Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
kaja wrote:a za koga je on igrao?vuksadinare wrote:on je crnogorackaja wrote:kako se zvao ona vaš poznati nogometaš..savičević?Serbia Strong wrote:claire wrote:Koji vam to Rus igra?
nijedan, ima samo rusko ime. Sergej Milinkovic-Savic...
za budućnost, zvezdu, milan, rapid iz beča, sfrj i srj...
Guest- Guest
da, da, njega ja znam, on je bio dobar s mojom familijom u italiji pa je znao doći s njima na moreSerbia Strong wrote:kaja wrote:a za koga je on igrao?vuksadinare wrote:on je crnogorackaja wrote:kako se zvao ona vaš poznati nogometaš..savičević?Serbia Strong wrote:
al to je bilo fakat davno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:da, da, njega ja znam, on je bio dobar s mojom familijom u italiji pa je znao doći s njima na moreSerbia Strong wrote:kaja wrote:a za koga je on igrao?vuksadinare wrote:on je crnogorackaja wrote:
kako se zvao ona vaš poznati nogometaš..savičević?
on je možda najdarovitiji igrač koji se rodio na ovim prostorima. kućni prijatelj sam sa jednim fudbalerom koji je igrao u zvezdi jedno vreme sa njim, rekao je da mu niko ništa nije mogao kada su na treningu igrali jedni protiv drugih, ali da uopšte nije hteo da trenira. sve što je postigao u karijeri postigao je talentom, da je više radio, verovatno bi imao karijeru kao messi.
Guest- Guest
znam da je bio dosta poznat, s bobanom je bio dobarSerbia Strong wrote:kaja wrote:da, da, njega ja znam, on je bio dobar s mojom familijom u italiji pa je znao doći s njima na moreSerbia Strong wrote:kaja wrote:a za koga je on igrao?vuksadinare wrote:
on je crnogorac
on je možda najdarovitiji igrač koji se rodio na ovim prostorima. kućni prijatelj sam sa jednim fudbalerom koji je igrao u zvezdi jedno vreme sa njim, rekao je da mu niko ništa nije mogao kada su na treningu igrali jedni protiv drugih, ali da uopšte nije hteo da trenira. sve što je postigao u karijeri postigao je talentom, da je više radio, verovatno bi imao karijeru kao messi.
2015-08-15
kaja wrote:znam da je bio dosta poznat, s bobanom je bio dobarSerbia Strong wrote:kaja wrote:da, da, njega ja znam, on je bio dobar s mojom familijom u italiji pa je znao doći s njima na moreSerbia Strong wrote:kaja wrote:
a za koga je on igrao?
svi su oni u klubovima najbolji ortaci: boban i dejo; šuker i mijat pa do najnovijih primera danas-gaćinović i rebić; džeko i kolarov...
npr. rakitić sadašnjeg selektora srbije smatra starijim bratom. schalke ih suspendovao jer su išli bez dozvole na koncert mileta kitića.
Last edited by Serbia Strong on 18/6/2018, 10:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Posle pobede nad Nigerijom nije sve tako idealno u timu kockastih
Foto.: AP/Tanjug
Čini se da je situacija daleko od idealne u redovima hrvatske reprezentacije čak i posle pobede nad Nigerijom 2:0. Nikola Kalinić mogao bi tokom dana da napusti trening kamp Hrvatske i da ode kući.
>>> Hrvatska seks bomba širi ljubav! Pokazala srce i zaludela sve na Mundijalu! (FOTO)
Hrvatske Sportske novosti navode da je problem u hrvatskoj reprezentaciji prerastao u aferu koja će ovime biti okončana.
>>> Srbi i Hrvati zagrljeni na aerodromu u Moskvi! Nesvakidašnji prizor nam je stigao iz Rusije (FOTO)
Prema navodima izvora, selektor Zlatko Dalić upitan je u nedjelju je li istina da je hteo Nikolu Kalinića uvesti u igru tokom susreta protiv Nigerije, ali je dobio odgovor da ne može u igru jer ga bole leđa.
Nikola Kalinić ( levo) jedan je od bitnih igrača Hrvatske Foto: Tanju/AP
- Sve ćete saznati u ponedjeljak - bio je odgovor selektora Dalića.
Neslužbena informacija iz izvora bliskih reprezentaciji Hrvatske na koju se izvor poziva, ipak, jasno ukazuje – Nikola Kalinić u ponedjeljak će biti upućen kući, za njega se Svetsko prvenstvo završilo.
