Nobelova nagrada za mir "arapskom proljeću"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nobelova nagrada za mir "arapskom proljeću"
Problem ili ne, ne može se reći da ne zaslužuju u svom polju.asilovski wrote:to "najuspiješnija" i jest problem za ostatak planete, kao i Obama mirotvorac koj ije pobio isto kao i Bush koji je proglasio dva rataRiplex wrote:epikur37 wrote::D a nigdje američka šuga dobila šugavu nagradu...taman :)Riplex wrote:tukatukac wrote:Kad se sjetim da je Nobelovu nagradu dobio i Monsanto..........., ta nagrada je izgubila svaku vjerodostojnost.
Da i? Gdje je problem?
Ta američka šuga je jedna od najuspješnijih korporacija u polju biotehnologije.
Naravno da je ruska spika bi bila drugačija, ali od licemjera željni gledanja tuđe krvi se i ne očekuje ništa drugo.
a Nobel za mir je smiješan
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Tacno! U smislu razvitka mutogenih biljaka koje dugom konzumacijom izazivaju bolestine kod ljudi niko nije otisao dalje od Monsanta! Zasluzena nagrada. Inace, zar nije i ona gnjida Al Gor dobio Nobela? Tipa, zalaze se za sastitu okoline i samnjenje globalnog zagrevanja, a po Kosovu roka uranijumskom municijom. Mislim, taj tip nobelovaca? :)Riplex wrote:Problem ili ne, ne može se reći da ne zaslužuju u svom polju.asilovski wrote:to "najuspiješnija" i jest problem za ostatak planete, kao i Obama mirotvorac koj ije pobio isto kao i Bush koji je proglasio dva rataRiplex wrote:epikur37 wrote::D a nigdje američka šuga dobila šugavu nagradu...taman :)Riplex wrote:tukatukac wrote:Kad se sjetim da je Nobelovu nagradu dobio i Monsanto..........., ta nagrada je izgubila svaku vjerodostojnost.
Da i? Gdje je problem?
Ta američka šuga je jedna od najuspješnijih korporacija u polju biotehnologije.
Naravno da je ruska spika bi bila drugačija, ali od licemjera željni gledanja tuđe krvi se i ne očekuje ništa drugo.
a Nobel za mir je smiješan
Jadni mi ako će to biti "jedina opcija"...Riplex wrote:Starhemberg wrote:Nigdje, kakvi nagrađeni, takva i nagrada.Riplex wrote:tukatukac wrote:Kad se sjetim da je Nobelovu nagradu dobio i Monsanto..........., ta nagrada je izgubila svaku vjerodostojnost.
Da i? Gdje je problem?
Dobili su nagradu u svom polju...Kako stvari stoje GMO će biti jedina opcija u prehrani rastućeg stanovništva.
Guest- Guest
mogul ja predlozit u mene moje zene guzicu za nobelovu nagradu za mir, naime, mirna je pravo zadnjih par dana, ni jedan prdac nije ispalila (sto se ne moze rec za moju, u mene ispaljuje metke ko da je u siriji na prvoj liniji)
2014-04-19
E ovi su arapski narodnjaci sigurno jako relevantni za mir u svjetu.
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nobelova nagrada za nauku
» Nobelova nagrada za cjepivo koje ne šljaka
» Nobelova nagrada za fiziku ide otkrivačima gravitacijskih valova
» Handkeu uručena Nobelova nagrada za književnost: Hrvatska, Turska, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija bojktotirali
» Nobelova fondacija na aparatima :D
» Nobelova nagrada za cjepivo koje ne šljaka
» Nobelova nagrada za fiziku ide otkrivačima gravitacijskih valova
» Handkeu uručena Nobelova nagrada za književnost: Hrvatska, Turska, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija bojktotirali
» Nobelova fondacija na aparatima :D
Page 2 of 2