Dizajn interijera i eksterijera
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dizajn interijera i eksterijera
Nema posebnog podforuma za interijere i eksterijere i mislim da nije potrebno to niti otvarati. Dizajn isto spada u modu i umjetnost, samo ne onu koju nosimo, već onu kojom smo okruženi. Tako bih povremeno na ovu temu postavljala interesantne primjere dizajna unutar i van kuće, zgrade, u gradu, na selu, u prolazu...
Guest- Guest
Re: Dizajn interijera i eksterijera
http://www.onekindesign.com/2010/09/20/grow-indoor-plants-upside-down-with-sky-planters/
Guest- Guest
“TREE OF LIGHT” design Tommaso Schiaffino - via della Spiga Milano
Guest- Guest
Kod lustera je bitno da osvjetljavaju kako treba i da ih je lako za čistiti.
Guest- Guest
Recimo ovo se sviđa nekome, moj stil nije, međutim je lomno i komplicirano za čistiti.
Hope, by Luceplan design Francisco Gomez Paz & Paolo Rizzatto
Guest- Guest
S onim vrtnim lusterima bi se pozabavila ipak jer mi se sviđaju, biljke u toj poziciji i na taj način su izazov. :D
Guest- Guest
Multipraktik. Kundalini Atomium ceiling, Hopf & Wortmann
Guest- Guest
Netko voli i ovakve stolice... ABChairs by Roeland Otten
Guest- Guest
Ovo me nasmijalo, dječji namještaj. Jedino je šteta što ne piše tko je dizajner.
Da dječji namještaj ne mora izgledati klasično i dosadno dokaz su ovi multifunkcionalni komadi koji se međusobno nadopunjuju i prilagođavaju trenutnim potrebama vašeg malog čeda. Sve je napravljeno od drveta i epoksidne prozirne smole tako da je beba u stalnom doticaju s okolinom, a dovoljno zaštićena. Pogledajte samo ovaj krevet-kolica, kako praktično, jednostavno i predivno. Dok vi gledate omiljenu televizijsku emisiju vaša bebica kraj vas može se nježno voziti u kolicima i zaspati.
Sav namještaj dizajniran je tako da bude posve siguran za bebu, a odraslima je potpuno funkcionalan kako bi vam bio od najveće pomoći.
http://lifex.hr/za-vase-najmanje/
Da dječji namještaj ne mora izgledati klasično i dosadno dokaz su ovi multifunkcionalni komadi koji se međusobno nadopunjuju i prilagođavaju trenutnim potrebama vašeg malog čeda. Sve je napravljeno od drveta i epoksidne prozirne smole tako da je beba u stalnom doticaju s okolinom, a dovoljno zaštićena. Pogledajte samo ovaj krevet-kolica, kako praktično, jednostavno i predivno. Dok vi gledate omiljenu televizijsku emisiju vaša bebica kraj vas može se nježno voziti u kolicima i zaspati.
Sav namještaj dizajniran je tako da bude posve siguran za bebu, a odraslima je potpuno funkcionalan kako bi vam bio od najveće pomoći.
http://lifex.hr/za-vase-najmanje/
Guest- Guest
Ok, ovo je kao da si u space shuttleu, a ne fotelji, to je za one koji vole neobičan namještaj i šik uređenje.:D Ja bih ipak nešto s naslonom jer teže je ovako održavat ravnotežu! :D
Paszcza, poljski dizajnerski studio WAMHOUSE
Guest- Guest
charry wrote:Ovo me nasmijalo, dječji namještaj. Dok vi gledate omiljenu televizijsku emisiju vaša bebica kraj vas može se nježno voziti u kolicima i zaspati.
Sad samo trebam dočekati unučad.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Lijepa tema,čestitam..samo nastavi
Thanx. :D Tako mi došlo malo se zabavit i po mogućnosti druge. :D
Guest- Guest
E pa da Metilda, omiljena serijica na TV-u i dijete u blizini se igra autića. :D
Guest- Guest
Ne gledam baš serije, ali moje prijateljice imaju unučad pa znam kako im je dok rade kućanske poslove paziti na te male indijance.
Tražila sam sad po netu neku zgodnu sličicu kuhinje. Volim bijele kuhinje ali nisam našla ništa što bi mi se svidjelo. Imaš kakav prijedlog?
Tražila sam sad po netu neku zgodnu sličicu kuhinje. Volim bijele kuhinje ali nisam našla ništa što bi mi se svidjelo. Imaš kakav prijedlog?
Guest- Guest
Ovo bih isto svrstala u sortu otkvačenih dizajna, neki od njih mi se sviđaju, Roche-bobois. Kombinacija najboljih dizajnera, ludih boja, a za njih je dizajnirao u svojoj crno -bijeloj verziji i Jean Paul Gaultier. Prodaju namještaj u 40 država svijeta i imaju 240 trgovina. Jednog dana će valjda stići i u Hrvatsku.
Guest- Guest
metilda wrote:Ne gledam baš serije, ali moje prijateljice imaju unučad pa znam kako im je dok rade kućanske poslove paziti na te male indijance.
Naći će se nešto zanimljivo!
Guest- Guest
Baš sam gledala ove dnevne sobe i ne čine mi se nimalo otkvačene. Za moj ukus su taman.
Guest- Guest
charry wrote:Ok, ovo je kao da si u space shuttleu, a ne fotelji, to je za one koji vole neobičan namještaj i šik uređenje.:D Ja bih ipak nešto s naslonom jer teže je ovako održavat ravnotežu! :D
ovo je perverzno...lizni mi prdaru
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Stil & moda interijera & exterijera
» Novi dizajn dresa vatrenih
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Novi dizajn dresa vatrenih
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
Page 1 of 7