Guest- Guest
...savicevic je bio odlican nogometas....ali on nije mogao podici procjecnu momcad na visi nivo kao npr.maradona sa argentinom ili bocom juniors...igrao je u buducnosti nekoliko sezona koja je sa savicevicem tavorila ili u sredini ili pri dnu...dok je maradona kad je upao u bocu juniors u prvi sastav krajem sedamdesetih kad su nekoliko sezona vrtili se oko sredine tablice pa cak jednu sezonu borili za opstanak doveo skoro s aistom ekipom do naslova vec prvu sezonu...slicno ej napravio kasnije s aargentinskom reprezentacijom na sp 1986 i napolijem koji tada nije bio najajaca talijanska momcad...bili su u prvih pet top momcadi italije ali su tek sa maradonom uzeli naslov..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne mogu sada otvoriti, al simpa lik je bioStanojko wrote:Stari, dobri Dejo... :)
s nekim motorom bi došao na more, onako faca
2015-08-15
vuksadinare wrote:...savicevic je bio odlican nogometas....ali on nije mogao podici procjecnu momcad na visi nivo kao npr.maradona sa argentinom ili bocom juniors...igrao je u buducnosti nekoliko sezona koja je sa savicevicem tavorila ili u sredini ili pri dnu...dok je maradona kad je upao u bocu juniors u prvi sastav krajem sedamdesetih kad su nekoliko sezona vrtili se oko sredine tablice pa cak jednu sezonu borili za opstanak doveo skoro s aistom ekipom do naslova vec prvu sezonu...slicno ej napravio kasnije s aargentinskom reprezentacijom na sp 1986 i napolijem koji tada nije bio najajaca talijanska momcad...bili su u prvih pet top momcadi italije ali su tek sa maradonom uzeli naslov..
maradona je božanstvo. ništa i niko ne može da se poredi sa njim, jedino CR7...
Guest- Guest
bas sam gledao nekidan na satelitskom programu tj program history...o najboljim svjetskim nogometasima....zasto je maradona najbolji po meni svih vremena..jer je sve osvojio sa ajmo rec sa prosjecnim momcadima koje doveo prakticno sam svojom kvalitetom do naslova..npr.savicevic je tek poznjeo uspjehe sa klubovima koji su imali jaku momcad i tu je dosla njegova kvaliteta do izrazaja...i to je ono sto cini kvalitetu vise kod velikih igracaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:...savicevic je bio odlican nogometas....ali on nije mogao podici procjecnu momcad na visi nivo kao npr.maradona sa argentinom ili bocom juniors...igrao je u buducnosti nekoliko sezona koja je sa savicevicem tavorila ili u sredini ili pri dnu...dok je maradona kad je upao u bocu juniors u prvi sastav krajem sedamdesetih kad su nekoliko sezona vrtili se oko sredine tablice pa cak jednu sezonu borili za opstanak doveo skoro s aistom ekipom do naslova vec prvu sezonu...slicno ej napravio kasnije s aargentinskom reprezentacijom na sp 1986 i napolijem koji tada nije bio najajaca talijanska momcad...bili su u prvih pet top momcadi italije ali su tek sa maradonom uzeli naslov..
2015-09-08
kaja wrote:ne mogu sada otvoriti, al simpa lik je bioStanojko wrote:Stari, dobri Dejo... :)
s nekim motorom bi došao na more, onako faca
umalo nije poginuo na motoru. zakucao se u auto i polomio obe ruke...
Guest- Guest
Ahaaaa...zamisljam Hans Rebic...Serbia Strong wrote:claire wrote:Koji vam to Rus igra?
Jadnicak :-P
2014-04-12
Dalmatinski je to gen :-Dvuksadinare wrote:bas sam gledao nekidan na satelitskom programu tj program history...o najboljim svjetskim nogometasima....zasto je maradona najbolji po meni svih vremena..jer je sve osvojio sa ajmo rec sa prosjecnim momcadima koje doveo prakticno sam svojom kvalitetom do naslova..npr.savicevic je tek poznjeo uspjehe sa klubovima koji su imali jaku momcad i tu je dosla njegova kvaliteta do izrazaja...i to je ono sto cini kvalitetu vise kod velikih igracaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:...savicevic je bio odlican nogometas....ali on nije mogao podici procjecnu momcad na visi nivo kao npr.maradona sa argentinom ili bocom juniors...igrao je u buducnosti nekoliko sezona koja je sa savicevicem tavorila ili u sredini ili pri dnu...dok je maradona kad je upao u bocu juniors u prvi sastav krajem sedamdesetih kad su nekoliko sezona vrtili se oko sredine tablice pa cak jednu sezonu borili za opstanak doveo skoro s aistom ekipom do naslova vec prvu sezonu...slicno ej napravio kasnije s aargentinskom reprezentacijom na sp 1986 i napolijem koji tada nije bio najajaca talijanska momcad...bili su u prvih pet top momcadi italije ali su tek sa maradonom uzeli naslov..
