Spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak"
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak"
Većina bračnih parova kad dođe do problema koje ne mogu sami da reše potraže profesionalnu pomoć, ali jedna žena iz Kanbere u Australiji odlučila se za drugačiji pristup. Tridesetdvogodišnja Lajla je u braku 10 godina i redovno se nalazi s drugim muškarcem koji joj ispunjava njene seksualne potrebe. Kaže da to radi da bi spasila brak s čovekom kog voli.
"Deset godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo, imamo karijere i trudimo se da provodimo slobodno vreme zajedno", izjavila je Lajla za britanski "Daily Mail".
Uprkos svemu tome, ona je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresovan za taj deo braka.
Lajla je pokušavala da "obnovi" intimu, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.
"Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena", rekla je i otkrila da se potom učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.
Upoznala je nekoliko lepih ljudi i bila je s njima u porvodu, ali je zapravo tražila srodnu dušu. I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džamilija.
Oboje su u braku, u sličnim situacijama i puni su razumevanja jedno za drugo.
"Čujemo se par puta dnevno, viđamo se jednom nedeljeno, a povremeno odemo i na kafu tokom dana. Otkako sam upoznala Džamilija nestao je pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi da bude intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i decom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam srećna", zaključila je Lajla.
https://superzena.b92.net/sudbine.php?yyyy=2018&mm=06&nav_id=1402472
"Deset godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo, imamo karijere i trudimo se da provodimo slobodno vreme zajedno", izjavila je Lajla za britanski "Daily Mail".
Uprkos svemu tome, ona je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresovan za taj deo braka.
Lajla je pokušavala da "obnovi" intimu, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.
"Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena", rekla je i otkrila da se potom učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.
Upoznala je nekoliko lepih ljudi i bila je s njima u porvodu, ali je zapravo tražila srodnu dušu. I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džamilija.
Oboje su u braku, u sličnim situacijama i puni su razumevanja jedno za drugo.
"Čujemo se par puta dnevno, viđamo se jednom nedeljeno, a povremeno odemo i na kafu tokom dana. Otkako sam upoznala Džamilija nestao je pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi da bude intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i decom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam srećna", zaključila je Lajla.
https://superzena.b92.net/sudbine.php?yyyy=2018&mm=06&nav_id=1402472
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak"
Otkako sam upoznala Džamilija
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Guest- Guest
Ne piše da joj dopušta. Čovjek ne zna. Sve što zna je da mu je žena sretna i da ga ne gnjavi s nečim za što nije zainteresiran.Kserks. wrote:koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Može bit i on nešto kreše sa strane i svi sretni i zadovoljni, što je zapravo i jedino važno.
samo njonjo može ovo dopustit.danni1 wrote:Ne piše da joj dopušta. Čovjek ne zna. Sve što zna je da mu je žena sretna i da ga ne gnjavi s nečim za što nije zainteresiran.Kserks. wrote:koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Može bit i on nešto kreše sa strane i svi sretni i zadovoljni, što je zapravo i jedino važno.
Guest- Guest
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vrlo nazadan i primitivan stav.Kserks. wrote:samo njonjo može ovo dopustit.danni1 wrote:Ne piše da joj dopušta. Čovjek ne zna. Sve što zna je da mu je žena sretna i da ga ne gnjavi s nečim za što nije zainteresiran.Kserks. wrote:koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Klasična priča usamljene domaćice koju muz ne doživljava pa daje kome stigne i tko pita i ufura se da je jako sretna u braku..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Alfa,beta, gama...nebitno dok mu tako odgovara.Hektorović wrote:Beta mužek
dobro
i zasto je to morala objavit u novinama
2014-04-19
neka mene nazadnog i primitivnog:)danni1 wrote:Vrlo nazadan i primitivan stav.Kserks. wrote:samo njonjo može ovo dopustit.danni1 wrote:Ne piše da joj dopušta. Čovjek ne zna. Sve što zna je da mu je žena sretna i da ga ne gnjavi s nečim za što nije zainteresiran.Kserks. wrote:koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Guest- Guest
Alfa, al ima ljubavnicu vjerojatno pa nema pojma sta ova radi a i nije ga puno briga..Hektorović wrote:Beta mužek
2015-08-15
dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
a vjerovatno ga je i kastrirala zato je i ne može jebat.
Guest- Guest
Kserks. wrote:neka mene nazadnog i primitivnog:)danni1 wrote:Vrlo nazadan i primitivan stav.Kserks. wrote:samo njonjo može ovo dopustit.danni1 wrote:Ne piše da joj dopušta. Čovjek ne zna. Sve što zna je da mu je žena sretna i da ga ne gnjavi s nečim za što nije zainteresiran.Kserks. wrote:koje prodavanje muda pod bubrege...a i di je taj njonjo koji to dopušta, da ga malo našamaram.
Podržavam.
Ne treba se povoditi za trenutnim trendovima.
znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
sve u smislu sjebavanja obitelji
tako da ovo sumnjam da je istina, prije propaganda
kontam zasto bi neko iso objavljivat u novine s kime se jebe i da je eto tako spasio brak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
2015-08-15
Ljevičarske novine i recepti za uspješan brak ?prckov wrote:znam da se to u ljevicarskim novinama propagira u zadnje vrijeme kao recept za uspjesan brakKserks. wrote:dominacija mora biti potpuna...sad joj je mužek pravi cuckold.prckov wrote:dobro
Teško..
2015-08-15
a tebi to smeta, jer ti nisi?kaja wrote:Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
Guest- Guest
how yes nokaja wrote:Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
2014-04-19
Pa jesam al nisam tema..Kserks. wrote:a tebi to smeta, jer ti nisi?kaja wrote:Da pročitamo kako je sretna .prckov wrote:dobro
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dan mladosti(Srećan ti rođendan druže Tito?
» Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
» Srećan Ti Dan Republiko!
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Srecan Katolicki Bozic
» Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
» Srećan Ti Dan Republiko!
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Srecan Katolicki Bozic
Page 1 of 4