Nino: Sovjetska Hrvatska
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nino: Sovjetska Hrvatska
znači do tada nisu bili lopovi na vlastikaja wrote:Bolje bi bilo da se nikad nije. Samo dovela lopove na vlast koji mogu krasti i ne polagati račune nikome.Sora wrote:Hrvatska se bolje snašla u sklopu Jugoslavije, nego u vremenu kad se potpuno osamostalila.
U biti oni imaju državu za sebe.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
vidiš ovu sliju na avu? to ti je jedan (ustaški ) stroj iz mjesta gdje se kopa zlato a bome i gdje su ustaše pobacale one srblje iz jasenovca samo nemoj nikom reć :Dkaja wrote:Idem zlato kopat vidim na tv da im to dobro ide , ti sredi zemlju, treu ćemo reci da kopa da ćemo tu neke antifašiste sahraniti da ga motiviramo . Dotle ti meni pokazuješ klokane i vozimo se prerijomprckov wrote:moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
ide preko AU ambasade u ZG
A jel dobra ideja?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
prckov wrote:ma sve super samo bil i ja mogo sahranjivat antifekaja wrote:Idem zlato kopat vidim na tv da im to dobro ide , ti sredi zemlju, treu ćemo reci da kopa da ćemo tu neke antifašiste sahraniti da ga motiviramo . Dotle ti meni pokazuješ klokane i vozimo se prerijomprckov wrote:moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
ide preko AU ambasade u ZG
A jel dobra ideja?
jebiga ceif je ceif
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Bili su Srbi, a to joj je omililo u posljednje vrieme.tre wrote:znači do tada nisu bili lopovi na vlastikaja wrote:Bolje bi bilo da se nikad nije. Samo dovela lopove na vlast koji mogu krasti i ne polagati račune nikome.Sora wrote:Hrvatska se bolje snašla u sklopu Jugoslavije, nego u vremenu kad se potpuno osamostalila.
e to je onda nešto drugo sasvim opravdano i ispravlja moju krivu percepciju o lopovima :DRegoč wrote:Bili su Srbi, a to joj je omililo u posljednje vrieme.tre wrote:znači do tada nisu bili lopovi na vlastikaja wrote:Bolje bi bilo da se nikad nije. Samo dovela lopove na vlast koji mogu krasti i ne polagati račune nikome.Sora wrote:Hrvatska se bolje snašla u sklopu Jugoslavije, nego u vremenu kad se potpuno osamostalila.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Regoč-
2015-08-21
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nino Raspudić: Hrvatska je jamac Daytonskog sporazuma i treba odbaciti optužbe o ‘miješanju u unutarnje stvari’
» Sovjetska propaganda je bila bolja
» Nino predvidio
» Nino jebe Plenkija
» Nino dere kozojebe iz HDZ-a
» Sovjetska propaganda je bila bolja
» Nino predvidio
» Nino jebe Plenkija
» Nino dere kozojebe iz HDZ-a
Page 7 of 7