Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
vuksadinare wrote:tocno...ali uz razliku do maradone imao je pokraj sebe odlicne igrace..maradona je sam takorec uz prosjecnu momcad na sp 1986 razbio engleze,belgijance i njemce u finaluSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:za razliku od maradone koji je bio odlican individualac i timski igrac koji je i prosjecne igrace cinio boljim..savicevic je bio vecinom individualni igrac...primjerice sjecam se jedne utakmice cini mi se sarajevo-buducnost...gdje je bio toliko sebican...makar je naredao u driblingu nekoliko igraca nije htio dodati loptu igracima u boljoj poziciji nego je htio sve sam zavrsiti na kraju ej zapucao sanse..a buducnost izgubila..to maradona nije radio...i to ej razlika između njega i savicevica....savicevic takvo sto nije mogao raditi u zvezdi i milanu sto je radio u buducnosti...
ali je zato razbio barcelonu u finalu lš '94 i bayern u prvoj utakmici polufinala '91...
ne bih se složio da je argentina '86 bila prosečna ekipa. lošija mu je bila ona '90.
ali da su imali jačih ekipa od '86-imali su i to dosta.
Guest- Guest
nisam rekao d aje bila losa...nego ono nisu sigurno tada bili u top 3 momcadi definitvno...imali su u toj mocadi '86 mozda jos jednog dva igraca koji su kvalitetni..ali u prosjeku momcad koja nije kotirala za naslov bez obzira na maradonu..no imali su igrace koji su tad disali timski...ono po principu daj loptu maradoni a mi drugi cemo glavom u protivnicke kopacke..igrali su tad dosta atipicno za juznoamericke momcadi...bolaj im ej repka bila 1990 i to dosta ali jbg nisu disali timski kao 1986..bilo ej tu i trzavica među 'zvijezdama' u samoj momcadi argentine koje nije mogao ni maradona primiriti i to ih ej vjerojatno kostalo naslova mada su bili među 2,3 najuza kandidataSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:tocno...ali uz razliku do maradone imao je pokraj sebe odlicne igrace..maradona je sam takorec uz prosjecnu momcad na sp 1986 razbio engleze,belgijance i njemce u finaluSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:za razliku od maradone koji je bio odlican individualac i timski igrac koji je i prosjecne igrace cinio boljim..savicevic je bio vecinom individualni igrac...primjerice sjecam se jedne utakmice cini mi se sarajevo-buducnost...gdje je bio toliko sebican...makar je naredao u driblingu nekoliko igraca nije htio dodati loptu igracima u boljoj poziciji nego je htio sve sam zavrsiti na kraju ej zapucao sanse..a buducnost izgubila..to maradona nije radio...i to ej razlika između njega i savicevica....savicevic takvo sto nije mogao raditi u zvezdi i milanu sto je radio u buducnosti...
ali je zato razbio barcelonu u finalu lš '94 i bayern u prvoj utakmici polufinala '91...
ne bih se složio da je argentina '86 bila prosečna ekipa. lošija mu je bila ona '90.
ali da su imali jačih ekipa od '86-imali su i to dosta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasambrend wrote:pizzon wrote:HRVATI ODUŠEVLJENI IGROM SRBIJE: Evo šta tamošnji mediji pišu o pobedi Orlova nad Kostarikom
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3070195/hrvati-odusevljeni-igrom-srbije-evo-sta-tamosnji-mediji-pisu-o-pobedi-orlova-nad-kostarikom
A zapravo nas boli kurac...
kad biste ga imali )
Guest- Guest
09:43 - SELEKTOR HRVATSKE VRATIO KUĆI KALINIĆA
Hrvatski mediji prenose, da je Mundijal za napadača Milana završen jer je odbio da uđe u igru pet minuta pre kraja meča protiv Nigerije, uz obrazloženje da ga bole leđa. Iako vest još uvek nije zvanično potvrđena, tamnošnja javnost očekuje da će se to dogoditi na konferenciji za medije koja je zakazana za ponedeljak poslepodne.pravilno !
Guest- Guest
imamo mi..samo realno kolarov do gola se i nije nesto posebno vidio...bio je bolji onaj ka'k se zove sto je fulao cisti zicer...njega je bilo svugdje po terenupizzon wrote:jasambrend wrote:pizzon wrote:HRVATI ODUŠEVLJENI IGROM SRBIJE: Evo šta tamošnji mediji pišu o pobedi Orlova nad Kostarikom
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3070195/hrvati-odusevljeni-igrom-srbije-evo-sta-tamosnji-mediji-pisu-o-pobedi-orlova-nad-kostarikom
A zapravo nas boli kurac...
kad biste ga imali )
2015-09-08
čekam samo dok mi s ovom invalidnom igrom naletimo na nikad bolji island i argentinu koja će na nama tražiti prolaz dalje, a srbi na šiptare švicarce i brazil
brazil je isto raspasana banda. mnogo, mnogo tanka ekipa...
Guest- Guest
Mihael Mikic :-DSerbia Strong wrote:claire wrote:wDietmar Mandzukic :-Dkid wrote:
Jurgen Kalinić
pa bio onaj što igrao u dinamu: michael mikić...
