Nino: Sovjetska Hrvatska
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nino: Sovjetska Hrvatska
:)prckov wrote:ne daju vam ovamo, a ako stignete kavu mozes dobitkaja wrote:Stižemo kod tebe ...speci kavu..prckov wrote:pa naberi cura, sta cekaskaja wrote:Prcko i Ero ne žive tu, da je super valjda bi tu bili zar ne ?
Oni nama kao plenki, poručuju da je odlično samo to jos ne znamo..
povedi jos soru i debu ako ikako mozes
pa cak i sore
a deb cu dat letvu uglavu
A sto nam ne daju, vidi kako je tre došao , by metla AIR
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
turisticki mozete, ali morate imat kod koga da vas primi i garantira, ili dovoljno love za period za koji mislite ostatkaja wrote::)prckov wrote:ne daju vam ovamo, a ako stignete kavu mozes dobitkaja wrote:Stižemo kod tebe ...speci kavu..prckov wrote:pa naberi cura, sta cekaskaja wrote:Prcko i Ero ne žive tu, da je super valjda bi tu bili zar ne ?
pa cak i sore
za stalno ne mozete
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa dobro to je u redu. Inače bi im se zakačili na burzu ..prckov wrote:turisticki mozete, ali morate imat kod koga da vas primi i garantira, ili dovoljno love za period za koji mislite ostatkaja wrote::)prckov wrote:ne daju vam ovamo, a ako stignete kavu mozes dobitkaja wrote:Stižemo kod tebe ...speci kavu..prckov wrote:
pa naberi cura, sta cekas
pa cak i sore
za stalno ne mozete
2015-08-15
Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
2015-08-15
Ae, Sejšeli su ti usput....kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
mozes se zakacit ako trazis poslovnu vizukaja wrote:Pa dobro to je u redu. Inače bi im se zakačili na burzu ..prckov wrote:turisticki mozete, ali morate imat kod koga da vas primi i garantira, ili dovoljno love za period za koji mislite ostatkaja wrote::)prckov wrote:ne daju vam ovamo, a ako stignete kavu mozes dobitkaja wrote:
Stižemo kod tebe ...speci kavu..
pa cak i sore
za stalno ne mozete
ali moras imat zanimanje koje se trazi, znat jezik i sam sebi placat zdravstveno i smjestaj
ne mozete dobit socijalu osim ako nije humanitarna viza
2014-04-19
moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
ide preko AU ambasade u ZG
2014-04-19
prckov wrote:mozes se zakacit ako trazis poslovnu vizukaja wrote:Pa dobro to je u redu. Inače bi im se zakačili na burzu ..prckov wrote:turisticki mozete, ali morate imat kod koga da vas primi i garantira, ili dovoljno love za period za koji mislite ostatkaja wrote::)prckov wrote:
ne daju vam ovamo, a ako stignete kavu mozes dobit
pa cak i sore
za stalno ne mozete
ali moras imat zanimanje koje se trazi, znat jezik i sam sebi placat zdravstveno i smjestaj
Može i za stalno, samo treba odabrat pravi put...Jednom davno sam u tome pomagao i ne bih više.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Idem zlato kopat vidim na tv da im to dobro ide , ti sredi zemlju, treu ćemo reci da kopa da ćemo tu neke antifašiste sahraniti da ga motiviramo . Dotle ti meni pokazuješ klokane i vozimo se prerijomprckov wrote:moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
A jel dobra ideja?
Last edited by kaja on 10/6/2018, 10:37; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
za stalno moze na poslovnu vizu, spajanje obitelji, brak, ili kao izdrzavanje nekog ko je invalidEroo wrote:prckov wrote:mozes se zakacit ako trazis poslovnu vizukaja wrote:Pa dobro to je u redu. Inače bi im se zakačili na burzu ..prckov wrote:turisticki mozete, ali morate imat kod koga da vas primi i garantira, ili dovoljno love za period za koji mislite ostatkaja wrote:
:)
za stalno ne mozete
Može i za stalno, samo treba odabrat pravi put...Jednom davno sam u tome pomagao i ne bih više.
naravno i humanitarnu koja je najbolja jer ti sve drzava obezbjedi, od ucenja jezika, do socijale, zdravstvene zastite i pomaganja u svemu
2014-04-19
ma sve super samo bil i ja mogo sahranjivat antifekaja wrote:Idem zlato kopat vidim na tv da im to dobro ide , ti sredi zemlju, treu ćemo reci da kopa da ćemo tu neke antifašiste sahraniti da ga motiviramo . Dotle ti meni pokazuješ klokane i vozimo se prerijomprckov wrote:moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
A jel dobra ideja?
jebiga ceif je ceif
2014-04-19
Ma moze, udbase ćemo zakopati , samo vi kopajte ja cu pjevat u hladu “ oj hrvatskaaa mati nemoj tugovatiii!” Da vas motiviram jel..prckov wrote:ma sve super samo bil i ja mogo sahranjivat antifekaja wrote:Idem zlato kopat vidim na tv da im to dobro ide , ti sredi zemlju, treu ćemo reci da kopa da ćemo tu neke antifašiste sahraniti da ga motiviramo . Dotle ti meni pokazuješ klokane i vozimo se prerijomprckov wrote:moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
A jel dobra ideja?
jebiga ceif je ceif
Poslje samo kažem - dečki jbg nema ih al dajte zlato !
