General Glasnović u Siriji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: General Glasnović u Siriji
[url=https://servimg.com/view/19892573/459][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vesna Pusić za glavosječe kontra Asada i za paradu ponosa.
Hrvatska je odigrala nesretnu ulogu u ratu u Siriji i ako se može što ispraviti uz pomoć generala bilo bi lijepo.
Hrvatska je odigrala nesretnu ulogu u ratu u Siriji i ako se može što ispraviti uz pomoć generala bilo bi lijepo.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Di su jihadisti kad ih trebaš...
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
I duhovit lik, baš je večeras gostovao kod svinjoglavog...IamOneofYou wrote:dobar je general, aj neka ga.. veliki plus za njega
T.- Posts : 17594
2014-04-14
jel imao ispade neuroticnog ponasanja s elementima zavjere ?
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Ne primijetih, a i nisam baš gledao s prevelikom pažnjom, više ono, priko oka...
Bilježim mu u svakom slučaju '+' za svrstavanje na stranu suprotno od kanibala, umjerenih i neumjerenih...
Bilježim mu u svakom slučaju '+' za svrstavanje na stranu suprotno od kanibala, umjerenih i neumjerenih...
kolega skinut dioptriju ili samo protrljat oči...bistar vid vodi ka spoznajamadebotoijusto wrote:jel imao ispade neuroticnog ponasanja s elementima zavjere ?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T. wrote:Ne primijetih, a i nisam baš gledao s prevelikom pažnjom, više ono, priko oka...
Kao kartu stanja u Siriji pustili su neku od početka prošle godine... Malo amaterski.
Šteta što nije bilo više fotki i videa
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Plenki na jednu,raja opet na drugu stranuHektorović wrote:
2014-04-15
Posjet u razini Pernarovog Iranu. PR posjeta placena od Asssada. Naslikavanje ispod kriza a ispod slika voljenog precjednika, muhhahahahahhahaa. General (osobno mi je simpatican) i nije bas najostriji noz u ladici. Bilo kako bilo ali negdje za Svi Sveti-e 94 -te godine, dosla vijest kako muslimani u BiH idu na groblje. Gledam i ne vjerujem ocima. Zamotane zene na muslimanskom groblju pale svijece. Stotine u Sarajevu. Ono europski muslimani i sl pizdarije. Morao provjeriti pa pitao jarana o cemu se radi. Nij"Znao" ali je znao da zene u islamu idu jednom na groblje i to na vlastiti ukop. Svijece isto nemaju nikakovu simboliku u islamu. Daklem trebalo se prikazati drugaciji i u drgom svjetlu. Kila mozga ???????
2014-04-14
Podrška
Assadu i jadnoj Siriji je uvijek za pozdraviti
Assadu i jadnoj Siriji je uvijek za pozdraviti
...mislim d ase tu niej radilo o nekom naslikavanju...jer glasnovic je posjetio i libanon...koji nije imao duze vrijeme ratno stanje..i tamo je posjetio krscane,siitske muslimane...dakle glasnovic je napravio dobar politicki potez..jer iako niej na valsti ipak je zastupnik u parlamentu drzave i dao ej ipak do znanja da u hravtskoj ima puno onih koji en misle kao plenki,pusicka i sllicni njima..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
» General Glasnović: Ja ću naprijed, a vi za mnom
» Svađa Plenkija i Glasnovića!Glasnović Plenkiju:'Ja sam general Hrvatske vojske,a tko si ti'?
» Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» General Glasnović: Ja ću naprijed, a vi za mnom
» Svađa Plenkija i Glasnovića!Glasnović Plenkiju:'Ja sam general Hrvatske vojske,a tko si ti'?
» Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Page 2 of 2