2014-04-12
w
Dietmar Mandzukic :-Dkid wrote:
Jurgen Kalinić
2014-04-12
za razliku od maradone koji je bio odlican individualac i timski igrac koji je i prosjecne igrace cinio boljim..savicevic je bio vecinom individualni igrac...primjerice sjecam se jedne utakmice cini mi se sarajevo-buducnost...gdje je bio toliko sebican...makar je naredao u driblingu nekoliko igraca nije htio dodati loptu igracima u boljoj poziciji nego je htio sve sam zavrsiti na kraju ej zapucao sanse..a buducnost izgubila..to maradona nije radio...i to ej razlika između njega i savicevica....savicevic takvo sto nije mogao raditi u zvezdi i milanu sto je radio u buducnosti...
2015-09-08
claire wrote:wDietmar Mandzukic :-Dkid wrote:
Jurgen Kalinić
pa bio onaj što igrao u dinamu: michael mikić...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:za razliku od maradone koji je bio odlican individualac i timski igrac koji je i prosjecne igrace cinio boljim..savicevic je bio vecinom individualni igrac...primjerice sjecam se jedne utakmice cini mi se sarajevo-buducnost...gdje je bio toliko sebican...makar je naredao u driblingu nekoliko igraca nije htio dodati loptu igracima u boljoj poziciji nego je htio sve sam zavrsiti na kraju ej zapucao sanse..a buducnost izgubila..to maradona nije radio...i to ej razlika između njega i savicevica....savicevic takvo sto nije mogao raditi u zvezdi i milanu sto je radio u buducnosti...
ali je zato razbio barcelonu u finalu lš '94 i bayern u prvoj utakmici polufinala '91...
Guest- Guest
tocno...ali uz razliku do maradone imao je pokraj sebe odlicne igrace..maradona je sam takorec uz prosjecnu momcad na sp 1986 razbio engleze,belgijance i njemce u finaluSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:za razliku od maradone koji je bio odlican individualac i timski igrac koji je i prosjecne igrace cinio boljim..savicevic je bio vecinom individualni igrac...primjerice sjecam se jedne utakmice cini mi se sarajevo-buducnost...gdje je bio toliko sebican...makar je naredao u driblingu nekoliko igraca nije htio dodati loptu igracima u boljoj poziciji nego je htio sve sam zavrsiti na kraju ej zapucao sanse..a buducnost izgubila..to maradona nije radio...i to ej razlika između njega i savicevica....savicevic takvo sto nije mogao raditi u zvezdi i milanu sto je radio u buducnosti...
ali je zato razbio barcelonu u finalu lš '94 i bayern u prvoj utakmici polufinala '91...
2015-09-08
vuksadinare wrote:tocno...ali uz razliku do maradone imao je pokraj sebe odlicne igrace..maradona je sam takorec uz prosjecnu momcad na sp 1986 razbio engleze,belgijance i njemce u finaluSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:za razliku od maradone koji je bio odlican individualac i timski igrac koji je i prosjecne igrace cinio boljim..savicevic je bio vecinom individualni igrac...primjerice sjecam se jedne utakmice cini mi se sarajevo-buducnost...gdje je bio toliko sebican...makar je naredao u driblingu nekoliko igraca nije htio dodati loptu igracima u boljoj poziciji nego je htio sve sam zavrsiti na kraju ej zapucao sanse..a buducnost izgubila..to maradona nije radio...i to ej razlika između njega i savicevica....savicevic takvo sto nije mogao raditi u zvezdi i milanu sto je radio u buducnosti...
ne bih se složio da je argentina '86 bila prosečna ekipa. lošija mu je bila ona '90.
ali da su imali jačih ekipa od '86-imali su i to dosta.
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 14 of 50