Prijateljstvo preko Interneta..
Page 2 of 20
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Prijateljstvo preko Interneta..
bogomdani wrote:na forumima je drugacije..cure uvijek se furaju na neku "emocionalnost",pa ti prodaju moodo pod boobrege,a citas ih ko otvorenu slikovnicu..o ebote,pa nisam 14 godina da su mi zene nepoznanica..
neka fala,nis vise preko pepeja..
Nemoj u rukavicama, nego otvoreno kaži što te muči
Guest- Guest
Mhhh..dobro pitanje...inace sam prilicni avanturista,no ,malo mi je toga kod zena ostalo nepoznatog,da bi sad pun zara se zalijetao u to..ufuravanje u fikciju: "sto ce biti..",isto me ne angazira potpuno..sto bi moglo biti,a da dosad vec nije bilo..??..sve vec prozvakana tema na nes drugaciju varijaciju...reklo bi se da sam postao Snobveber_1 wrote:gdje ti je avanturistički duh.
otkrivanje nepoznatog?
Guest- Guest
imao je velika očekivanja.betty.boop wrote:meni se cini da se svetac nesto razocarao lately
ili je drugoj strani naznačio, pa je druga strana dala mu dvojku.
veber-
2014-12-30
Ma nista mene ne muci,samo se odmaknem i šlus..!!!..e sad,neki drugi to ne mogu prozvakati,pa izmisljaju Teorije urota protiv njia,pa onda bogomdani ispa ovakav i onakav..demonsko seme..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:na forumima je drugacije..cure uvijek se furaju na neku "emocionalnost",pa ti prodaju moodo pod boobrege,a citas ih ko otvorenu slikovnicu..o ebote,pa nisam 14 godina da su mi zene nepoznanica..
neka fala,nis vise preko pepeja..
Nemoj u rukavicama, nego otvoreno kaži što te muči
Guest- Guest
Weberu,ovog se cuvam i izbjegavam kao vrag od tamjana..veber_1 wrote:imao je velika očekivanja.betty.boop wrote:meni se cini da se svetac nesto razocarao lately
ili je drugoj strani naznačio, pa je druga strana dala mu dvojku.
Guest- Guest
Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ma nista mene ne muci,samo se odmaknem i šlus..!!!..e sad,neki drugi to ne mogu prozvakati,pa izmisljaju Teorije urota protiv njia,pa onda bogomdani ispa ovakav i onakav..demonsko seme..
o cemu mi sad pricamo uopce ?
ja se pogubijo
betty.boop-
2015-01-23
e sad bi ti sve znala,bem mu misha...E nece ici..nisam ja ona nepecena kajgana...betty.boop wrote:bogomdani wrote:Ma nista mene ne muci,samo se odmaknem i šlus..!!!..e sad,neki drugi to ne mogu prozvakati,pa izmisljaju Teorije urota protiv njia,pa onda bogomdani ispa ovakav i onakav..demonsko seme..
o cemu mi sad pricamo uopce ?
ja se pogubijo
Guest- Guest
ne kužim te. pa ne ideš na slijepo.
ok. naći se s muškim, ne buš u krevetu završio već na cugi, ali za žene????
ok. naći se s muškim, ne buš u krevetu završio već na cugi, ali za žene????
2014-12-30
bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
aha, o zenama pricamo
ja mislila o prijateljstvu preko interneta, silly me
betty.boop-
2015-01-23
ja direktno velim, kasnije nemam problema.bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
veber-
2014-12-30
Uhhhh,Weberu...sa zenama je komplicirano...lako je sa frendom popiti cugu..
Guest- Guest
ne zajebaj!betty.boop wrote:bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
aha, o zenama pricamo
veber-
2014-12-30
kaj je sa ženama komplicirano?bogomdani wrote:Uhhhh,Weberu...sa zenama je komplicirano...lako je sa frendom popiti cugu..
nikaj!
veber-
2014-12-30
malo konkretnije...da...no opet o prijateljstvu..Eto,pozoves curu na kofi,a ona odmah misli da hoces da joj se uvuces u gacice,a posto je dobra ovdje sa ovim i onom,pa se mora paziti na "dobar glas",odma ispa sve kao upucavanje..a siroti bogomdani bi samo malo popricao i strustio espresso..betty.boop wrote:bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
aha, o zenama pricamo
Guest- Guest
veber_1 wrote:ne zajebaj!betty.boop wrote:bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
aha, o zenama pricamo
pa cek, poceli smo o poznanstvima preko interneta, na temi o bugiju, pokoj mu dusi
kud odjednom zavrsismo na tome da su sve zene vjestice ??
ljutite me danas opasno
betty.boop-
2015-01-23
Mudro,mudro..ja ovdje prodajm neku suosjecajnost...do qrcaveber_1 wrote:ja direktno velim, kasnije nemam problema.bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
Guest- Guest
micika! baš ne čitaš što pišem!betty.boop wrote:veber_1 wrote:ne zajebaj!betty.boop wrote:bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
aha, o zenama pricamo
pa cek, poceli smo o poznanstvima preko interneta, na temi o bugiju, pokoj mu dusi
ljutite me danas opasno
ja to rekao nisam.
2014-12-30
tema nije staticna...sve spada u okvire..betty.boop wrote:veber_1 wrote:ne zajebaj!betty.boop wrote:bogomdani wrote:Jel uopce covjek moze nesto simpa reci,a da to zene ne protumace kao Pozivnicu...
aha, o zenama pricamo
ljutite me danas opasno
Guest- Guest
bogomdani wrote:malo konkretnije...da...no opet o prijateljstvu..Eto,pozoves curu na kofi,a ona odmah misli da hoces da joj se uvuces u gacice,a posto je dobra ovdje sa ovim i onom,pa se mora paziti na "dobar glas",odma ispa sve kao upucavanje..a siroti bogomdani bi samo malo popricao i strustio espresso..
zenska koja tako "misli" je glupa
no, mozda si ti nesto krivo shvatio
toliko nesporazuma nastane, ljudi moji
a dovoljno je samo bit otvoren :)
betty.boop-
2015-01-23
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» prijetnja smrću preko interneta
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» MASOVNA OTPUŠTANJA U SAD Kupovina preko interneta ostavlja radnike u maloprodaji bez posla
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 2 of 20