ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!? - Page 4 Empty Re: Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?

Post by RayMabus 12/6/2018, 23:16

Ovo je meni bitnije

Salvini nazvao Francusku licemjernom

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2004149

A ženske su nebitne ,čisto razočaranje

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!? - Page 4 Empty Re: Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?

Post by RayMabus 13/6/2018, 00:06

Pravila pravila pravila 

Šta žene oće, razno razni tekstovi kako se ophoditi sa njima 

Pa ako nešto ima pravila onda je to kalup 

A = A = A = itd

Onda me nezanimaš i dosadna igra ne zanimljiva skroz 

Zato me žene više nezanimaju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 00:09

Već sam reka na forumu kako ću ja napravit dite

Otići ću popiti piće u kafić nabasat na neku kliknit će odmah seks i evo ti ga 

NEMA PRAVILA 

PRAVILA SU DOSADNA I NISU ZA MENE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 00:19

Zato se nisam ni oženija misliš posebna a ona pravila 

Pa ima takvih još četiri milijarde nisi više posebna 

Dosadno zijevanje bježi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 00:23

A ako netko nešto zna o pravilima onda sam to ja 

Proučavaj žene reci im da su lijepe one mogu preuzeti brigu za nas i djecu 

Pa mogu tako imati i ovih ostalih četiri milijarde 

NISI POSEBNA 

DOSADNA SI 

PRAVILA ZNAČI KALUP TJ USTALJENI OBRAZAC PONAŠANJA A ONO ŠTA JE USTALJENO JE DOSADNO A DOSADNO JE NEZANIMLJIVO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 00:30

longi 2013 sam ti bija nudija očajnu raspuštenicu nisi tija..

sad se vratila mužu i rodila mu drugo dite. kad je skonatala da je nitko drugi onako zbrčaknu u glavi neće..tko ti je kriv...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 00:45

Pa šta će mi tko nudit ko da nemogu naći sam 

Odjeba sam ja njih a ne da ih nemogu sam uhvatit pa će mi ih netko namištat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 00:48

nisam mislija da ih ti vataš,ono baš vataš..ova bi ti sam bila došla...:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 00:50

Kserks. wrote:nisam mislija da ih ti vataš,ono baš vataš..ova bi ti sam bila došla...:D
Hvala ali netriba

Odjeba sam ti ja to 

Ostala im je još jedino funkcija rađanje djece a to mogu i posli a i nemoram uopće 

Dobile su odjeba 

Nisu zanimljive i nemaju svrhu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 00:52

pa ova ti je baš zato i zanimljiva..bila je očajna malo bi se s njom ševija, napravija b joj dite, ova bi se vratila mužu i to dite uvalila njemu...

em imaš potomka,em ga drugi finacira..diš bolje:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 01:15

Nezanima me

Malo odvoji neke stvari s obzirom da sam ja Galaktička federacija 

Tražiš srodnu dušu pa onda to ispadne tako da ti se to zgadi pa tražiš kompaktibilnu ali ta može i nemora bit tj manje bitno 

Te priče o seksu to kod mene najbolje ti je da zaboraviš
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 02:03

Kompaktibilna duša je ok za brak no obiteljyki život uzima puno energije i vremena pa se nsbih mogao posvetiti cilju zbog kojeg sam ovdje 

Dakle ne samo da nemaju svrhu nego su i protivne opstanku
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2018, 07:15

jastreb wrote:
aben wrote:
jastreb wrote:Inače,Split je u Jugi bio treći najvažniji grad.

BG,ZG,pa Split. Imali su Hajduka,legendarnu Jugoplastiku,Splitski festival i zabavnu glazbu,kakvu Hrvatska više nikad neće imati. Imali su Smoju,Dvornika,Olivera,Marjan,Slobodnu Dalmaciju,Nedjeljnu Dalmaciju...

Odista Split ni u manjoj Hrvatsdkoj nije ono što je bija u velikoj Jugi.

Možete žalit.
je li se more forum podesiti da automatski briše ovakov povijesni revizionizam?
Što sam krivo napisa???

Jeste bili prvaci Evrope(Kukoč,Rađa...)...Jeste imali evergrine na ST festivalu,koji se i danas slušaju??? Jeste???

Jeste imali najprodavanije noviner u YU??? Jeste!

Jeste imali najčitanije novinare u Jugi(Smoje i onaj Srbin...)...Jeste.

Gdje su Magazin,Huljić,Oliver, braća Vujović, Mladen Delić, Jasna Zlokić, Veljko Rogošić, Ana Sasso, Sutjeska,Neretva...svugdje ste bili....

I šta sad??? Ja lažem kao???
pa to sport i zabava..kruha i igara.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/6/2018, 07:18

ima jedan problem...sa tim se ne bi slozili zadrabni,sibencani i dubrovcani..kad je onomad prije 2,3 godien most predlozio pet regija sa sjedistima...split su predlozili za glavno srediste dalmacije ovi su skocili ko opareni..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 07:24

vuksadinare wrote:ima jedan problem...sa tim se ne bi slozili zadrabni,sibencani i dubrovcani..kad je onomad prije 2,3 godien most predlozio pet regija sa sjedistima...split su predlozili za glavno srediste dalmacije ovi su skocili ko opareni..
Skočili su oni jer im se ukidaju županije a to je plaća od trideset tisuća kuna plus fotelje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 13/6/2018, 07:44

K9d nas ne mogu preseliti par mil evra EU fondova sa projektima a ne glavni grad
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics