ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Empty Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija

Post by vuksadinare 26/2/2019, 09:17

sjecam se rijeci rađemvrankovica kad su usli u savez..'vracamo kosarku narodu'..cim sam cuo ovo 'narod' znao sam pisi kuci propalo..moze biti samo jos gore i bi... :D...interesantno kako su uspjesni projekti oni koji se ne vracaju narodu :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Empty Re: Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija

Post by vuksadinare 26/2/2019, 09:22

i onda kad kazu da mamic niej u pravu kad je tvrdio za rađu..'taj da vodi savez..pa taj se ne zna vratiti kuci a ne da vodi savez'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Empty Re: Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija

Post by vuksadinare 26/2/2019, 09:29

kaze tupavko rađa..'nije mi jasno kako ne pomaze nas autoritet kod igraca'..pa jebote bog kretensku koji 'autoritet'..ako si bio dobar igrac mislis da je to dovoljno..terba raditi moj rađa raditi i onda nametnes svoj autoritet..a ne pojaviti se u savezu jednom mjesecno sa pitanjem 'sto vam treba'..a u međuvremenu senluciti po americi i nfl utakmicama i kurvati se po bg splavoviam i pozivati se na 'narodni model'...jebote zavaljao te obicni splitski klosar za jahtu..i sad taj i takvi vode savez po modelu 'narodnog'..ubit cu se..upucat cu se..dajte mi sarac.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/2/2019, 12:09

Košarku najbolje prekrižit na period od deset do 15 godina jer nakon onoga šta san vidija i posli pročita o stanju u hrvatskoj košarci tu jednostavno nema pomoći.

https://basketball.hr/vijesti/sto-se-moze-ocekivati-od-hrvatske-kosarke-doIIk-kapetani-abaligasa-voze-uber/5408

Nema više socijalizma u klupskim sportovima i to ti je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2019, 12:16

Hrvatska košarka=srpski rukomet Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/2/2019, 12:29

Tko ih jebe , ionako ne bi na SP nikakvu medalju osvojili dakle ni broncu pa onda bolje netrošit pare na to da budeš lopta za napucavanje tamo.Ima evropsko prvenstvo koje je sad svako četiri godine pa ako moš tamo osvojit broncu ok a ako ne nikom ništa. Sad su odlučili radit i afričku NBA ligu koje dosad nije bilo a crncima taj sport ide i očito konkurencija na SP isuviše jaka da bi hrvatska košarka tamo išta osvojila dakle i tu broncu dakle samo si lopta za napucavanje tamo a u tom slučaju : ne , hvala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2019, 12:49

Kic, bacaj ca ove ViP debilane sa ovog uljudnog podforuma nazad u onu ludaru...
Pa nek tamo raspravljaju...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2019, 13:20

fridrih_niche wrote:Kic, bacaj ca ove ViP debilane sa ovog uljudnog podforuma nazad u onu ludaru...
Pa nek tamo raspravljaju...
<3
sto te cese?..sto 'projekti' koje podrzavas nizu neuspjehe a puleni rade po sistemu glup gluplji :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/2/2019, 14:20

O košarci će se pričat najviše dan dva a onda jedno veliko ništa do EP 2021 , dakle pune dvije godine. Opet tamo ako se kvalificiraju neće nikakvu medalju osvojit pa opet ništa dvije godine pa SP pa opet ništa ....uglavnom ništa pa ništa pa iza toga ništa pa opet ništa ....prođe život a od njih ništa.

Čemu to pratiti uopće ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 26/2/2019, 14:47

Serbia Strong wrote:Hrvatska košarka=srpski rukomet Basketball

Lošija.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Zeko 26/2/2019, 15:25

Hrvatska košarka "umrla" je sa Draženom Petrovićem, nažalost.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 26/2/2019, 15:48

Zeko wrote:Hrvatska košarka "umrla" je sa Draženom Petrovićem, nažalost.
Amen

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 26/2/2019, 15:48

Sta se dogadja sa tim.medvescakom. onako koliko sam malo cita i pratio bili su mi dragi i ok.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/2/2019, 16:37

Ispljuvalo Rađu

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Radadinofejs

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2066946
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2019, 21:00

Briši ovu glupu temu!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/2/2019, 22:49

koliko god nas ukić živcirao dok je igrao imam filing da bi lik mogao biti fantastičan trener:

https://www.index.hr/sport/clanak/ukic-radja-i-stojko-se-ponasaju-kao-navijaci-a-potjerali-su-sve-najbolje-igrace/2067031.aspx

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija 6b8efe2f85c2b63406b2Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/2/2019, 22:52

