Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
kid wrote:marcellus wrote:ovo jučer nije bilo bog zna kaj, loša tekma
island nam se može najebat matere s takvom igrom a argentina nas može zgazit jer neće dvaput fejlat ko protiv islanda
a jesi pesimist--
hm, obično je na kraju sve ispalo po mojim predviđanjima ili gore u politici, pa ne znam zašto ne bi i u nogometu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:kid wrote:marcellus wrote:ovo jučer nije bilo bog zna kaj, loša tekma
island nam se može najebat matere s takvom igrom a argentina nas može zgazit jer neće dvaput fejlat ko protiv islanda
a jesi pesimist--
hm, obično je na kraju sve ispalo po mojim predviđanjima ili gore u politici, pa ne znam zašto ne bi i u nogometu
ne zajebaji :D
Serbinho-3 wrote:Island je jak.
Argentina dobro prošla.
Baš mi drago da je Messi falio penal.
Svemogući ga omeo .....................eno mu sada Arapa i tzv " palestinaca"
Blagosloven budi Svemogući, Abrahamov, Izakov i Jakovljev B-g
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ajde srbendare,stavio sam dvojku danas. Nemojte zajebat po običaju....
p.s. zašto ne stavite pravilo da naslovi moraju biti na hrvatskom jeziku, tako da braća više ne forsaju klinasto pismo namjerno i planski ?
p.s. zašto ne stavite pravilo da naslovi moraju biti na hrvatskom jeziku, tako da braća više ne forsaju klinasto pismo namjerno i planski ?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
marcellus wrote:ovo jučer nije bilo bog zna kaj, loša tekma
Islandjani jaki i fizički poput ragbijaša
A Argentinci će se sada uozbiljiti, tek su se zagrijali.
HR neće daleko i ako prodje ovu grupu smrti
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Hrvatska je odlična, ima glavu i rep, odigrali koliko treba, kod Argentine se ne zna tko pije-tko-plaća.. a Island zna stojat u bloku i to je to..
slažem se s bbc-jem, neispirativna i loša utakmica, neuvjerljiva hrvatska, spori igrači
"On the pitch, though, he has managed to put that to one side, and provided the class that guided Croatia to an unconvincing victory.
Both he and Rakitic were excellent in their passing, although the lack of movement among the forwards in front of them often thwarted their ambition.
When Croatia did create chances, it was usually their two creative midfielders who were involved. Modric's fine early cross was guided down by Ivan Perisic for Mandzukic to fire over, while Andrej Kramaric's header looped just over the crossbar from a Rakitic assist after half-time.
Rebic, who scored twice as Eintracht Frankfurt beat Bayern Munich to win the German Cup in May, later volleyed a great chance wide from six yards after Rakitic's sublime pass had freed Perisic on the left.
Modric and Rakitic certainly have the ability to unlock the world's best defences - but they will need help from those in front of them when they face better teams than Nigeria.
sve u svemu nisu nam šanse neke prema viđenom
"On the pitch, though, he has managed to put that to one side, and provided the class that guided Croatia to an unconvincing victory.
Both he and Rakitic were excellent in their passing, although the lack of movement among the forwards in front of them often thwarted their ambition.
When Croatia did create chances, it was usually their two creative midfielders who were involved. Modric's fine early cross was guided down by Ivan Perisic for Mandzukic to fire over, while Andrej Kramaric's header looped just over the crossbar from a Rakitic assist after half-time.
Rebic, who scored twice as Eintracht Frankfurt beat Bayern Munich to win the German Cup in May, later volleyed a great chance wide from six yards after Rakitic's sublime pass had freed Perisic on the left.
Modric and Rakitic certainly have the ability to unlock the world's best defences - but they will need help from those in front of them when they face better teams than Nigeria.
Ona prilika je bila dobra akd se naš igrač naša pred golmanom ali
sebično je da nije posla loptu lijevo slobodnom igraču, koji mu je motira i maha,
već je plasira loptu ravno u golmanove ruke. A moga je barem punom volej u gol......
ali hajde, možda se poprave
sebično je da nije posla loptu lijevo slobodnom igraču, koji mu je motira i maha,
već je plasira loptu ravno u golmanove ruke. A moga je barem punom volej u gol......
ali hajde, možda se poprave
marcellus wrote:slažem se s bbc-jem, neispirativna i loša utakmica, neuvjerljiva hrvatska, spori igrači
vid ćemo Engleze hehe
daj pomalo ljudi, ovo je više nego dobro..
treba biti realan jer svako napuhavanje vodi velikom razočaranju.
Mi bi trebali proći skupinu i onda se križamo sa prosječnom skupinom sa francuzima na čelu.Mogli bi proći i to ali dalje jako jako teško.Svatko tko je gledao utakmicu između španjolske i portugala vidio je da je to nogomet stepenicu-dvije iznad nas,pakao,brzina,tehnika,ludnica...a tu su i brazilci,nijemci i još neki.Nas bih svrstao negdje u sredinu ali to za sam vrh nije da ga jebeš.
Mi bi trebali proći skupinu i onda se križamo sa prosječnom skupinom sa francuzima na čelu.Mogli bi proći i to ali dalje jako jako teško.Svatko tko je gledao utakmicu između španjolske i portugala vidio je da je to nogomet stepenicu-dvije iznad nas,pakao,brzina,tehnika,ludnica...a tu su i brazilci,nijemci i još neki.Nas bih svrstao negdje u sredinu ali to za sam vrh nije da ga jebeš.
vili40-
2015-08-02
pokerjocker wrote:Ajde srbendare,stavio sam dvojku danas. Nemojte zajebat po običaju....
Nasi ne bi bili nasi, kada ne bi zajebali po obicaju.
3:0 za Kostariku.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Iz nule u nulu.pokerjocker wrote:Ajde srbendare,stavio sam dvojku danas. Nemojte zajebat po običaju....
Može li na hrvatskom ali ćirilicom? Jebote ala ste iskompleksirani.
@kid
Kad već mienjaš naslov, nije "danas" nego "prekjučer".
Kad već mienjaš naslov, nije "danas" nego "prekjučer".
Neka bude i autogol Kostarike. Ne bunim se.tre wrote:autogol marokadzango wrote:Jebem mu mater, akо је dao Iran, daćemo valjda i mi.Serbinho-3 wrote:Srbija uzima bod celi Mundijal i ne postiže gol.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stavljam sve da Ljajic ne peva himnu.
2014-08-25
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bernardo Koradi rece upravo na TV da Srbija i Hrvatska mogu daleko na Mundijalu.
Verovatno se salio.
Verovatno se salio.
2014-08-25
Napunili gace a nisu ni izasli, nasi i njihovi.
Matic i Kolarov iskustvo a strah u ocima, dok Stojkovicu golmanu i da se oprosti.
Matic i Kolarov iskustvo a strah u ocima, dok Stojkovicu golmanu i da se oprosti.
2014-08-25
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 7 of 50