Hrvatska reprezentacija igra u Kaliningradu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska reprezentacija igra u Kaliningradu
ja sam u moskvi negdje oko finala, mozda odem bacit oko,vuksadinare wrote:ljepse mi je uz rostilj i hladno pivo,gemist,crnjak...jbg nije to vise za mene..da je negdje blize par sati voznje razmislio bi onda...Leviathan2 wrote:vuce, nejdes na utakmicu?vuksadinare wrote:bas dobro izgleda...nek se ljudi vesele..ko je tebi kriv stanojko sto si ljubomoran...Stanojko wrote:Ih, jaka stvar, i rvati imaju cime da se pohvale...
nemoj reci da nemres dobit godisnji :)
iako nisam bas veliki fan nogometa al oleg mi veli da mi moze obezbijedit kartu
Leviathan2 wrote:ja sam u moskvi negdje oko finala, mozda odem bacit oko,vuksadinare wrote:ljepse mi je uz rostilj i hladno pivo,gemist,crnjak...jbg nije to vise za mene..da je negdje blize par sati voznje razmislio bi onda...Leviathan2 wrote:vuce, nejdes na utakmicu?vuksadinare wrote:bas dobro izgleda...nek se ljudi vesele..ko je tebi kriv stanojko sto si ljubomoran...Stanojko wrote:Ih, jaka stvar, i rvati imaju cime da se pohvale...
Meni Sergej ne može. Jebeš Sergeja. Oleg!
crvenkasti-
2014-04-17
Kalinjingrad već strepi – Srbi, Hrvati, Albanci, Englezi na jednom mestu
Na Zapadu ovaj grad često opisuju kao "pakao droge, kriminala i HIV pozitivnih prostitutki", a predstojećeg leta u njemu će se okupiti navijači Srbije, Hrvatske, Švajcarske (čitaj Albanije i Kosova), Engleske i Španije.
https://www.b92.net/sport/rusija2018/odbrojavanje.php?yyyy=2018&nav_id=1369941
Na Zapadu ovaj grad često opisuju kao "pakao droge, kriminala i HIV pozitivnih prostitutki", a predstojećeg leta u njemu će se okupiti navijači Srbije, Hrvatske, Švajcarske (čitaj Albanije i Kosova), Engleske i Španije.
https://www.b92.net/sport/rusija2018/odbrojavanje.php?yyyy=2018&nav_id=1369941
oces da ti ustupim moju, bit cu u moskvi 13.07, dolazim na seremetjevo oko 13 i 50, let iz vladivostokacrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ja sam u moskvi negdje oko finala, mozda odem bacit oko,vuksadinare wrote:ljepse mi je uz rostilj i hladno pivo,gemist,crnjak...jbg nije to vise za mene..da je negdje blize par sati voznje razmislio bi onda...Leviathan2 wrote:vuce, nejdes na utakmicu?vuksadinare wrote:
bas dobro izgleda...nek se ljudi vesele..ko je tebi kriv stanojko sto si ljubomoran...
povedi i zenu, dobis dvije
Toliko mu dobra žena?Leviathan2 wrote:oces da ti ustupim moju, bit cu u moskvi 13.07, dolazim na seremetjevo oko 13 i 50, let iz vladivostokacrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ja sam u moskvi negdje oko finala, mozda odem bacit oko,vuksadinare wrote:ljepse mi je uz rostilj i hladno pivo,gemist,crnjak...jbg nije to vise za mene..da je negdje blize par sati voznje razmislio bi onda...Leviathan2 wrote:
vuce, nejdes na utakmicu?
nemam pojma, al nek je povede da mu ko ima zvocat :)dzango wrote:Toliko mu dobra žena?Leviathan2 wrote:oces da ti ustupim moju, bit cu u moskvi 13.07, dolazim na seremetjevo oko 13 i 50, let iz vladivostokacrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ja sam u moskvi negdje oko finala, mozda odem bacit oko,vuksadinare wrote:
ljepse mi je uz rostilj i hladno pivo,gemist,crnjak...jbg nije to vise za mene..da je negdje blize par sati voznje razmislio bi onda...
Plan osudjen na propast :~
2014-04-12
Ja pomislio da menjate ženu za karte.Leviathan2 wrote:nemam pojma, al nek je povede da mu ko ima zvocat :)dzango wrote:Toliko mu dobra žena?Leviathan2 wrote:oces da ti ustupim moju, bit cu u moskvi 13.07, dolazim na seremetjevo oko 13 i 50, let iz vladivostokacrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:
ja sam u moskvi negdje oko finala, mozda odem bacit oko,
ma jes ti normalan, vec sam se navikao na moje bivse da mi zvocaju, navikavat se na crvenkastu, nema sanse, sredim mu karte i dam mu jednu moju pride ako je uspije odvuci, ma sta jednu, obedzango wrote:Ja pomislio da menjate ženu za karte.Leviathan2 wrote:nemam pojma, al nek je povede da mu ko ima zvocat :)dzango wrote:Toliko mu dobra žena?Leviathan2 wrote:oces da ti ustupim moju, bit cu u moskvi 13.07, dolazim na seremetjevo oko 13 i 50, let iz vladivostokacrvenkasti wrote:
2014-04-12
Leviathan2 wrote:ma crvenkasti nesmije krivo prdnut a kamoli se rjesit zene, jedino da ode u duboki sibir i sakrije seclaire wrote:Crveni se pokusava rijesit zene...ali di bas u Rusiji...:-D
A to što smijem pisat po forumu koliko hoću, to ništa?
crvenkasti-
2014-04-17
to kad nema zene..aj pisi u njenom drustvu...crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ma crvenkasti nesmije krivo prdnut a kamoli se rjesit zene, jedino da ode u duboki sibir i sakrije seclaire wrote:Crveni se pokusava rijesit zene...ali di bas u Rusiji...:-D
A to što smijem pisat po forumu koliko hoću, to ništa?
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska reprezentacija
» Miroslav Lazanski:Hrvatska strateski igra bolju igru od Srbije'
» Hrvatska B košarkaška reprezentacija razbila Tursku u Istanbulu
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija
» Miroslav Lazanski:Hrvatska strateski igra bolju igru od Srbije'
» Hrvatska B košarkaška reprezentacija razbila Tursku u Istanbulu
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija
Page 2 of 2