Spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak"
Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:a tebi to smeta, jer ti nisi?kaja wrote:Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
i zasto je to morala objavit u novinama
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
a vjerovatno ga je i kastrirala zato je i ne može jebat.
Teško..
mislim da je ofčica u pravu, medijska propaganda prije sveg..
kako možeš biti sretna?kaja wrote:Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:a tebi to smeta, jer ti nisi?kaja wrote:Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
Guest- Guest
nemoj me tjerat da ti trazim novine koje bukvalno propagiraju jebavanje sa strane kao rjesenje za odrzavanje brakovakaja wrote:Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
Teško..
i da ljevicarske su
pobogu pa sve mainstream su ljevicarske, di ti zivis
2014-04-19
Znaci ljevičarske novine spašavaju brak po svaku cijenu.prckov wrote:nemoj me tjerat da ti trazim novine koje bukvalno propagiraju jebavanje sa strane kao rjesenje za odrzavanje brakovakaja wrote:Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
Teško..
i da ljevicarske su
Aj dobro..
2015-08-15
Kaj te boli kurac, mogu..Kserks. wrote:kako možeš biti sretna?kaja wrote:Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:a tebi to smeta, jer ti nisi?kaja wrote:Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
2015-08-15
ne znam čemu samozavaravanje.čak ni ne zvučiš tako.kaja wrote:Kaj te boli kurac, mogu..Kserks. wrote:kako možeš biti sretna?kaja wrote:Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:a tebi to smeta, jer ti nisi?kaja wrote:
Da pročitamo kako je sretna .
Guest- Guest
kid wrote:kaja wrote:Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
Teško..
mislim da je ofčica u pravu, medijska propaganda prije sveg..
2014-04-19
pa nije to spasavanje brakovakaja wrote:Znaci ljevičarske novine spašavaju brak po svaku cijenu.prckov wrote:nemoj me tjerat da ti trazim novine koje bukvalno propagiraju jebavanje sa strane kao rjesenje za odrzavanje brakovakaja wrote:Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:
dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.
Teško..
i da ljevicarske su
Aj dobro..
naprotiv
opet si bistrooka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kserks. wrote:ne znam čemu samozavaravanje.čak ni ne zvučiš tako.kaja wrote:Kaj te boli kurac, mogu..Kserks. wrote:kako možeš biti sretna?kaja wrote:Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:
a tebi to smeta, jer ti nisi?
Pusti ženu da vjeruje u što hoće.
Meni je to priča glupave usamljene domaćice koja se boji razvesti i naći nekoga a posto je u braku od 23 -e ne kuži da daje dazbe okolo i ufurava se da je jako seksi jer u Džamil zove .
Imam ja jednu poznanicu takvu , njoj je romansa kada šalje slike okolo , ne kuži da glumi besplatni hot line..
Imam ja jednu poznanicu takvu , njoj je romansa kada šalje slike okolo , ne kuži da glumi besplatni hot line..
2015-08-15
To mi je kao bitno kako tebi zvučimKserks. wrote:ne znam čemu samozavaravanje.čak ni ne zvučiš tako.kaja wrote:Kaj te boli kurac, mogu..Kserks. wrote:kako možeš biti sretna?kaja wrote:Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:
a tebi to smeta, jer ti nisi?
2015-08-15
i ti bi đamila? pali kriteriji,a?kaja wrote:Meni je to priča glupave usamljene domaćice koja se boji razvesti i naći nekoga a posto je u braku od 23 -e ne kuži da daje dazbe okolo i ufurava se da je jako seksi jer u Džamil zove .
Guest- Guest
Kako nije kada vidis da kaže da nije nikad bila sretnija u braku :)prckov wrote:pa nije to spasavanje brakovakaja wrote:Znaci ljevičarske novine spašavaju brak po svaku cijenu.prckov wrote:nemoj me tjerat da ti trazim novine koje bukvalno propagiraju jebavanje sa strane kao rjesenje za odrzavanje brakovakaja wrote:Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:
znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brak
Teško..
i da ljevicarske su
Aj dobro..
naprotiv
opet si bistrooka
2015-08-15
ja ti dam odgovor....karakter.kaja wrote:To mi je kao bitno kako tebi zvučimKserks. wrote:ne znam čemu samozavaravanje.čak ni ne zvučiš tako.kaja wrote:Kaj te boli kurac, mogu..Kserks. wrote:kako možeš biti sretna?kaja wrote:
Pa jesam al nisam tema..
Guest- Guest
Džamila bi ko i tebe ili kugu ..Kserks. wrote:i ti bi đamila? pali kriteriji,a?kaja wrote:Meni je to priča glupave usamljene domaćice koja se boji razvesti i naći nekoga a posto je u braku od 23 -e ne kuži da daje dazbe okolo i ufurava se da je jako seksi jer u Džamil zove .
2015-08-15
Prcko
Počni citati ljevičarske novine
Ako oces jebati
Ako oces jebati
:)Sora wrote:Prcko
Ako oces jebati
2015-08-15
moje tjeleso nije za svačiju uživanciju...čuj njekaja wrote:Džamila bi ko i tebe ili kugu ..Kserks. wrote:i ti bi đamila? pali kriteriji,a?kaja wrote:Meni je to priča glupave usamljene domaćice koja se boji razvesti i naći nekoga a posto je u braku od 23 -e ne kuži da daje dazbe okolo i ufurava se da je jako seksi jer u Džamil zove .
Guest- Guest
Kserks. wrote:koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Imena aktera poznata redakciji ali promjenili imena radi zaštite identiteta..............
Mamicu vam jebem nounarčići, samo izmišljate priče da bi objavili članak i zaradili za sendvič.
Takvih je lažnih vijesti više od 50 %, zbilja ne triba gubiti vrime na to čitati, budalaštine.
Rublika pod :
Joj doktore, šta mi je, jesam li normalna
Omiljena zabava za sitnozube
Pa ovo je na razini ljubića ono, skraćenih. Čiča miča .....pouka jasna, žene kurvajte se, kad mogu
one nu Australiji morete i vi.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dan mladosti(Srećan ti rođendan druže Tito?
» Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
» Srećan Ti Dan Republiko!
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Srecan Katolicki Bozic
» Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
» Srećan Ti Dan Republiko!
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Srecan Katolicki Bozic
Page 2 of 4