2015-08-15
kako nemakaja wrote:Ma moze, udbase ćemo zakopati , samo vi kopajte ja cu pjevat u hladu “ oj hrvatskaaa mati nemoj tugovatiii!” Da vas motiviram jel..prckov wrote:ma sve super samo bil i ja mogo sahranjivat antifekaja wrote:Idem zlato kopat vidim na tv da im to dobro ide , ti sredi zemlju, treu ćemo reci da kopa da ćemo tu neke antifašiste sahraniti da ga motiviramo . Dotle ti meni pokazuješ klokane i vozimo se prerijomprckov wrote:moze, ali to ti je turisticka viza,kaja wrote:Evo ja cu uzet love a ti prc garantiraj za mene ..
A jel dobra ideja?
jebiga ceif je ceif
Poslje samo kažem - dečki jbg nema ih al dajte zlato !
u melburnu ih najvise
2014-04-19
kaja wrote:Prcko i Ero ne žive tu, da je super valjda bi tu bili zar ne ?
Da su tu i ovršeni, drugu bi pismu pivali i da su u kreditu samo.
Pa bi im dicu u školi zvali - lidlići -
Oni bolje vidi od nas jer mogu sa sigurne udaljenosti jesti partijski sendvičkaja wrote:Prcko i Ero ne žive tu, da je super valjda bi tu bili zar ne ?
Kermit-
2014-04-17
Bilo je vise Hrvata u jugi nego danas u Hrvatskojdanni1 wrote:Dosta je Sanader bio zatvoren.kaja wrote:A vidim kako im sude, svi vani a lova na sejselima .danni1 wrote:Jedina je razlika što sad smiješ reći da kradu.Krali su i u Jugi samo si ti morala držat jezik za zubima inače te pojede mrak.kaja wrote:Bolje bi bilo da se nikad nije. Samo dovela lopove na vlast koji mogu krasti i ne polagati račune nikome.Sora wrote:Hrvatska se bolje snašla u sklopu Jugoslavije, nego u vremenu kad se potpuno osamostalila.
U biti oni imaju državu za sebe.
Danas kradu al bogami i sude im,kako tako al u Jugi im nije imao tko sudit.
Juga se i raspala zbog jebene socijale, gotovo svi od direktora do čistaćice sub ili jebeni uhljebi,svi zaposleni i svi do bola neproduktivni i nesposobni.
Kad Sanader šeće onda mogu sve sto hoce..
Jbga sad moraju pobjeć, u Jugi nisu morali. Poanta je da su šetali i nitko ih nije optuživao za ništa. Krali su a mi smo šutjeli. Sad im bar moš to skresat u facu i poslat svakog u pizu materinu ak niš drugo.
Juga je bila za kurac bez obzira koliko je vi voljeli. Do kraja 50-tih je bila za kurac onda su krenula masovna iseljavanja i odlasci na privremeni rad, zahvaljujući uplatama deviza tih iseljenika nekako je preživljavala do 70-tih, onda se počela zaduživati i krahirala ,bankrotirala sredinom 80-tih.
Država za kurac samo to niste smjeli reči tada.
U minusu smo pol milijuna
Toliko o toj drzavi prije
A ne znam zaoravo
Skazem se s Plrnkijrm
Nije nama lose
To je
Zato jer su ljudi sve gluplji
Skazem se s Plrnkijrm
Nije nama lose
To je
Zato jer su ljudi sve gluplji
Kad citas ovog NINOTA
TAJ JE VIDOKOOBRAZOVAN ZAGLUPLJIVAC MASA
NJEMU vec u ocima vidis TILTAJU OD NAPOJA KPJEG NOSI U GLAVI
MYJKE MI
NJEMU OCI TILTAJU A USTA STISNUO KODA CE PREGIRSTI OPANAK
JASTA
NEMOS BITI ZLO PA LIJEP
TAJ JE VIDOKOOBRAZOVAN ZAGLUPLJIVAC MASA
NJEMU vec u ocima vidis TILTAJU OD NAPOJA KPJEG NOSI U GLAVI
MYJKE MI
NJEMU OCI TILTAJU A USTA STISNUO KODA CE PREGIRSTI OPANAK
JASTA
NEMOS BITI ZLO PA LIJEP
Jedino su gadniji od ninota Sola, Banac i HASSE
Regoč-
2015-08-21
znači do tada nisu bili lopovi na vlastikaja wrote:Bolje bi bilo da se nikad nije. Samo dovela lopove na vlast koji mogu krasti i ne polagati račune nikome.Sora wrote:Hrvatska se bolje snašla u sklopu Jugoslavije, nego u vremenu kad se potpuno osamostalila.
U biti oni imaju državu za sebe.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nino Raspudić: Hrvatska je jamac Daytonskog sporazuma i treba odbaciti optužbe o ‘miješanju u unutarnje stvari’
» Sovjetska propaganda je bila bolja
» Nino predvidio
» Nino jebe Plenkija
» Nino dere kozojebe iz HDZ-a
» Sovjetska propaganda je bila bolja
» Nino predvidio
» Nino jebe Plenkija
» Nino dere kozojebe iz HDZ-a
Page 6 of 7