Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
samo vidim uloge za roštiljom, Messi u sobi i ne izlazi, a CR7 za roštiljom vrti ćevape i kobasice za drugove svoje-
To do dobro rekao. Messi sa antoneLomkid wrote:
samo vidim uloge za roštiljom, Messi u sobi i ne izlazi, a CR7 za roštiljom vrti ćevape i kobasice za drugove svoje-
A cr7 vrti cevape i kobaje rickiju martini tebi mrtvom g.michaelu itd
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zanimljiva izjava lika koji je zahvaljujući Ronaldu isfrustriran jednako kao ti i end( a usput je još argentinac)fridrih_niche wrote:Jel Diego Simeone znalac ili nije?
Koliko mu se samo puta Ronaldo popišao u jadni život i srušio snove
Maks Luburic wrote:To do dobro rekao. Messi sa antoneLomkid wrote:
ne seri
78` PENAL ZA BRAZIL! Nakon sjajne akcije Brazila Costa je dodao Jesusu na rubu kaznenog prostora, a on atraktivno petom gurnuo do Neymara koji pada pred golom. Suci nisu sigurni, pogledat će VAR snimku. PONIŠTENA ODLUKA! Sudac Bjorn Kuipers prvi je sudac koji je poništio dosuđeni jedanaesterac na ovom SP-u. Snimka je pokazala da nije bilo prekršaja, Neymar je glumio i dobio žuti karton.
najskuplji nogometaš na svijetu, rekao bi čovjek da su ljudi s novcima pametniji..
neymar pred sucem govori igraču kostarike kurvin sine par puta, a ima već žuti..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koje smeće od reprezentacije je ovaj Brazil. Nadam se da će ih Srbija isprskat u zadnjem kolu i poslat kući govna jebana
I ti cistis put za mozda opet suludu srecu svog ljubimca???scorpion wrote:Koje smeće od reprezentacije je ovaj Brazil. Nadam se da će ih Srbija isprskat u zadnjem kolu i poslat kući govna jebana
Neboj se nista
Brazil ce satrati cigane iz srbije
A vec molim Boga da kosovari veCeras prigaze cetnike
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pederukid wrote:Maks Luburic wrote:To do dobro rekao. Messi sa antoneLomkid wrote:
ne seri
2015-09-13
Nisam siguran! Srbija potpuno nadigrala Kostaricu, dok se Brazil provukao u 90. minuti. Neće oni sa Srbijom ni malo lakoMaks Luburic wrote:I ti cistis put za mozda opet suludu srecu svog ljubimca???scorpion wrote:Koje smeće od reprezentacije je ovaj Brazil. Nadam se da će ih Srbija isprskat u zadnjem kolu i poslat kući govna jebana
Neboj se nista
Naravno da je amaterska Argentina kad im je glavni igrač igračić koji si je umislio da je najbolji nogometaš svih vremena, a u stvarnosti je samo jedan dobar i to isključivo klupski igrač. On nije Peleu, Maradoni, Eusebiu, Cryffu, van Bastenu i toj klasi igrača ni do koljena, svi su oni sa svojim reprezentacijama nešto postigli a on ništa i nikada ni neće jer nije lider. I njima se nijednom nikada nije dogodilo da na SP-u odigraju ovako katastrofalnu utakmicu kao Blesi protiv nas. Pa jebote, naša uvjerljivo najslabija karika Strinić ostavio je bolji dojam od njega. Jučer je najbolju ocjenu Argentine dao moj šogor prilikom gledanja utakmice kad je rekao da lako nama jer mi u ekipi imamo samo jednog Strinića dok su kod argentinaca svih 11 na terenu Strinići.End wrote:svi su loši mi smo još ostavili najbolji dojam od svih.. iako je to bila amaterska argentina, al opet ogroman rezultat i dobivanje samopouzdanja koje je najvažnije..
Zeko-
2015-08-26
Messi je za Pelea profesor nogometa. Pele je najveća prevara u povijesti nogometnih prevaraZeko wrote:Naravno da je amaterska Argentina kad im je glavni igrač igračić koji si je umislio da je najbolji nogometaš svih vremena, a u stvarnosti je samo jedan dobar i to isključivo klupski igrač. On nije Peleu, Maradoni, Eusebiu, Cryffu, van Bastenu i toj klasi igrača ni do koljena, svi su oni sa svojim reprezentacijama nešto postigli a on ništa i nikada ni neće jer nije lider. I njima se nijednom nikada nije dogodilo da na SP-u odigraju ovako katastrofalnu utakmicu kao Blesi protiv nas. Pa jebote, naša uvjerljivo najslabija karika Strinić ostavio je bolji dojam od njega. Jučer je najbolju ocjenu Argentine dao moj šogor prilikom gledanja utakmice kad je rekao da lako nama jer mi u ekipi imamo samo jednog Strinića dok su kod argentinaca svih 11 na terenu Strinići.
scorpion wrote:Nisam siguran! Srbija potpuno nadigrala Kostaricu, dok se Brazil provukao u 90. minuti. Neće oni sa Srbijom ni malo lakoMaks Luburic wrote:I ti cistis put za mozda opet suludu srecu svog ljubimca???scorpion wrote:Koje smeće od reprezentacije je ovaj Brazil. Nadam se da će ih Srbija isprskat u zadnjem kolu i poslat kući govna jebana
Neboj se nista
Samo ove šiptare da razbijemo, posle protiv brazila rasterećeno...
Guest- Guest
Nemreš ti to znati, jer si premali da bi to znao. Uopće je meni glupo da netko komentira igrača kojega nikada nije vidio kako igra. Messi nije Peleu ni do koljena po nogometnom znanju, jer Pele je apsolutno sve radio bolje nego što to radi Messi i nikada mu se u karijeri nije dogodila utakmica za Brazil a da njega nema na terenu kao što je to bio slučaj sa Messijem jučer i još k tome u ključnoj utakmici za njegovu reprezentaciju. Vi možete komentirati Messija i Ronalda, ali nogomet se igrao i prije njih dvojice i to jako dobar nogomet.
Zeko-
2015-08-26
antivirus mi javlja da se neki retardirani bot bruka na ovoj temi, piše da ima 6 banki i dolazi iz metropole... prijetnja je na svu sreću odmah pronađena i blokirana
End- Posts : 21177
2015-08-25
[size=47]Počela ludnica u Nižnjem: Messi Lionele za tebe je Modrić - Pele![/size]
Messi Lionele za tebe je Modrić Pele! - uzvikivala je jedna vesela ekipa...
Messi Lionele za tebe je Modrić Pele! - uzvikivala je jedna vesela ekipa...
Zeko-
2015-08-26
Jebote, još bude onih 11 Strinića prošlo dalje, ako Nigerija dobije Island.
Zeko-
2015-08-26
scorpion-
2014-04-18
End wrote:Ajmo kmice bar nesto dobro od vas
Ahahahh, vidi ovog jadnika al se ponadao...
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50