Dizajn interijera i eksterijera
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dizajn interijera i eksterijera
Ma to dizalicom pa kroz prozor, nek rješavaju to vlasnici hotela, tako se nekad u Holandiji radilo samo navlačenjem konopa, zato imaju one kuke na vrhu kuće.
Guest- Guest
E ovo je ideja:
Izložba dizajna u Milanu, Milano Desing Week, još uvijek se održava.
Guest- Guest
Métissage Experience by Stella Jean, Salone del Mobile 2014
MDW
Last edited by charry on 14/4/2014, 21:57; edited 2 times in total
Guest- Guest
Lokacija Brera Design District, MDW
Last edited by charry on 14/4/2014, 21:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Lokacija Tortona Design District, MDW
Last edited by charry on 14/4/2014, 21:38; edited 2 times in total
Guest- Guest
Evo jedna za Tota i ostale političare. :D
Guest- Guest
Instalacije, Salone del Mobile 2014, MDW
Last edited by charry on 14/4/2014, 22:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Da li se to meni čini ili vani pada led? Izgleda da je tako, tuča u Rijeci. Da i ovi s prognoze jednom ne kasne.
Guest- Guest
charry wrote:E ovo je ideja:
je 'super' ideja, dok ti ne dođe prvi račun za struju...
T.- Posts : 17592
2014-04-14
A treba malo izaći onda iz zatvorenih prostorija na svježi zrak. Vrt čaja, blizu planine Fuji, Japan. Sama sam odredila dimenzije fotke na što sam vrlo ponosna trenutno.
Guest- Guest
Pa kad kavu ne pijem, možda bih jedino mogla tursku uz rahat lokum jer je jako sladak!
Guest- Guest
Baš sam se razveselila kad sam otvorila i vidjela šarena jaja i zeku na vrhu foruma! Tako ću dodati neke stvarčice vezane za Uskrs, u dizajnerskoj maniri, naravno.
Guest- Guest
Prvo da pokažem što znači biti sjevernjak, evo kako Skandinavci obilježavaju Uskrs:
USKRS U SKANDINAVSKOM STILU
Nakon što smo pogledali više skandinavskih blogova, shvatili smo da Uskrs nije tako crno-bijel kao što smo mislili. Skandinavski Uskrs izgleda vrlo prirodno i umirujuće, uz korištenje tradicionalnih materijala kao što su kamen, drvo i staklo s proljetnim cvijećem, jajima i zečevima. Jaja ukrašena perjem ili mramornim uzorcima, špagom ili bez uzoraka. Jaja i ljuske jaja (kokošja i prepeličja) naširoko se koriste kao ukrasi ili glavna dekoracija postavljena u staklenkama, kartonima, sa svijećama i cvijećem. Puno koriste zelenilo i biljke, i to su elementi koji čine skandinavski uskrsni dekor živim. Ono što nam se sviđa kod ovih šarmantnih ukrasa njihova je jednostavnost koja se provlači kroz stil! U nastavku pogledajte neke od ideja i inspirirajte se!
http://domidizajn.jutarnji.hr/uskrs-u-skandinavskom-stilu/
USKRS U SKANDINAVSKOM STILU
Nakon što smo pogledali više skandinavskih blogova, shvatili smo da Uskrs nije tako crno-bijel kao što smo mislili. Skandinavski Uskrs izgleda vrlo prirodno i umirujuće, uz korištenje tradicionalnih materijala kao što su kamen, drvo i staklo s proljetnim cvijećem, jajima i zečevima. Jaja ukrašena perjem ili mramornim uzorcima, špagom ili bez uzoraka. Jaja i ljuske jaja (kokošja i prepeličja) naširoko se koriste kao ukrasi ili glavna dekoracija postavljena u staklenkama, kartonima, sa svijećama i cvijećem. Puno koriste zelenilo i biljke, i to su elementi koji čine skandinavski uskrsni dekor živim. Ono što nam se sviđa kod ovih šarmantnih ukrasa njihova je jednostavnost koja se provlači kroz stil! U nastavku pogledajte neke od ideja i inspirirajte se!
http://domidizajn.jutarnji.hr/uskrs-u-skandinavskom-stilu/
Guest- Guest
Dok naravno Mediteranci vole šareno i veselo pa ću ja prošvrljati kako jaja bojaju dizajneri. I jeste vi zamijetili da, iako elegantni, Skandinavci nemaju zeke? To ćemo odmah ispraviti!
Guest- Guest
Kako napraviti zeku od salvete
Imamo nešto genijalno za vas, nama je genijalno, a nadamo se da će biti i vama. Kako je Uskrs, uostalom kao i ostali naši blagdani povezani sa obiteljskim okupljanjem oko stola, pripremili smo za vas ideju kakao ćete taj stol napraviti još zanimljivijim i ljepšim.
