Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
ma ono kada ste se prepucavale.Noor wrote:to sam propustila..kaj je bilo?veber wrote:čekamo kaju.Noor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:Meni ne. Konačni dokaz da je Messi daleko ispod Maradone.vili40 wrote:malo mi ih žao ali jebi ga
lijepo vas je čitat, riknem od smijeha. ono s vratima nenadjebivo.
je kaja kome priprla prste vratima? :)
otvorim vrata, ne vidim nikog-kaja
otvorim vrata vidim samo grudnjak-ti
baš ste bile prpošne
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ali ne možeš reći da skupina na zadnjem Euru 16' nije bila dobra(osim onog odvratnog prekida male grupice anti HNS-ovaca) kad se kud i kamo bolja reprezentacija od Argentine, Španjolska, savršeno savladala s onim TV tehničarom iz Sesveta. Za mene je to bila najbolja utakmica ove generacije nakon 1998.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Inače sam stalno u nekom seljenju ni tv nemam...ovo sam pratio na androidu....i bilo je slično one 98 s njemačkom....sjajnjo, od gušta!
Upravo to spominjem, repka nije ovako dobro igrala od Čirine postavke kontra njemačke
Eto što je kad je bosanac glavni
No i ovo večeras je veliki korak naprijed prema idućoj fazi natjecanja. Sutra treba vidjeti što će Island odigrati pa saznati jesmo li sigurno prvi ili ćemo i u zadnjoj utakmici morati loviti pobjedu za 1. mjesto.
Guest- Guest
bome...satrali ih do balčakaRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:Meni ne. Konačni dokaz da je Messi daleko ispod Maradone.vili40 wrote:malo mi ih žao ali jebi ga
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Njegova reakcija samo govori šta o nama misli
Niža rasa
Aj cigane doma
a jesi vidio njihove navijače? blokada, smrznuti, ne miču se, suze...a majko mila, uzasno ih potrefilo
bome i igrači...
a umašćeni kokainko ...ni S od sportskog prihvaćanja poraza, ni S od sportaša!
da, al ni prikraćeni nije ništ boljiveber wrote:mislila je na maradonnuRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:Meni ne. Konačni dokaz da je Messi daleko ispod Maradone.vili40 wrote:malo mi ih žao ali jebi ga
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
hobit napuhani!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:bome...satrali ih do balčakaRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:Meni ne. Konačni dokaz da je Messi daleko ispod Maradone.vili40 wrote:malo mi ih žao ali jebi ga
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
a jesi vidio njihove navijače? blokada, smrznuti, ne miču se, suze...a majko mila, uzasno ih potrefilo
bome i igrači...
Meni ih nekako ža, ipak je Argentina naša druga domovina.
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
a to :)veber wrote:ma ono kada ste se prepucavale.Noor wrote:to sam propustila..kaj je bilo?veber wrote:čekamo kaju.Noor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:
Meni ne. Konačni dokaz da je Messi daleko ispod Maradone.
baš ste bile prpošne
moramo malo, da vam nije dosadno :)
2017-10-06
ćovjek se nasmije, jeste otrovne ali mislim da je to bez neke zle krvi.Noor wrote:a to :)veber wrote:ma ono kada ste se prepucavale.Noor wrote:to sam propustila..kaj je bilo?veber wrote:čekamo kaju.Noor wrote:
našmrkani masni prasac
baš ste bile prpošne
zanimljivo vas čitat.
2014-12-30
cuj, ovo je nista prema onom sta je pred 4 godine njemacka napravila brazilu...ajme majkoEroo wrote:Noor wrote:bome...satrali ih do balčakaRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
bome i igrači...
ja sam jos na 4:0 vikala...dostaaa! nemojte vise ako Boga znate, al nema majci, jos 2 su spremili nakon toga
znači sančo genocid nad židima ti je ok?Eroo wrote:Noor wrote:bome...satrali ih do balčakaRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
bome i igrači...
ciganima i sančosima?
aušvic i jasenovac su ok?
2014-12-30
forumsko kazaliste u kuciveber wrote:ćovjek se nasmije, jeste otrovne ali mislim da je to bez neke zle krvi.Noor wrote:a to :)veber wrote:ma ono kada ste se prepucavale.Noor wrote:to sam propustila..kaj je bilo?veber wrote:
čekamo kaju.
baš ste bile prpošne
zanimljivo vas čitat.
A i Messi je nula od osobeveber wrote:mislila je na maradonnuRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:Meni ne. Konačni dokaz da je Messi daleko ispod Maradone.vili40 wrote:malo mi ih žao ali jebi ga
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
Glumac
Maradona je bar bio igračina koji je zna sam preokrenuti tijek utakmice a ovaj nezna ništa ako mu netko nedoda balun
Posralo ga
Maradona je igrač bio u svoje vrime a ovi je obični glumac
Uz to još i Usrana veličina
Danas ga razotkrilo i potopilo pred očima cijelog svijeta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa eo ja cu navijat za srbiju iako imam svicarski pasos, a srpski nemam nit cu imat, danas sam navijao za hrvatsku i volio bi da se hrvatska sastane s francuzima i da im se najebe majke :)veber wrote:to vi jugosloveni.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nista cudno u redakciji informera je 70% bivsih 'krajisnika'...kofein wrote:Informer na aparatah :)
Informer | 21.06.2018. | 22:45
SKANDAL! KOMENTATORI RTS NAVIJALI ZA HRVATE!
idioti....
Pa i naši bi navijali za Srbiju u ovakvoj situaciji i ti vjerojatno.
i di je kvaka
čovjek se nasmije. vjerovatno bi popile kavu bez čupanja koseNoor wrote:forumsko kazaliste u kuciveber wrote:ćovjek se nasmije, jeste otrovne ali mislim da je to bez neke zle krvi.Noor wrote:a to :)veber wrote:ma ono kada ste se prepucavale.Noor wrote:
to sam propustila..kaj je bilo?
baš ste bile prpošne
zanimljivo vas čitat.
2014-12-30
nema kvake. ero i sora su stari udbaši koji su maznuli što se dalo maznut. epi je idealist.Leviathan2 wrote:pa eo ja cu navijat za srbiju iako imam svicarski pasos, a srpski nemam nit cu imat, danas sam navijao za hrvatsku i volio bi da se hrvatska sastane s francuzima i da im se najebe majke :)veber wrote:to vi jugosloveni.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nista cudno u redakciji informera je 70% bivsih 'krajisnika'...kofein wrote:Informer na aparatah :)
Informer | 21.06.2018. | 22:45
SKANDAL! KOMENTATORI RTS NAVIJALI ZA HRVATE!
idioti....
Pa i naši bi navijali za Srbiju u ovakvoj situaciji i ti vjerojatno.
i di je kvaka
2014-12-30
ae, lako igrat u Barci...igraj ti sa svojim drugarima, brale...paš vidit :)RayMabus wrote:A i Messi je nula od osobeveber wrote:mislila je na maradonnuRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:našmrkani masni prasacjastreb wrote:
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
Glumac
Maradona je bar bio igračina koji je zna sam preokrenuti tijek utakmice a ovaj nezna ništa ako mu netko nedoda balun
Posralo ga
ma nego kaj :)veber wrote:čovjek se nasmije. vjerovatno bi popile kavu bez čupanja koseNoor wrote:forumsko kazaliste u kuciveber wrote:ćovjek se nasmije, jeste otrovne ali mislim da je to bez neke zle krvi.Noor wrote:a to :)veber wrote:
ma ono kada ste se prepucavale.
baš ste bile prpošne
zanimljivo vas čitat.
2017-10-06
Fénix wrote:Ali ne možeš reći da skupina na zadnjem Euru 16' nije bila dobra(osim onog odvratnog prekida male grupice anti HNS-ovaca) kad se kud i kamo bolja reprezentacija od Argentine, Španjolska, savršeno savladala s onim TV tehničarom iz Sesveta. Za mene je to bila najbolja utakmica ove generacije nakon 1998.
No i ovo večeras je veliki korak naprijed prema idućoj fazi natjecanja. Sutra treba vidjeti što će Island odigrati pa saznati jesmo li sigurno prvi ili ćemo i u zadnjoj utakmici morati loviti pobjedu za 1. mjesto.
Dalić nije TV serviser... Mislim da imamo povijesnu šansu. Ovo je najavažnija utakmica za samopouzdanje jer smo imali takozvanog GOAT kotra sebe, i pored naših se nije vidio... 50 dodira lopte, katastrofa
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
bojim se da bumo spušili. to nam je u krvi.Hektorović wrote:Fénix wrote:Ali ne možeš reći da skupina na zadnjem Euru 16' nije bila dobra(osim onog odvratnog prekida male grupice anti HNS-ovaca) kad se kud i kamo bolja reprezentacija od Argentine, Španjolska, savršeno savladala s onim TV tehničarom iz Sesveta. Za mene je to bila najbolja utakmica ove generacije nakon 1998.
Dalić nije TV serviser... Mislim da imamo povijesnu šansu. Ovo je najavažnija utakmica za samopouzdanje jer smo imali takozvanog GOAT kotra sebe, i pored naših se nije vidio... 50 dodira lopte, katastrofa
2014-12-30
Evo baš gledam Tv i kako je Strinića udario dok je ovaj ležao na poduNoor wrote:ae, lako igrat u Barci...igraj ti sa svojim drugarima, brale...paš vidit :)RayMabus wrote:A i Messi je nula od osobeveber wrote:mislila je na maradonnuRayMabus wrote:Nije ni čestitao našima, odma otišao u svlačionicuNoor wrote:
našmrkani masni prasac
Usrana veličina
Ali ubili smo ih ka pase
Niža rasa
Aj cigane doma
Glumac
Posralo ga
Od živaca
Dobro si rekla napuvani mali hobit
Posrali ga Hrvati pred cijelim svijetom
Obična usrana veličina
Pa pa Lionele
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 24 of 50