Naravno. Imamo Zupca koji je jedan od najboljih rim protectora u NBA-u. Clippersi ga koriste da brani pick and roll, duboko zonira i nitko živ ne može položiti pokraj njega jer je ogroman i ima vrhunski osjećaj za blokadu. To je klasa na svjetskoj razini. Što onda Anzulović radi protiv Slovenije, Litve i Poljske? Postavi igru da Zubac mora iskakati na picku, što nam je konstantno otvaralo između prve i druge linije rupu gdje Zubac sa svojih 217 ne može to raditi, ne osjeća se ugodno i dogodi nam se da od žnj reprezentacije Slovenije primimo 30 trica na otvorenom šutu. Protiv Litve izgubimo na isti način. Protiv Poljaka jednako tako. Onda se čudimo kako svaka reprezentacija baš protiv nas ima sjajan šuterski dan i sve pogađa. Naravno da ima jer na svakom pick and rollu padamo i otvaraju im se slobodni šutevi. Onda i dalje to pokušavamo raditi i s Planinićem i Bilanom koji to ne mogu raditi jer nisu takvi profili igrača. Ne mogu shvatiti da netko iznutra to nije vidio, da nije ukazao na silne gluposti koje smo iz utakmice u utakmicu ponavljali. U pitanju je konkretna stvar koja se događa na terenu i na koju se može utjecati. Čudimo se kako su Mađari sve pogađali. Pogađali su jer je svaki pick and roll koš. Zato što su nas ljudi stalno izigravali s dva pasa, a pri tome ne pričamo o nekim turbo kreativnim igračima nego o basketašima koji znaju osnove košarke. Tu vidim odgovornost ljudi iz Saveza, a sad, jesu li izabrali dobrog izbornika, to je teško reći. Problem je taj što nisu reagirali na očite primjere koji su im se dešavali pred očima. Da ne govorim o bizarnoj selekciji igrača.

Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija 6b8efe2f85c2b63406b2Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Propali 'narodni' projekti Hajduk,Medveščak,hrvatska košarkaška reprezentacija Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/2/2019, 07:12

...pa ne mozes voditi jedan savez ako si tamo par dana godisnje...evo perica bukic radi fantastican posao u nasem vaterpolo savezu..ali perica bukic se ne naslikava po utakmicama drugih sportova u americi,ne tulumari po beogradu,londonu nego covjek je najvecim dijelom na svom radnom mjestu..stalno ej u kontaktu sa nasim vaterpolistima,klubovima,obilazi teren...rađa tulumari na splavovima a onda prica kako ne valja nasa kosarka...izvoli care budi na terenu i uz teren non stop pa onda kritiziraj...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/2/2019, 07:15

muckodjubre wrote:Naravno. Imamo Zupca koji je jedan od najboljih rim protectora u NBA-u. Clippersi ga koriste da brani pick and roll, duboko zonira i nitko živ ne može položiti pokraj njega jer je ogroman i ima vrhunski osjećaj za blokadu. To je klasa na svjetskoj razini. Što onda Anzulović radi protiv Slovenije, Litve i Poljske? Postavi igru da Zubac mora iskakati na picku, što nam je konstantno otvaralo između prve i druge linije rupu gdje Zubac sa svojih 217 ne može to raditi, ne osjeća se ugodno i dogodi nam se da od žnj reprezentacije Slovenije primimo 30 trica na otvorenom šutu. Protiv Litve izgubimo na isti način. Protiv Poljaka jednako tako. Onda se čudimo kako svaka reprezentacija baš protiv nas ima sjajan šuterski dan i sve pogađa. Naravno da ima jer na svakom pick and rollu padamo i otvaraju im se slobodni šutevi. Onda i dalje to pokušavamo raditi i s Planinićem i Bilanom koji to ne mogu raditi jer nisu takvi profili igrača. Ne mogu shvatiti da netko iznutra to nije vidio, da nije ukazao na silne gluposti koje smo iz utakmice u utakmicu ponavljali. U pitanju je konkretna stvar koja se događa na terenu i na koju se može utjecati. Čudimo se kako su Mađari sve pogađali. Pogađali su jer je svaki pick and roll koš. Zato što su nas ljudi stalno izigravali s dva pasa, a pri tome ne pričamo o nekim turbo kreativnim igračima nego o basketašima koji znaju osnove košarke. Tu vidim odgovornost ljudi iz Saveza, a sad, jesu li izabrali dobrog izbornika, to je teško reći. Problem je taj što nisu reagirali na očite primjere koji su im se dešavali pred očima. Da ne govorim o bizarnoj selekciji igrača.
jednostavno neki nisu za obnasanje odgovornih funkcija...ne idu zajedno ozbiljnost i neozbiljnost...to sto neko ima ime koje je stvorio na terenu ne znaci automatski da ce biti dobar van terena..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by £otk@ 27/2/2019, 08:28

Serbia Strong wrote:Hrvatska košarka=srpski rukomet i nogomet Basketball

Apsolutno.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics