General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
Page 1 of 1
General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
http://www.tportal.hr/vijesti/parlamentarni-izbori--2016/439620/Glasnovic-na-izbore-ne-ide-s-HDZ-om.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
http://www.tportal.hr/vijesti/parlamentarni-izbori-2016/439620/Glasnovic-na-izbore-ne-ide-s-HDZ-om.htmlvuksadinare wrote:http://www.tportal.hr/vijesti/parlamentarni-izbori--2016/439620/Glasnovic-na-izbore-ne-ide-s-HDZ-om.html
2015-09-08
..ocekivano...vec duze vrijeme vidljivo ej da ej glasnovic nezadovoljan ovakvim hdz-om...
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
...nekako sam dojma da bi za ove izbore hsp danijela srba i njegova koalicija mogla pozobati solidan broj postotaka glasova hdz-u...ne bi me zacudilo da prijeđu prag
2015-09-08
Bio bi red, a ne da nas zastupaju oni koji ne vjeruju u pravašku ideju.vuksadinare wrote:...nekako sam dojma da bi za ove izbore hsp danijela srba i njegova koalicija mogla pozobati solidan broj postotaka glasova hdz-u...ne bi me zacudilo da prijeđu prag
meni u posljednje vrijeme hsp djeluje doista ozbiljno...vrlo su angazirani..mislim da zadnjih 20-tak i vise godina nisu djelovali tako ozbiljno...a cini mi se da je srb vratio donekle hsp korijenima tj ne libi se otvoreno napasti hdz i uopce ne zeli koalirati sa njima bez cvrstih garancija..sad vidjet cemo koliko ej uspio vratit povjerenje razocaranih pravasa...ali koliko vidim polako se vracaju...Regoč wrote:Bio bi red, a ne da nas zastupaju oni koji ne vjeruju u pravašku ideju.vuksadinare wrote:...nekako sam dojma da bi za ove izbore hsp danijela srba i njegova koalicija mogla pozobati solidan broj postotaka glasova hdz-u...ne bi me zacudilo da prijeđu prag
2015-09-08
steta
ovako zlocinacka dobije vise glasova
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jebote vulindebotoijusto wrote:steta
2015-09-08
Da, desni centar i desno od njega nose petnaestak mjestah u Saboru ako se drže zajedno.vuksadinare wrote:meni u posljednje vrijeme hsp djeluje doista ozbiljno...vrlo su angazirani..mislim da zadnjih 20-tak i vise godina nisu djelovali tako ozbiljno...a cini mi se da je srb vratio donekle hsp korijenima tj ne libi se otvoreno napasti hdz i uopce ne zeli koalirati sa njima bez cvrstih garancija..sad vidjet cemo koliko ej uspio vratit povjerenje razocaranih pravasa...ali koliko vidim polako se vracaju...Regoč wrote:Bio bi red, a ne da nas zastupaju oni koji ne vjeruju u pravašku ideju.vuksadinare wrote:...nekako sam dojma da bi za ove izbore hsp danijela srba i njegova koalicija mogla pozobati solidan broj postotaka glasova hdz-u...ne bi me zacudilo da prijeđu prag
HDZ-u to neće ni štetiti ni koristiti.
Tko je odlučio glasati ili ne glasati za HDZ,učinit će to bez obzira htio ili ne htio Glasnović sa njima.
Eto,Ero će u svakom slučaju glasati za HDZ.
Tko je odlučio glasati ili ne glasati za HDZ,učinit će to bez obzira htio ili ne htio Glasnović sa njima.
Eto,Ero će u svakom slučaju glasati za HDZ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:meni u posljednje vrijeme hsp djeluje doista ozbiljno...vrlo su angazirani..mislim da zadnjih 20-tak i vise godina nisu djelovali tako ozbiljno...a cini mi se da je srb vratio donekle hsp korijenima tj ne libi se otvoreno napasti hdz i uopce ne zeli koalirati sa njima bez cvrstih garancija..sad vidjet cemo koliko ej uspio vratit povjerenje razocaranih pravasa...ali koliko vidim polako se vracaju...Regoč wrote:Bio bi red, a ne da nas zastupaju oni koji ne vjeruju u pravašku ideju.vuksadinare wrote:...nekako sam dojma da bi za ove izbore hsp danijela srba i njegova koalicija mogla pozobati solidan broj postotaka glasova hdz-u...ne bi me zacudilo da prijeđu prag
neozbiljan si
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
srb da vrati u hsp toncija tadica i rozica....puno bi profitirao..kako sam citao nedavno rozic nije nesklon opet se vratiti u hsp....svakako ne vratiti ruzu tomasic koja ej na jedan ancin izazvala novi raskol u hsp-u i osnovala hsp 1891...ni đapica..to bi bila velika greska
2015-09-08
bus videldebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:meni u posljednje vrijeme hsp djeluje doista ozbiljno...vrlo su angazirani..mislim da zadnjih 20-tak i vise godina nisu djelovali tako ozbiljno...a cini mi se da je srb vratio donekle hsp korijenima tj ne libi se otvoreno napasti hdz i uopce ne zeli koalirati sa njima bez cvrstih garancija..sad vidjet cemo koliko ej uspio vratit povjerenje razocaranih pravasa...ali koliko vidim polako se vracaju...Regoč wrote:Bio bi red, a ne da nas zastupaju oni koji ne vjeruju u pravašku ideju.vuksadinare wrote:...nekako sam dojma da bi za ove izbore hsp danijela srba i njegova koalicija mogla pozobati solidan broj postotaka glasova hdz-u...ne bi me zacudilo da prijeđu prag
neozbiljan si
2015-09-08
Dobro promišljanje, valjda ću konačno imati za koga glasovati, a ne stalno protiv koga.vuksadinare wrote:srb da vrati u hsp toncija tadica i rozica....puno bi profitirao..kako sam citao nedavno rozic nije nesklon opet se vratiti u hsp....svakako ne vratiti ruzu tomasic koja ej na jedan ancin izazvala novi raskol u hsp-u i osnovala hsp 1891...ni đapica..to bi bila velika greska
jastreb wrote:HDZ-u to neće ni štetiti ni koristiti.
Istina. Glasnović je zaslužan i pošten, no psihički nestabilan, nepovezan i nagao.
Guest- Guest
Similar topics
» Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Tko je Željko Glasnović?
» General Glasnović u Siriji
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Tko je Željko Glasnović?
» General Glasnović u Siriji
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
Page 1 of 1