Ne Michael :~
2014-04-12
evo sto je realan covjekmarcellus wrote:čekam samo dok mi s ovom invalidnom igrom naletimo na nikad bolji island i argentinu koja će na nama tražiti prolaz dalje, a srbi našiptarešvicarce i brazil
2015-09-08
ovo je dobar znak...pizzon wrote:09:43 - SELEKTOR HRVATSKE VRATIO KUĆI KALINIĆA
Hrvatski mediji prenose, da je Mundijal za napadača Milana završen jer je odbio da uđe u igru pet minuta pre kraja meča protiv Nigerije, uz obrazloženje da ga bole leđa. Iako vest još uvek nije zvanično potvrđena, tamnošnja javnost očekuje da će se to dogoditi na konferenciji za medije koja je zakazana za ponedeljak poslepodne.
pravilno !
tako je ćiro '98 potjerao cvitanovića...
atmosfera u momčadi je bitna stvar na turnirskim natjecanjima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
javio se nogometni stručnjak. kužiš se u nogomet kao i ja.marcellus wrote:čekam samo dok mi s ovom invalidnom igrom naletimo na nikad bolji island i argentinu koja će na nama tražiti prolaz dalje, a srbi našiptarešvicarce i brazil
ne znam ni tko igra, jedino je dobro kaj me stari ne davi s ručcima jer mora gledat tekme
2014-12-30
gledam španjolce pa portugalce pa ovu napast od meksika,nisu baš lijepi i stasiti ali svaki ima petnajstak kila manje pa lete i zuje travnjakom ko ziko komarci a ti ih fataj dok ti ne otpadnu jaja.
Drugi je to nogomet,treba trčat i zujit a ne čekat loptu.
vili40-
2015-08-02
nema to toliko veze sa izgledom..vec jednostavno nismo mi a ni reprezentacije kao nekad i juga sa ovih prostora...trkacke momcadi...osim pojedinaca...tu se igra nogomet po sistemu daj mi loptu u noge a ja je cekam pa sto napravis..i uzda s evise u indivudalnu kvalitetu...vili40 wrote:gledam španjolce pa portugalce pa ovu napast od meksika,nisu baš lijepi i stasiti ali svaki ima petnajstak kila manje pa lete i zuje travnjakom ko ziko komarci a ti ih fataj dok ti ne otpadnu jaja.
2015-09-08
Od Mehikanac nijedan nema više od 60 kg..možda onih par viših do 70..ali brzi su k'o munje...
2014-04-12
jedan od najboljih biser-opravdanja ili zajebancija koje sam ikad cuo od nogometih strucnjaka sa ovih prostora je bila od sekularca akd su ga pitali zasto ej uvijek bio problem trcanje ovdasnjih nogometasa..a on izvalio 'teske kosti'
2015-09-08
to im je od chilli papričica, dobra probava...claire wrote:Od Mehikanac nijedan nema više od 60 kg..možda onih par viših do 70..ali brzi su k'o munje...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
meksikanci su uvijek zujali...no prije ih je jebala taktika,neiskustvo..a i tanak kadar..no danas uz zujanje odlicno su i takticki i tehnicki potkovani
2015-09-08
T. wrote:to im je od chilli papričica, dobra probava...claire wrote:Od Mehikanac nijedan nema više od 60 kg..možda onih par viših do 70..ali brzi su k'o munje...
nitro prdeži?
Guest- Guest
ne samo mi,pregazilo vrijeme i engleze i nijemce i dance i šveđane itd.U tom "latino" nogometu je budućnost.vuksadinare wrote:nema to toliko veze sa izgledom..vec jednostavno nismo mi a ni reprezentacije kao nekad i juga sa ovih prostora...trkacke momcadi...osim pojedinaca...tu se igra nogomet po sistemu daj mi loptu u noge a ja je cekam pa sto napravis..i uzda s evise u indivudalnu kvalitetu...vili40 wrote:gledam španjolce pa portugalce pa ovu napast od meksika,nisu baš lijepi i stasiti ali svaki ima petnajstak kila manje pa lete i zuje travnjakom ko ziko komarci a ti ih fataj dok ti ne otpadnu jaja.
vili40-
2015-08-02
pa gledajuci recimo argentinu,kostariku,peru i dijelom brazil bas i ne...prije africke momcadi..ali kdo njih ej kronicni problem disciplina u igri...inace kad bi se toga rjesili najjacivili40 wrote:ne samo mi,pregazilo vrijeme i engleze i nijemce i dance i šveđane itd.U tom "latino" nogometu je budućnost.vuksadinare wrote:nema to toliko veze sa izgledom..vec jednostavno nismo mi a ni reprezentacije kao nekad i juga sa ovih prostora...trkacke momcadi...osim pojedinaca...tu se igra nogomet po sistemu daj mi loptu u noge a ja je cekam pa sto napravis..i uzda s evise u indivudalnu kvalitetu...vili40 wrote:gledam španjolce pa portugalce pa ovu napast od meksika,nisu baš lijepi i stasiti ali svaki ima petnajstak kila manje pa lete i zuje travnjakom ko ziko komarci a ti ih fataj dok ti ne otpadnu jaja.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jos ne mogu shvatiti d adalic vadi kramrica i rebica najbolej do tad igrace na terenu van..neko kaze zatvarao ej utakmicu vodi 2-0..ok....ali nigerija nije ta klasa da ti moras zatvarati utakmicu..nismo mi talijani..srbija zatvar zadnjih petnaest dvadeset minuta utakmicu protiv kostarike..ej cekaj malo...prave momcadi to dokusuraju...bez obzira na vodstvo momcadi...tu se autoritet podize
"Čuvanje rezultata", odlika svih ex yu momčadi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 15 of 50