Ovaj puta ne treba vam nikakvih posebnih alata niti materijala već samo salveta. Ako se malo potrudite od obične salvete možete napraviti zeca. Uopće nije komplicirano, samo pratite slike i idite korak po korak.
Ne zaboravite na koraku ili slici 7 okrenuti salvetu, odnosno to što ste do sada radili na jednoj strani, a onda kada zavrnete vrh prema gore opet okrenite salvetu i odradite priču do kraja!
Vjerujemo da ćete uživati!
http://lifex.hr/kako-napraviti-zeku-od-salveta/
Imamo nešto genijalno za vas, nama je genijalno, a nadamo se da će biti i vama. Kako je Uskrs, uostalom kao i ostali naši blagdani povezani sa obiteljskim okupljanjem oko stola, pripremili smo za vas ideju kakao ćete taj stol napraviti još zanimljivijim i ljepšim.
Ovaj puta ne treba vam nikakvih posebnih alata niti materijala već samo salveta. Ako se malo potrudite od obične salvete možete napraviti zeca. Uopće nije komplicirano, samo pratite slike i idite korak po korak.
Ne zaboravite na koraku ili slici 7 okrenuti salvetu, odnosno to što ste do sada radili na jednoj strani, a onda kada zavrnete vrh prema gore opet okrenite salvetu i odradite priču do kraja!
Vjerujemo da ćete uživati!
http://lifex.hr/kako-napraviti-zeku-od-salveta/
Last edited by charry on 15/4/2014, 16:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
E sad što se tiče dizajnera:
Na ovom linku mogu se naći i načini bojanja jaja, za one koje zanima :D...http://lifex.hr/sarena-jaja-poput-proljeca/
Na ovom linku mogu se naći i načini bojanja jaja, za one koje zanima :D...http://lifex.hr/sarena-jaja-poput-proljeca/
Guest- Guest
Roberto Cavalli, divlja jaja u skladu s njegovim printovima, uzorci su žirafa, zebra i tigar
http://lifex.hr/divlja-jaja-za-uskrs/
Guest- Guest
Umjesto jaja obojite kamenje
Niste ljubitelj pisanica za vrijeme Uskrsa, na kraju uvijek završe u smeću, ali želite ipak nekako obilježiti Uskrs u svom domu. Vi možete umjesto jaja obojiti kamenje. Prošećite se ovih dan po prirodi i pronađite nekolicinu jajolikih kamenja, u prodavaonici kupite najobičnije tempere i možete započeti stvarati vaš kreativni uskršnji ugođaj. Šareno jajoliko kamenje možete i složiti u gnijezdo napravljeno od izrezane zelene salvete i imate pravi blagdanski ugođaj.
Obojano kamenje ne morate bacati, već ga poslije iskoristiti kao ukras u vrtu, možete ih poslagati u cvijeće ili ih zalijepiti na lonac za cvijeće ili negdje na balkon! Ma pustite mašti na volju!
http://lifex.hr/umjesto-jaja-obojajte-kamenje/
Ova ideja mi se čak i sviđa. Ne samo za Uskrs, nego općenito ukrašavanje po kući. Imam kamenje s plaže, imam i špekule, mogla bih se poigrati bojama. A sad trk dalje na posao... :)
Niste ljubitelj pisanica za vrijeme Uskrsa, na kraju uvijek završe u smeću, ali želite ipak nekako obilježiti Uskrs u svom domu. Vi možete umjesto jaja obojiti kamenje. Prošećite se ovih dan po prirodi i pronađite nekolicinu jajolikih kamenja, u prodavaonici kupite najobičnije tempere i možete započeti stvarati vaš kreativni uskršnji ugođaj. Šareno jajoliko kamenje možete i složiti u gnijezdo napravljeno od izrezane zelene salvete i imate pravi blagdanski ugođaj.
Obojano kamenje ne morate bacati, već ga poslije iskoristiti kao ukras u vrtu, možete ih poslagati u cvijeće ili ih zalijepiti na lonac za cvijeće ili negdje na balkon! Ma pustite mašti na volju!
http://lifex.hr/umjesto-jaja-obojajte-kamenje/
Ova ideja mi se čak i sviđa. Ne samo za Uskrs, nego općenito ukrašavanje po kući. Imam kamenje s plaže, imam i špekule, mogla bih se poigrati bojama. A sad trk dalje na posao... :)
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Stil & moda interijera & exterijera
» Novi dizajn dresa vatrenih
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Novi dizajn dresa vatrenih
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
Page 4 of 7