Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
T. wrote:Sutra akcija kod lekaja, uzmeš burek, drugi gratis...Leviathan2 wrote:evo nasi izvukli 1:1 s brazilcima :)
Imamo ručak za 12 kn...
Taj gratis podgrijan od jučer
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
kalinjingrad-hrvat ko indijanac )
stavio ovo na glavu
ko da je hrvatska j. amarika )
Guest- Guest
Očito nikada nisi čul za Kroatane.pizzon wrote:
stavio ovo na glavu
https://hr.wikipedia.org/wiki/Croatan
Regoč wrote:Očito nikada nisi čul za Kroatane.pizzon wrote:
stavio ovo na glavu
https://hr.wikipedia.org/wiki/Croatan
nisam, sad znam !
Last edited by pizzon on Sun 17 Jun - 21:33; edited 2 times in total
Guest- Guest
HRVATI ODUŠEVLJENI IGROM SRBIJE: Evo šta tamošnji mediji pišu o pobedi Orlova nad Kostarikom
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3070195/hrvati-odusevljeni-igrom-srbije-evo-sta-tamosnji-mediji-pisu-o-pobedi-orlova-nad-kostarikom
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3070195/hrvati-odusevljeni-igrom-srbije-evo-sta-tamosnji-mediji-pisu-o-pobedi-orlova-nad-kostarikom
Guest- Guest
pizzon wrote:HRVATI ODUŠEVLJENI IGROM SRBIJE: Evo šta tamošnji mediji pišu o pobedi Orlova nad Kostarikom
A zapravo nas boli kurac...
darth_vader-
2014-04-17
nisam primjetio da bas u hrvatskoj slave povjedu srbije :)
Mexico je danas bio uzbudljiv i dinamičan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Osobno smatram da će Srbiju napuniti Brazil a Švicarci opaliti par čvoka...
2018-04-10
pa ako svicarci budu trgali kao protiv brazila ima da ih srokaju ko smrkavce,Hektorović wrote:Osobno smatram da će Srbiju napuniti Brazil a Švicarci opaliti par čvoka...
znaci i brazil
al aj, bili su u rusiji za razliku od sirotih talijana koji tuguju i komentiraju tudje utakmice :)
al aj, bili su u rusiji za razliku od sirotih talijana koji tuguju i komentiraju tudje utakmice :)
Zato Srbi nek sanjaju još ovih par dana, jer mene se osobno nije niti malo dojmilo. Sporo, bez vica,...
Ko što kaže vučina, imali su sreću da nisu još naletili na ovaj meksiko, pa to bi bilo silovanje samo takvo...
2018-04-10
s kim igra hrvatska josHektorović wrote:Leviathan2 wrote:pa ako svicarci budu trgali kao protiv brazila ima da ih srokaju ko smrkavce,Hektorović wrote:Osobno smatram da će Srbiju napuniti Brazil a Švicarci opaliti par čvoka...
znaci i brazil
Zato Srbi nek sanjaju još ovih par dana, jer mene se osobno nije niti malo dojmilo. Sporo, bez vica,...
Ko što kaže vučina, imali su sreću da nisu još naletili na ovaj meksiko, pa to bi bilo silovanje samo takvo...
moglo bi biti zaguljeno isto
islandjani su se nesto uinatili
a gaucosi ne smiju doma ak popuse
argentina island
Ma ova Argentina je prerazvikana, nije to više tim od prije 4 godine kas su svima pravili probleme kroz Sabelline taktike. Sad su i jedva prošli na prvenstvo, i svi su ih u regiji išamarali, pa možemo i mi.
Sabela je bio na 63% pobjeda, sad su pod Sampaolijem na 50%... Da ne spominjemo kako Sampaoli do sad nema neka kvalitetna riješenja za sve ispod napada...
2018-04-10
Nemoj yehudiju zivce peglatHektorović wrote:Osobno smatram da će Srbiju napuniti Brazil a Švicarci opaliti par čvoka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisu igrali iguain i Dibala.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
opisna ocjena prvih utakmica hrvatske u srbije-tanko...nastavak mozemo reci ne bas dobrih i prijateljskih utakmica..na primjeru meksika i njemacke,portugala i spanjolske i brazila i svicarske smo vidjeli sto je nogomet..prije svega vrlo dobra pokretljivost igraca,brza tranzicija,bez puno sabloniziranja kod protivnickog sesnaesterca..realno srbija ima tezi zadatak nego hrvatska u nastavku..brazil i svicasrka su prezentirali vrlo dobar nogomet napose svicarci koji se smatraju kao izravni konkurent srbiji za proci dalje..argentina nije se previse uvjerljivo pokazala ali tu je messi koji ako ima dan moze sam rjesiti utakmicu..hrvatska ako copi bod protiv argentine a island tuce nigeriju..ima vrlo izgledne sanse zajedno sa islandom proci dalje..uglavnom ne znam je li mogu i hravtska i srbiaj bolej do ovog sto su prezentirali u prvom kolu..moraju sigurno popraviti za bar minimum 50% igru
2015-09-08
Za mene je Srbija bila odlična. Puno bolja nego što sam se nadao. Neka tako borbeno odigraju protiv Šiptara i Brazila i ja nemam problem ako ispadnu.
cuj..borbeno sve reprezentacije igraju na sp..ali ejdno ej biti borben i imati igru..a drugo borben i nemati negu igru...ok pobjedi se u zube ne gleda...ali veci dio segmenata u igri i hravstke i srbije nije bio dobar...sa takvom igrom kako god borben bio ne mozes parirati dobro poslozenim reprezentacijama..dobro je dok ima kostarika,nigerija,saudijaca i slicnih ali oni realno nisu pravo mjerilo igre i snage svake momcadi...primjerice mekiskanci tj cikosi imaju sa pravom kao i svicarci reci mi smo odigrali dobro u svim segmentima i jesu...slicno mogu zboriti i islanđani..hravtska i srbiaj bar na papiru su bili favoriti protiv nigerije i kostarike..a nisu sto se tice igre puno pokazali..sve je to u nekoj ratsimanoj fazi i igra na momente...dzango wrote:Za mene je Srbija bila odlična. Puno bolja nego što sam se nadao. Neka tako borbeno odigraju protiv Šiptara i Brazila i ja nemam problem ako ispadnu.
2015-09-08
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 11 of 50