torcidasa,armadasa,kohortasa...vjerojatno dijelom uzrok lova a vjerojatno i 'tihi' bojkot te opasne putinove prijetnje i nabrijani ruski drotovi

Hahhaha, ne već ljudi nemaju para-a oni koje imaju, truli kapitalisti ne puštaju da se zajebavaju po rusiji... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/6/2018, 14:59

Serbia Strong wrote:
vuksadinare wrote:gledam anse navijace u nižnjiju..sve neki u zargonu dedeki...slabo ej tu mladih navijaca ono oko dvadeset do dvadeset i pet..nekad nije bilo tako koliko ne sjecanje ne vara..ali ocito se osjeti nedostatak bbb-ovaca,torcidasa,armadasa,kohortasa...vjerojatno dijelom uzrok lova a vjerojatno i 'tihi' bojkot te opasne putinove prijetnje i nabrijani ruski drotovi

Hahhaha, ne već ljudi nemaju para-a oni koje imaju, truli kapitalisti ne puštaju da se zajebavaju po rusiji... Basketball
ovo u rusiji sve neki turist-navijaci..vazi i za vase...nema tu nekog navijackog spiritusa poglavito se to vidi na tribinama..ono tipa vuvuzele-navijanje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 15:23

Kako ne, eno ga vučićev sin sa osudjenim kriminalcima-ubicama na prvenstvu... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 15:34

Serbia Strong wrote:Kako ne, eno ga vučićev sin sa osudjenim kriminalcima-ubicama na prvenstvu... Basketball
Slika neka?
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 21/6/2018, 15:34

Serbia Strong wrote:Kako ne, eno ga vučićev sin sa osudjenim kriminalcima-ubicama na prvenstvu... Basketball
Ne lazite u rusiji su sve hrvatskI I srpski domoljubi.
Koji nusi islI to su orjunasi I rusitelji drzave
Tako misli nasa zlatokosa masonka

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 21/6/2018, 15:35

Vracala jel istina da je Suljo mason

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 15:35

fridrih_niche wrote:
Slika neka?

https://www.krik.rs/s-kim-je-predsednikov-sin-navijao/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 21/6/2018, 15:55

Uglavnom se druzi sa grobarima koji I jesu najveci remetilacki faktor u srbiji.
Odavno sam ja tvrdio da su glodarI zlo koje izjeda srbiju

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 21/6/2018, 16:01

End wrote:maks jebem ti panamku
Volim te Ali jeben ti mater Basketball

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by scorpion 21/6/2018, 16:09

End wrote:mi bi trebali napasti ili iskontrolirati argentinu da messi uopće ne dođe do lopte kakvu ekipu imamo naspram njihove..
po imenima smo 3 put jači, o kolektivu da ne pričamo, tu je argentina najslabija od svih reprezentacija.
i opet ćemo popušit...
A gle ovog malog izdrka iz zagorja. Baca tu kao neke spike, a sve na svijetu bi dao da Argentina pobjedi večeras. Ne bi mali cigan šiptarski mogao podnijet pobjedu hrvatske večeras, digao bi ruku na sebe

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by scorpion 21/6/2018, 16:15

Rakitić dobio "prijetnje": Pusti Messiju ili odlazi iz Barcelone
Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 15 D7c3989c76c324a4f2bc

Hrvatska nogometna reprezentacija će svoj put na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastaviti utakmicom protiv Argentine koja se nalazi u vrlo teškoj situaciji.
Nakon prvog kola skupine D, Vatreni se nalaze na prvom  mjestu s tri boda, a iza njih su Island i Argentina s jednim bodom. Na začelju se nalazi Nigerija koja nema niti jedan bod. 
Utakmica će biti zanimljiva po brojnim stvarima, a po prvi put, na reprezentativnoj razini, će se na suprotnim stranama naći dvojica klupskih suigrača Ivan Rakitić i Lionel Messi.
Naš Raketa na Twitteru je objavio fotografiju uz opis 'Čekanje na novu veliku utakmicu', a to su brojni navijači Barcelone i Argentine iskoristili da upute "prijetnje" veznjaku hrvatske reprezentacije.

- Molim te, pusti Messiju da pobijedi ako cijeniš svoju karijeru u Barceloni. Već imaš tri boda... Pusti da Argentina pobijedi - napisao je jedan korisnik na Twitteru.
- Pusti Messiju da pobijedi ili ćeš snositi posljedice - jedna je od "prijetnji" upućenih prema Raketi.
- Olakšaj Messiju posao ili ćeš letjeti iz Barcelone. 
- Zabij autogol ili idi iz Barcelone, tvoj izbor.
To su samo neki od brojnih komentara koje su navijači Barce ispisali ispod Rakitićeve objave. 
Sam Rakitić kratko je prokomentirao susret s Messijem koji ga očekuje u utakmici protiv Argentine. 
- Nisam puno otkrio Daliću o Messiju jer mu ne mogu reći ništa što već ne zna. Messi je uvjerljivo najbolji igrač na svijetu - rekao je Raketa.
Nije upitno koliko Rakitić poštuje i cijeni svog klupskog suigrača, no vjerujemo kako će na travnjaku u Nižnjem Novgorodu barem na 90 minuti zaboraviti na to prijateljstvo i suprotstaviti se Messiju kao suparniku.

https://www.24sata.hr/sport/rakitic-dobio-prijetnje-pusti-messiju-ili-odlazi-iz-barcelone-579081

Valjda vam je sada jasan mentalni poremećaj kod čmarenda. Za taj ciganski klub mogu navijat samo imbecili sa zakržljalim mozgom :coffee

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by FRANK 21/6/2018, 16:28

To onaj 24 sata sto je uredno slikavao hrvatske domoljube prije misec dana na Bleiburgu I sve te slike prosljedio austrijskoj policiji.
Bilo polje na nasem grbu misec dana zatvoru

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 17:09

Razara Peru francuske pederčiće Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 17:10

Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:
Slika neka?

https://www.krik.rs/s-kim-je-predsednikov-sin-navijao/
Koji polusvijet...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 17:12

A na šta se Skorpija mali lozi, Gospe ti sinjske...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 17:34

Koliko sreće imaju francuski cigani
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 21/6/2018, 18:35

Messi igrac daje gol + utakmica pise na tiketu...
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 18:44

End wrote:Messi igrac daje gol + utakmica pise na tiketu...
Dat će Messi gol...
Al Argentina ovo neće dobit...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2018, 18:44

Bačene pare...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics