Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
to je između tekmi...jasambrend wrote:Mora i Veber o necemu...a ne prati nogomet...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ovi rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ovi Rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
sto nije istina?..ono tam one lazare saudijce i egipcane pobjedili..evo dosao urugvaj sa balunom se posteno nisu sastali od prve minute kad i nisu imali igraca manje..hokej je za njihYehudim wrote:vuksadinare wrote:Ovi Rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto nije istina?..ono tam one lazare saudijce i egipcane pobjedili..evo dosao urugvaj sa balunom se posteno nisu sastali od prve minute kad i nisu imali igraca manje..hokej je za njihYehudim wrote:vuksadinare wrote:Ovi Rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
Sve pet, samo sam popravio prvo slovo u Rusija
bio si napisa malim slovima.
Sve OK
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Rusi su u 2.krugu i oni odmaraju tako reć. Ne iscrpljuju se. Urugvajcima je stani-pani,i oni moraju.vuksadinare wrote:Ovi rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vidi se koliko pratis sp..urugvajci su se isto plasirali sa dvije pobjede protiv egipta i arabije..ovo je borba za 1 mjestojastreb wrote:Rusi su u 2.krugu i oni odmaraju tako reć. Ne iscrpljuju se. Urugvajcima je stani-pani,i oni moraju.vuksadinare wrote:Ovi rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
2015-09-08
Urugvaj je po meni jedan od favorita. Pratim skoro sve. Rusi se štede. Vidi se sa mjeseca.vuksadinare wrote:vidi se koliko pratis sp..urugvajci su se isto plasirali sa dvije pobjede protiv egipta i arabije..ovo je borba za 1 mjestojastreb wrote:Rusi su u 2.krugu i oni odmaraju tako reć. Ne iscrpljuju se. Urugvajcima je stani-pani,i oni moraju.vuksadinare wrote:Ovi rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam nešto gleda ali ne sićam se šta jer sam previše popijo
eo argentinci dobili nogu iz rusije jel su napali hrvate, nebih se zacudio da i srbi dobiju
Kako stoji ta grupa, ttx su spizdili totalno ništa ne mogu nać...
Nadam se Iranci prolaze, a cigani ispadaju...dosta im je Euro...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Nadam se Iranci prolaze, a cigani ispadaju...dosta im je Euro...
Teško. Ali zato trenutno Maroko vodi protiv Španjolske 1:0.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:Nadam se Iranci prolaze, a cigani ispadaju...dosta im je Euro...
Teško. Ali zato trenutno Maroko vodi protiv Španjolske 1:0.
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Urugvaj je po meni jedan od favorita. Pratim skoro sve. Rusi se štede. Vidi se sa mjeseca.vuksadinare wrote:vidi se koliko pratis sp..urugvajci su se isto plasirali sa dvije pobjede protiv egipta i arabije..ovo je borba za 1 mjestojastreb wrote:Rusi su u 2.krugu i oni odmaraju tako reć. Ne iscrpljuju se. Urugvajcima je stani-pani,i oni moraju.vuksadinare wrote:Ovi rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
Vidi se sa Mjeseca da nemaš pojma o nogometu.
Rusija se nije štedjela jer zato nema niti razloga, jednostavno je naletjela na ozbiljnu momčad.
I Urugvaj je daleko od pozicije jednog od favorita, kao što je to bio i prije 4 godine. Glavni razigravač-asistent napadačima je i sam napadač Cavani. Jednostavno su upali u skupinu inferiornih momčadi.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Urugvaj je po meni jedan od favorita. Pratim skoro sve. Rusi se štede. Vidi se sa mjeseca.vuksadinare wrote:vidi se koliko pratis sp..urugvajci su se isto plasirali sa dvije pobjede protiv egipta i arabije..ovo je borba za 1 mjestojastreb wrote:Rusi su u 2.krugu i oni odmaraju tako reć. Ne iscrpljuju se. Urugvajcima je stani-pani,i oni moraju.vuksadinare wrote:Ovi rusi pojma nemaju..rekoh prije malo jaca momcad i pusionicari su
Rusija se nije štedjela jer zato nema niti razloga, jednostavno je naletjela na ozbiljnu momčad.
I Urugvaj je daleko od pozicije jednog od favorita, kao što je to bio i prije 4 godine. Glavni razigravač-asistent napadačima je i sam napadač Cavani. Jednostavno su upali u skupinu inferiornih momčadi.
Rusija je šuplja skroz, prosječni Urugvaj im je lekciju iz nogometa očitao...da nisu domaćini, Rusi se ne bi ni kvalificirali vjerojatno po kvaliteti...
darth_vader-
2014-04-17
Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:E, jebi ga...
U vezi Rusije ili kaj?
Maroka...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Urugvaj je po meni jedan od favorita. Pratim skoro sve. Rusi se štede. Vidi se sa mjeseca.vuksadinare wrote:vidi se koliko pratis sp..urugvajci su se isto plasirali sa dvije pobjede protiv egipta i arabije..ovo je borba za 1 mjestojastreb wrote:
Rusi su u 2.krugu i oni odmaraju tako reć. Ne iscrpljuju se. Urugvajcima je stani-pani,i oni moraju.
Rusija je šuplja skroz, prosječni Urugvaj im je lekciju iz nogometa očitao...da nisu domaćini, Rusi se ne bi ni kvalificirali vjerojatno po kvaliteti...
Isto je neku večer rekao čini mi se i Joško Jeličić.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:jasambrend wrote:E, jebi ga...
U vezi Rusije ili kaj?
Maroka...
Zar su Španjolci izjednačili?
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 37 of 50