Dizajn interijera i eksterijera
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dizajn interijera i eksterijera
charry wrote:Evo još malo uoči Uskrsa:
Ideje za raskošan blagdanski stol
ovo je za vegetarijance, ima li išta za nas ostale ?
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Sve bolje od od modernog bijelog,punog stakla i kroma..
Guest- Guest
width 200, height 300
Evo Lady_D, kad ubaciš link za fotkicu možeš eksperimentirati s brojevima koje ubacuješ u width i height. Inače lijepa je slikica, baš je spešl. Uskršnja šunkica za Tota.
width 350, height 400
Evo Lady_D, kad ubaciš link za fotkicu možeš eksperimentirati s brojevima koje ubacuješ u width i height. Inače lijepa je slikica, baš je spešl. Uskršnja šunkica za Tota.
width 350, height 400
Guest- Guest
bogomdani wrote:Sve bolje od od modernog bijelog,punog stakla i kroma..
Joj kako te iziritiralo to... Inače mogla sam mislit koji će ti biti potpis, ili lijepa djeva ili bogati patak! Od cijele kupaone on vidi palmu kroz prozor... A no dobro, dok bi Gen prao noge, pa dobro i ja bih!
Guest- Guest
A od cure im se vjerovatno vrtjelo u glavi,pa stavih bogatog Patka...
Guest- Guest
ideja za prilaz ispred kuće..
genitalni_herpes-
2014-04-11
To je cesta neka još iz doba Marije Terezije. Što jest jest, još i danas služe neke primorske krajeve.
Da li uz Jadran živiš ili si u unutrašnjosti?
Guest- Guest
Dobar je Patak, meni je fora. Nego je li bi ti fotkao tu i tamo ono što skuhaš da se vidi na forumu?Onak da zalijepiš na web kuhinji nešto kod Lady_D? Se usuđuješ? :)bogomdani wrote:A od cure im se vjerovatno vrtjelo u glavi,pa stavih bogatog Patka...
Guest- Guest
Evo nešto ludo kad smo već kod drva... Hotel Les Haras, Strasburg, Francuska
http://designdautore.blogspot.it/2014/02/les-haras-strasbourg-france.html#more
http://designdautore.blogspot.it/2014/02/les-haras-strasbourg-france.html#more
Guest- Guest
E vidiš, nisam skužila da si zapravo komentirao pogled i palme kad je soba Lady_D u pitanju. Meni je soba onako lijepa total.charry wrote:bogomdani wrote:Sve bolje od od modernog bijelog,punog stakla i kroma..
Joj kako te iziritiralo to... Inače mogla sam mislit koji će ti biti potpis, ili lijepa djeva ili bogati patak! Od cijele kupaone on vidi palmu kroz prozor... A no dobro, dok bi Gen prao noge, pa dobro i ja bih!
Guest- Guest
A što se tiče ove fotke ona meni više djeluje kao radna soba s pogledom na zelenilo i upravo je staklo ono koje mi je zanimljivo. Podsjetila me međutim na sasvim druge prizore, iz Holandije gdje kuće imaju malo svjetlosti, a velike staklene površine tako da im doslovno s ulice možeš viriti unutra u prolazu. Međutim imaju vrlo malo namještaja tako da se nema nečeg značajnog niti za vidjeti i kad žele navuku zastore.bogomdani wrote:charry wrote:Ta je ponuda vrlo primamljiva. Čak i ako je neozbiljna.
Tko zna,srećo,tko zna..čudni su puti Godspodnji.. :)
Ovo zelenilo sa staklenim elementima bih rado vidjela u vrtnom stakleniku i općenito u kućama nordijskog tipa koje bi bile rađene u vidu staklenih kupoli, a oko njih je zelenilo, čak i Genove košnice. Za sad po Skandaviji imaju te kupolaste oblike u vidu nekakvih hotela kao što su u oceanu Amerikanci napravili takve podvodne hotele, ali daleko je to od onoga što zamišljam. Trebalo bi tu dosta još umjetne svjetlosti.
Guest- Guest
imaju košnice pored kuće? valjda nije baš da su na nekom uskom prolazu...ako ništa drugo to je kvalitetan čuvarkuća..
genitalni_herpes-
2014-04-11
Ma ne baš pored kuće, a recimo u sklopu imanja. Međutim te kuće - staklene kupole bi bile genijalne jer bi se noću mogle vidjeti zvijezde, a danju bi bile okupane svjetlošću.
Evo ovako izgledaju ti hoteli u Norveškoj, sad bi od toga trebalo napraviti mjesto svakodnevnog življenja, ali s puno zelenila uokolo kupole.
I jesi li s Jadrana ili si u unutrašnjosti?
Evo ovako izgledaju ti hoteli u Norveškoj, sad bi od toga trebalo napraviti mjesto svakodnevnog življenja, ali s puno zelenila uokolo kupole.
I jesi li s Jadrana ili si u unutrašnjosti?
Guest- Guest
Pa recimo,ispred glavne Vijećnice,kod mene je trg sve od tih granitnih kocaka,a pošto je Viječnica još iz ranog srednjeg vijeka,tako i pristaje..po meni puno ljepše nego "moderni" asfalt i industrijske ploče od betona..charry wrote:To je cesta neka još iz doba Marije Terezije. Što jest jest, još i danas služe neke primorske krajeve.
Guest- Guest
Upravo se radi o tome da su takve kockaste ulice rađene pod austrijskim utjecajem, što vjerojatno ima veze i s Njemačkom, tako da ih se može vidjeti na Kvarneru i u Istri. Njihova je odlika trajnost iako se voziš po njima kao po jajima. :D Nisam ih zamijetila u Zagrebu, po Dalmaciji niti u unutrašnjosti Hrvatske.
Guest- Guest
Ja bih zakonom propisao da se jezgre gradova,bili moderni,kombinacija ili starovinski,obavezno tim kockama prekriju..Tu naravno niti ne treba divljati autima..
Guest- Guest
Ja sam zapravo za očuvanje starih jezgri gradova po Europi, one uvijek imaju svoju određenu povijesnu ljepotu. Moderne zgrade treba stavljati okolo. Valjda jedino područje koje mi je lijepo kao spoj mora i modernih dizajna je Dubai.
Guest- Guest
Još malo dekorcije iako neki konkretno vole Fabergeova jaja. Mislim da je njegova izložba bila samo jednom u Hrvatskoj i to u Dubrovniku. Provjerila sam i bilo je to 2007. godine.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Stil & moda interijera & exterijera
» Novi dizajn dresa vatrenih
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Novi dizajn dresa vatrenih
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
Page 6 of 7